No my ty chladící podložky máme 2 a obě nepoužívají…
jinak,včera jsem šla do práce v šatech a sandálech-a shodila jsem ze sebe-tlustý ponožky-svetr,triko s krátkým a elastáky dlouhý-doma máme chládek-kosu…
No my ty chladící podložky máme 2 a obě nepoužívají…
jinak,včera jsem šla do práce v šatech a sandálech-a shodila jsem ze sebe-tlustý ponožky-svetr,triko s krátkým a elastáky dlouhý-doma máme chládek-kosu…
Větrák mám úplně nový, dnes jsem ho sestavila. Prý dobrý, říká Bonnie. Za mě pecka.
Já mám ložnici částečně pod střechou…starej barák…zateplení není…průvan neudělám…na štítovou stranu, kde je okno paří celej den slunce…ty teplý noci jsou za trest, i mě se tam v létě nedobře spí a to nemám kožich jako Gina a jsem člověk, tak se můžu potit celým tělem…
No prostě kvůlivá Gině se těším na zimu, i když jí nesnáším…
Kvůlivá Máťovi se těším na mrazivou zimu, i když jí nesnáším, protože není bahno a klíšťáci.
Ale pak samozřejmě nastává opačný problém…proč by madam spala se mnou v posteli, když může nocovat na chodbě na tý ledový dlažbě a já tam furt roztahuju vetbedky, Gina je shrabává, někdy už vidím, že je i naštvaně, protože jsem jí to tam zase roztáhla…já nadávám a říkám, že až si vyrobí proleženiny kloubů, tak ať za mnou laskavě nechodí….
No komedie…
Teď když to tak píšu, tak mi přijde, že mít normálního psa, který neustále nekafrá, nedržkuje a podobně, musí být teda strašná nuda 😄
děkuju….
Hledám slova podpory, ale už jsem několikrát něco napsala a zase smazala, protože mi to přišlo jako společenský fráze.
No tak to prostě nenapíšu tak květnatě a citlivě, jak bych chtěla…důležitý je “nic nebolí”, důležitý je, že kdyby to ruplo, usne….je to hrozný, ale věř, že horší to bylo se Sárou s osteosarkomem, kdy hrozilo, že třeba seskočí z gauče a zlomí si nohu, to se to potom chodí do práce jedna báseň…teda nechci, aby to vypadalo, že tvojí situaci nějak zlehčuju, to v žádným případě…chci tím jen říct, že všechno je relativní. Co já bych dala za to, kdyby “jediné nebezpečí”, co by Sáře hrozilo, bylo, že usne na věky věkův ámen…
Tohle je dobrý…navíc podle toho, co píšeš, je Dafinka fakt na pohodindu…teda jakože má tu dobrou náladu a užívá si ten psí život…na to mysli…no prostě holka drž se a já budu držet palce, ať ta dobrá nálada Dafince vydrží do úplnýho konce…❤️🍀