včera v půl osmé večer po 10hodinách v práci-teda ranní od 5-kdy ve 2 ráno šli psi ven,a já pak neusnula…
jsme vyrazily na kočárku ke křížku-a zpět šlapala-nebýt kočárku,tak ji nesu,neno část batoh/taška
jo dala jsem do kočárku Žeryka,ale ten dostal záchvat vzteku,zkusit ho sundat,tak su dorvaná jak kalendář…☹️
takže ten se vozit prostě nebude….
naštěstí mu to na ten věk šlape hezky….
dnes po ranní volám příteli at mi doveze psy k práci-mimochodem-v práci mám na sobě dlouhý tlustý elastáky,triko s dl.,trko s kr.rukávem,a šátek kolem krku a vestu…
takže se mě zákazník dnes ptal ,proč nosím celej rok šátek,že je venku 36 stupnů…no nedělám venku,nemám ráda klimu a průvany…
no a z práce jsem šla tílko,kšiltovka,krátký elastáky a sandály-to jsem šokovala takovým sporým oděvem kolegy😀
a čekám na přítele-dovezl psy,výcvikovou sukni,a 2 fakt krátký vodítka-ktrý mám co by cvičíví,nebo náhradní-nebo je spojím uchama k sobě…takže krátký vodítka,bez obojků…ufff….ještě,že u vody jsme nikoho nepotkaly….
Dafi od té doby jak šla do vody v té ostré trávě,tak chce do vody mín a mín..☹️
ale na chvilku za kokinko to ukecám,at se trošku namočí,Žeryk si zaplaval,a jelo se dom
Dafi vysušit,vyčesat,a ostříhat…
a oběd na lehátku
kde Dafi somrovala-já ji dala kousek suchýho rohlíku,
a tchýně-dostala fazolky???
já-néé,nehci aby jí bylo blbě,dostala kousek suchýho rohlíku…
přítel-dostala Dafi odměnu po ostříhání?????????????
já-jasně,proč??
sedí na posteli a je neštastná….
ježíšíííííí😀
je večer-psi najezení,vyčuraní,spí,přítel doslova chrápe-tak ryvchle uklidím andulkám,zametu,vytřu…..
Dafi jde pít a stojí u misky,že tu hnusnou vodu pít nebude….
vylezu,přelítnu vytřenou zem,naliju čistou vodu,přetřu šlápoty,Dafi zaleze do postele..
a máme ještě jednoho psa!!!
vyleze-a jde pít-do kuchyně…přítel spí-kdyby nešli pít psi-vstane přítel-pude-jíst/pít…
když je v práci a vytřu-přijede dřív…😀
za 6 hodin jdu do práce..
ve 2 ráno budou pejsci vstávat,venku bude zima,chladno,tak se budou brouzdat po dvoře😀😀😀