Uz rusime treninky….
Já prozatím odložila běhání a tahání a to mi zrovna přišly cajky. Ale jsme oba vaření už v těch šest ráno. Vyhlídka na ještě větší vedra mě upřímně děsí. Fujtajbl ve spolek.
Já prozatím odložila běhání a tahání a to mi zrovna přišly cajky. Ale jsme oba vaření už v těch šest ráno. Vyhlídka na ještě větší vedra mě upřímně děsí. Fujtajbl ve spolek.
Takový těžký vlněný talár se sametovou vložkou
To se dá přežít?
Uz rusime treninky….
šílený…🤭🙏
Kamarádka, co šije historické uniformy a jezdí po akcích říká, že si člověk zvykne a vlna a len izoluje, ale mně je z představy léta a soukenného kabátu nevolno.
No nevěřím, že já, létomil, jsem dneska říkala kámošce “ už aby byl podzim”… aneb jak vlastnictví psa, kterému je horko, změní majielův světanázor na roční období… už aby byla zima a ideálně snížeček… což nevylučuje to, že až ten sníh napadne, tak budu nadávat, že už zase napadly ty bílý sračiy… čím jsem starší, tím víc mi jako řidiči automobilového vozu, vadí jízda ve sněhu.
že si člověk zvykne a vlna a len izoluje,
Já si teda ani za 60 let nezvykla. Ale ohledně izolace - asi to tak bude. Viz Kazaši - nebo kterýžeto národ jezdil na koních v kožichu?
kometa:Takový těžký vlněný talár se sametovou vložkou
To se dá přežít?
ale jo - aula je klimatizovaná… ale stejně bylo vedro… V pauze mezi běhy chodím bosa a chladím se jak to jde… Nejhorší promoce pamatuji asi před 15 lety - ještě v divadle - bez klimatizace, staré reflektory navíc hřály, vedro bylo děsivé a nedalo se před ním nikam utéct.
V Klatovech prý má být výstava přesunuta už na 6. hodinu ráno.
taky jsem to cetla…pulka lidi nedojede. Ale nezrusi to
Babucha nase - 11.5 roku 😍 uz i rasy ma bile..
Kočka je to. Ať ona i pan kardiak zvládnou tropy v pohodě. Rotvici bude na podzim 9 a zatím ani chlup šedivej, metálně zaostala tak na 4 letech, dle toho se i chová. Na vycházky žádnej míček, jinak by ji mohlo šlehnout.
No, my včera objednali mobilní klimu. Pes jen leží přes den, spí a funí, kočky jen spí a jsou protivné…kocour včera zvracel, mě je z toho horka špatně, nespím a jsem taky protivná. Včera jsme měli doma přes den 29 a na noc se nám to podařilo vyvětrat na 27💩.
Horka obecně snáším strašně špatně, ale letos to je nějaké horší.
Vstávám teď v 5 ráno a chodíme s Jackem do práce pěšky, protože zbytek dne už se procházkovat nedá a večer na to nemá nikdo stejně energii po celodením grilování.
Byla zde LIchnice, tak přidám další ispiraci z našeho kraje.
https://medium.seznam.cz/clanek/vilemina-blanche-valois-jak-drsna-natura-zeleznych-hor-stvorila-stredovekou-mafii-a-verte-nechybelo-ani-penezokazectvi-289418#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=blogy.sznhp.box&dop_vert_ab=&dop_vert_id=&source=hp&seq_no=4&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=abtest302_asistent_url_varAA
Když to tady tak čtu, tak o to víc miluju náš 100 let starý barák, kde je zima i v tomhle počasí a já spím ve vlněných fuskách, aby mi v noci neumrzly nohy…
Jinak my teď mimo zahradu nevenčíme. Ráno v šest si psi poběhaj po zahradě, já jdu do práce a oni celý den prospí doma v chládku. Odpoledne je nahážu do bazénu, pak se opět placatíme po zahradě a večer, když už se dá venku být, tak si opět čmuchaj po zahradě, kde i cvičíme apod. Mezitím dávám pro zabavení a unavení lízací podložky nebo různé hlavolamy.
Teď jsme přišli z lesa - cesty podle potoků jsou ráno velmi příjemné. Navíc byla silná rosa, takže jsem přišla krásně urousaná. Nikde nikdo, u nás totiž ještě vůbec nezačaly růst houby. Podivné - přitom les je ještě od víkendového lijáku mokrý, je teplo… jindy první houbu (míněno hřibovitou) najdeme pravidelně na přelomu května a června a letos NIC… A tak jsme jen zkontrolovali “plantáže” kruštíků - už mají nasazeno na květy i kvetoucí vemeníky. A začínají zrát borůvky…
Krásné tipy na výlety. Se zrovna v červenci chystáme do Chotěboře a asi si jeden den budeme chtít opustit lidi a udělat si výlet. 🙂 Jen tentokrát budeme bez mladého pána. Ten má domluvený “letní byt” v Jižních Čechách. Tak budu asi pěkně na trní, jak to zvládá… Ačkoliv si myslím, že hůř to budu snášet já.
Tak to jsem ráda, že jsem vám dala trochu inspiraci. My bez psa nikam nemůžeme.I když jen přijdeme pozdě v noci, třeba z hlídání vnoučat, tak ani nežere. Vždycky říkám, že na týden odjed, tak pes chcípne hlady, i když by ho chodili kluci krmit a brát ven. Zrovna teď v pátek jdou mladí na Kunětickou horu na Polednici, tak budeme hlídat a to zase bude uražen a to ho i jdu pustit spát domů. On to je hrozný závislák.
kočky jen spí a jsou protivné
Moji protivní nejsou, ale různě poléhavají po bytě jako dvě mršiny. A mladší dneska ani nedojedl snídani - přitom je vždycky první a ještě by šel somrovat u staršího.
Mladý pan by za kus žvance asi odešel s kýmkoliv. On je nenapravitelný sluníčkový optimista a milovník všech lidí (a psů) bez rozdílu. Bude mít smečku kamarádů včetně další stejně staré lapinky, takže věřím, že bude v sedmým nebi.