🤣🤣🤣
predcitam jim ted cernou kroniku, kolik cernych psu odneslo zdravostne pobyt na slunci 🤣pry mam zmlknout a navalit nco dobreho… Starenka uz je zachumlana na gauci v dekach -bojuje proti chladu a otlakum po svem 🤣
At zije HO 🤣
🤣🤣🤣
predcitam jim ted cernou kroniku, kolik cernych psu odneslo zdravostne pobyt na slunci 🤣pry mam zmlknout a navalit nco dobreho… Starenka uz je zachumlana na gauci v dekach -bojuje proti chladu a otlakum po svem 🤣
At zije HO 🤣
Tak Alan včera odpoledne, šla jsem králíkům vyměnit vodu, šel se mnou ven a lehl si na rozpálenou lavičku na sluníčku. Sednout se tam nedalo, jak pálila a ten blázen se tam vyhříval celou dobu než jsem obchodila králíky, což je asi půl hodiny.Já uvařená a to jsou králíkárny pod ořešáky. Pak šel se mnou zase domů se chladit na dlažbu.
Ježíšmarjá, pod dekou. 🤪
U nás je 34, venku být nechtějí, a to jsem jim před chvílí napustila bazének. A doma chladím mokrým ručníkem, funí všichni jak lokomotivy. Vůbec si nechci představit ten víkend.
Taky mladej venku být nechce. Normálně litá po zahradě jak čamrda a dneska hned zapadl domů pod lavici a dělá předložku.
Okamžitě bych volala na příslušná místa…nechala umřít psy na slunci”😎
No tak snad ve zdraví přežijeme víkend a pak už se snad ochladí a sprchne.
Koukala jsem na apce na předpověď počasí a příští neděli v noci 11 stupňů… to je sen.
My ve své podstatě nemáme problém přežít den, ale že jsou tak hodně teplé ty noci.