Jak se venčí s kočárkem….
-pondělí-jsem naivní-beru 3 psy,jdu vratama,že půjdem kousek za zahradu,pocvičíme pár cviků na protažení-kroky,otočky,packy a půjdem dom-čeká mě cesta pěšky do práce,v práci běhání,tahání věcí….
vyjdu,Dafi se u zastávky zastaví-že k zastávce a dost….
no nic,odvedu dom Maxe-ten se stihl vyvenčit,vezmu kočárek,vyjedu podruhý,u zastávky potkáme kamarádku s basendžim,kterýho se Dafi bojí,proto s ní chodím zvlášt…
zavrčí,zkistí,že v kočárku je v bezpečí a je v pohodě…po chvilce, se rozejdem-rozjedem za roh k zahradám-zaparkujem ve stínu,s Žerykem pár cviků-Dfi v kočárku-mám chut se jí zeptat,jestli nechce colu a popcorn😀vypadá,jak divák v kině😀
vyndám ji,Dafi cvičí div se nepřetrhne,kousek se projdem,naložím,jedem dom…
pak pěšky do práce,po uvaření oběda,-proto jsem nechtěla dělat žádný daleký vycházky…
-a máme tu úterý!
já optimisticky-3 psy-jdem ven-Dafi to u zastávky zapichne….
zalezu dom,dám dom Maxe,vytáhnu kočár,a vyjedem-zase za zahradu-pocvičíme pár cviků-Dafi zase čučí s kočárku,pak ale nadšeně cvičí,rychlá jak blesk,pak jdu podél zahrad kousek k hájence,at se pejsci projdou a kolem zahrad zpět dom…psi šlapou,
pak se Dafi pár metrů veze,pak si stoupne,že chce sundat,a jdou dom…
je dobrý,že si řekne,když chce jít s kočárku ven,a já se snažím,aby se kousek prošla,akorát mi kočárek pomůže překlenout tu část,kde bych ju rezignovaně vrazila do-náruče,tašky/batohu,kousek popnesla a kousek jsme šly…
takže mi kočárek šetří záda…
dnes směna navíc…ale ukecala jsem to na bus v šest večer…snad mě pustí…
jinak-k vodě musíme autem,tím,že nemám řidičák,tak jsem odkázaná na přítele,takže tak 2?krát týdně se nám zadaří…,a jinak všzde pole,k hájence a k lípě bez stínu-do lesa…
takže na tohle je to tady naprdlačku☹️ a venku silnice,chodníky nikde,asfalt teče,…takže vycházky ráno,a pozdě večer…