Aktuálně: 2 316 inzerátů289 676 diskuzních příspěvků20 907 uživatelů

Jak se vám venčí?

Orionka (neregistrovaný) 25.06.2026, 14:43:14 xxx:xxx.7db1:1508
tetrivek:

Před tímto měli taky psa bez PP, ale ten byl vyloženě zlatý v povaze, tento je daleko ostřejší. Ale těžko soudit když byli oba bez PP. 

Ale já mám doma tu naší milovanou Chelzie s PP, a protože jsem vybírala i hlavně kvůli povaze. Tak je to zlatíčko. Chová se jinak, doma mazlivka, na cizý rezervovaná. Ale zase zvládá výlety autem i občas ruch velkoměsta, na to že bydlí na samotě. Hlídá dobře. Jen nám moc nevyrostla, tak jsem ji neuchovnila, štěňata nechci. Na výstavě byla jen jednou v deseti měsících, a nebyla hodnocena. Protože prý špatně klusala, špatně stála. 

Obrázek Obrázek

A neměla umyté nohy !

Zrzavci
Zrzavci 25.06.2026, 15:14:55 xxx:xxx.6607:d001
»
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 25.06.2026, 14:43:14

Tak to snad vadí jen při návštěvě  hospody,  ne?😀

Orionka (neregistrovaný) 25.06.2026, 15:31:25 xxx:xxx.7db1:1508
Zrzavci:

Tak to snad vadí jen při návštěvě  hospody,  ne?😀

Ještě při návštěvě postele. 

bambule
bambule 25.06.2026, 16:00:22 xxx.xxx.91.113
Orionka:

Ještě při návštěvě postele. 

A ještě při návštěvě kostela, říkávala babička….

tetrivek
tetrivek 25.06.2026, 16:27:18 xxx.xxx.119.173

Naštěstí je samočistící a až to oschne a opade, tak má nožíčky zase bílé. To není foto z výstavy. To byla vykoupaná, vyfénovaná, načesaná a trochu nafouklá že se venčí jen na flexině, aby se neumazala. 

Orionka (neregistrovaný) 25.06.2026, 16:48:27 xxx:xxx.7db1:1508
tetrivek:

Naštěstí je samočistící a až to oschne a opade, tak má nožíčky zase bílé. To není foto z výstavy. To byla vykoupaná, vyfénovaná, načesaná a trochu nafouklá že se venčí jen na flexině, aby se neumazala. 

Tak to bylo jasný. Jen možná bylo v 10.  na výstavu brzy, možná ještě nebyla “hotová”. 

tetrivek
tetrivek 25.06.2026, 19:02:56 xxx.xxx.119.173
Orionka:

Tak to bylo jasný. Jen možná bylo v 10.  na výstavu brzy, možná ještě nebyla “hotová”. 

Byla ve třídě, mladých a štěňat. Hlavně jsem chtěla aby si vyzkoušela ten rozruch okolo, byla tam jediná. Pak už byli jen feny a psi. Měla jsem radost, že se jinak v tlačenici psů a lidí chovala hezky. Dokonce se nechala i pohladit panem chovatelem. Jenže na speciální výstavu slovenských čuvačů jsme nejeli. 

DafiŽeryková
DafiŽeryková 25.06.2026, 21:28:50 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 24.06.2026, 17:14:14

Sardullah-ty to vždycky rozbiješ😀

DafiŽeryková
DafiŽeryková 25.06.2026, 21:50:58 xxx.xxx.136.20

včera v půl osmé večer po 10hodinách v práci-teda ranní od 5-kdy ve 2 ráno šli psi ven,a já pak neusnula…

jsme vyrazily na kočárku ke křížku-a zpět šlapala-nebýt kočárku,tak ji nesu,neno část batoh/taška

jo dala jsem do kočárku Žeryka,ale ten dostal záchvat vzteku,zkusit ho sundat,tak su dorvaná jak kalendář…☹️

takže ten se vozit prostě nebude….

naštěstí mu to na ten věk šlape hezky….

dnes po ranní volám příteli at mi doveze psy k práci-mimochodem-v práci mám na sobě dlouhý tlustý elastáky,triko s dl.,trko s kr.rukávem,a šátek kolem krku a vestu…

takže se mě zákazník dnes ptal ,proč nosím celej rok šátek,že je venku 36 stupnů…no nedělám venku,nemám ráda klimu a průvany…

no a z práce jsem šla tílko,kšiltovka,krátký elastáky a sandály-to jsem šokovala takovým sporým oděvem kolegy😀

a čekám na přítele-dovezl psy,výcvikovou sukni,a 2 fakt krátký vodítka-ktrý mám co by cvičíví,nebo náhradní-nebo je spojím uchama k sobě…takže krátký vodítka,bez obojků…ufff….ještě,že u vody jsme nikoho nepotkaly….

Dafi od té doby jak šla do vody v té ostré trávě,tak chce do vody mín a mín..☹️

ale na chvilku za kokinko to ukecám,at se trošku namočí,Žeryk si zaplaval,a jelo se dom

Dafi vysušit,vyčesat,a ostříhat…

a oběd na lehátku

kde Dafi somrovala-já ji dala kousek suchýho rohlíku,

a tchýně-dostala fazolky???

já-néé,nehci aby jí bylo blbě,dostala kousek suchýho rohlíku…

přítel-dostala Dafi odměnu po ostříhání?????????????

já-jasně,proč??

sedí na posteli a je neštastná….

ježíšíííííí😀

je večer-psi najezení,vyčuraní,spí,přítel doslova chrápe-tak ryvchle uklidím andulkám,zametu,vytřu…..

Dafi jde pít a stojí u misky,že tu hnusnou vodu pít nebude….

vylezu,přelítnu vytřenou zem,naliju čistou vodu,přetřu šlápoty,Dafi zaleze do postele..

a máme ještě jednoho psa!!!

vyleze-a jde pít-do kuchyně…přítel spí-kdyby nešli pít psi-vstane přítel-pude-jíst/pít…

když je v práci a vytřu-přijede dřív…😀

za 6 hodin jdu do práce..

ve 2 ráno budou pejsci vstávat,venku bude zima,chladno,tak se budou brouzdat po dvoře😀😀😀

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Trickyvoo
Trickyvoo 25.06.2026, 23:45:54 xxx.xxx.130.163

Já vymýšlela různé nové trasy, jenže ono je to u nás všude nějak do kopce, tak jsme šly jen k rybníkům, kde je množství míst, kde se Malina může osvěžit, stoupáním se dá vyhnout a přitom je ještě cesta příjemně rozmanitá a hlavně hodně stínu. 

Obrázek Obrázek
Sardullah
Sardullah 26.06.2026, 07:56:01 xxx.xxx.221.235
»
Odpověď na příspěvek uživatele DafiŽeryková z 25.06.2026, 21:50:58

přítel-dostala Dafi odměnu po ostříhání????????????? já-jasně,proč?? sedí na posteli a je neštastná….

Tak tohle přesně řešíme u nás…jsou ustálené stereotypy, kdy se dává mňamka nebo se třeba jen podrbe, pohladí…. a naše Gina není nešťastná, ona významně kouká… až významně vtipně… no prostě “ už zase načuhuje divizna”… a manžel to samo domo taky hned nahlásí, jestli jsem na NĚCO nezapomněla.

Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 26.06.2026, 08:02:32 xxx.xxx.128.36

Všude stejný,  pravdu díte.  U nás: otázka-chlapečči nedostali sladkou tečku po snídani? Odpověď - Proč? , já na to- se koukni jak koukaj.  Druhá strana - jako bys je neznala hérečky a jde dát beztak přídavek🤣🤣🤣

Orionka (neregistrovaný) 26.06.2026, 08:17:59 xxx:xxx.7db1:1508
»
Odpověď na příspěvek uživatele tetrivek z 25.06.2026, 16:27:18

K samočistící: Byla se mnou moje psice na vandru, prošli jsme opravdu bahniskem (jílová cesta rozježděná technikou), ti nejrychlejší už v ubytovně sušili vymáchané nohavice, my pomalejší jsme došli zablácení po kolena. Psice došla s bílýma nohama. Byla dáma.

Kilian
Kilian 26.06.2026, 09:03:22 xxx:xxx.678e:fd22
»
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 26.06.2026, 08:17:59

…kdysi jsem to tady už zmiňovala, že když jsne jeli s rodinou na kolech na kafe, tak než jsme ho vypili, tak se Keliš vyzdobit směsí vody, trávy shnilých kvasicich  jablek, písku, prachu a popela z ohniště a to tak, že z čistého bílého psa zůstal pouze bílý pruh na jeho zádech…musela jsem jet až jako poslední a kus za výpravou neb se všichni za něj styděli, protože všude bylo krásně slunno a sucho a jedinej pes vypadal, jako bychom ho protáhli žumpou…když jsme přijeli domů, pes který cestou uschnul se oklepal z toho bordelu a byl zase bílý….

tetrivek
tetrivek 26.06.2026, 09:18:23 xxx:xxx.fed6:a38a

Náš ohař má delší chlupy, samočistící je taky. Ale on je tak inteligentní, že to dovedl k dokonalosti. S páníčkem přijde domů z honu. A než panička naběhne s kartáčem tak si lehne a zubama si ze srsrti vyndává svízel sám. A když potřebuje pročesat hřbet a boky, tak se otírá o tůje. Ale to dělají i čuvači. 

Orionka (neregistrovaný) 26.06.2026, 09:27:24 xxx:xxx.1471:d8d5
tetrivek:

Náš ohař má delší chlupy, samočistící je taky. Ale on je tak inteligentní, že to dovedl k dokonalosti. S páníčkem přijde domů z honu. A než panička naběhne s kartáčem tak si lehne a zubama si ze srsrti vyndává svízel sám. A když potřebuje pročesat hřbet a boky, tak se otírá o tůje. Ale to dělají i čuvači. 

To dělala i rodinná terierka. Jenže když si vykousala “kudlibabky”, tak je pak blinkala. 😰

Orionka (neregistrovaný) 26.06.2026, 09:44:49 xxx:xxx.1471:d8d5

A ta stejná terierka na procházce z lesa nejdřív prošla rybníčkem, pak se vyválela v hrabance a pak “hurá pojedeme autem” proběhla přes bílé chlupaté potahy otevřeným žigulem na lesním parkovišti. Byla jsem srab, zapřela jsem ji “nevím, on se k nám přidal a jde za námi”. Tenkrát byl žigul luxus.

Zrzavci
Zrzavci 26.06.2026, 13:24:12 xxx.xxx.226.6

No tak, jak se nám asi venčí. No na managera. Na kravaťáka. Proč? Páč místo jazyků kravata 😀

Obrázek
Ph (neregistrovaný) 26.06.2026, 13:39:51 xxx:xxx.3629:ae9b

Nejsou normalni, nejsou normalni…

Chrapou ve vychlazenem byte a jak dojel kuryr, museli se jit rychle nahrat😁

Obrázek
Zrzavci
Zrzavci 26.06.2026, 13:46:30 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Ph z 26.06.2026, 13:39:51

Vypadaj jak po výbuchu granátem 😀

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.