Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 26.06.2026, 21:16:10
My máme skoro hektar zahrady. Přední část jsou louky,tam je klasika tráva,ale hranice je lemovaná břízami a smrky, a zadní je de facto jak ovocný sad, a takové přírodní zákoutí se vzrostlými stromy,taková divočina. Je pravda,že ten přírodní stín je k nezaplacení.
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 26.06.2026, 20:32:46
Já vytáhla přece jen na chvilku obě psiska, neb se zvednul vítr, teplota 32. Jestli 20 minut jen čuromuro, mno, přišli jsme všichni uvařeny a rotvice hodila dvě šavle. Takže ne, na víkend rypák nevystrčíme, zlatá zahrada. Btw, nechápu některý zdejší občany. Sekám trávu minimálně, aby nepodeschla, letos jsem sekala 3x. Vracíme se z vycházky a ze dvou zahrad ječí sekačky? Nerozumím jim, ale to asi více lidem. Mizím odsud, všichni nakřapaný, nemocný, ať něco nechytím.
a večer říkám-jdu s nimi do zahrady,at se vyčurají/vykakají..
na zahradě mrknu a luxusní západ slunka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak vylítnu ze zahrady,po pár metrech čapnu Dafi do náruče,zahnnu za roh zahrady,vyběhnu úvoz a fotím-Žeryk na jedné fotce válí sudy,štěká,chce pamlsky a míčky a já mazlím,nuhnám a fotím slunko,pak čapnu Dafi do náruče,a seběhnu úvoz,u zahrad chce na zem a spokojená-Dafi SPOKOJENÁ BĚŽÍÍÍÍÍÍÍÍPÁR METRŮ DOMŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ!!!
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 26.06.2026, 20:32:46
Tak nevím, jestli to není tím horkem a tím, že stárnu, tak už to tělo tak nezvládá.
Obojí 🙂Já upadla po večerních zprávách a před chvílí se probudila. A můžu konečně chvíli fungovat, než půjdu spát doopravdy 😉Škoda, že si nemůžu ustlat na zemi s hlavou na balkóně.
Tak nevím, jestli to není tím horkem a tím, že stárnu, tak už to tělo tak nezvládá.
Obojí 🙂Já upadla po večerních zprávách a před chvílí se probudila. A můžu konečně chvíli fungovat, než půjdu spát doopravdy 😉Škoda, že si nemůžu ustlat na zemi s hlavou na balkóně.
Když jsem byla v paneláku, spávala jsem taky na balkoně.