Aktuálně: 2 009 inzerátů284 366 diskuzních příspěvků20 229 uživatelů

Jak se vám venčí?

šavlozubka
šavlozubka 29.06.2026, 09:34:13 xxx.xxx.167.80

Ja se zobrazí těch 32 ,co jsme včera v bytě měli,  snažím srazit průvanem. Venku začalo foukat, ale bouřka nás v noci minula z jihozápadu. Viděla jsem blesky, hřmělo, ale ani kapka. Pes to furt snáší dobře. Já potřebuju vyprat šaty a vyprat a vyžehlit lněný košile, zabalit nám i mladému pánovi a leje ze mě jako z vola. Vůbec se mi do toho žehlení nechce. 

Sardullah
Sardullah 29.06.2026, 09:34:53 xxx.xxx.18.169

Tak mi v práci ještě klimu nezapli… ještě je tady relativně příjemných 25 stupňů, ale i tak se potim jak prase… to bude den.

Fatia
Fatia 29.06.2026, 09:41:52 xxx.xxx.205.210
Zrzavci:

Jen aby ta zima vyšla!!!! Furt jim to moc - min. u nás - nevychází, prej buřina, déšť a u nás 4 kapky v půlnoci a to bylo šécko. 

Ha, u nás o té půlnoci celkem pěkně pršelo!

efe
efe 29.06.2026, 09:44:04 xxx.xxx.212.193

U nás doma v obytné místnosti, kde jsme celý den, bylo v sobotu 25 a včera už 27 - čím víc lidí a psů, tím vyšší teplota, nedej bože, když jsme něco uvařili. V ložnici božských 23 cca a na noc jsem si brala fusekle, páč mi mrzly nohy 🙂 Venku včera 41… Psi už totál zpruzelý a unuděný, ven jsem je včera pustila až v půl devátý večer, naházela je do bazénu a pak si běhali po zahradě. Přes den dostávali melouna, zmražený lízací podložky a tak, ale nuda už byla veliká…

Obrázek
Sardullah
Sardullah 29.06.2026, 09:51:11 xxx.xxx.189.104
»
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 29.06.2026, 09:44:04

páč mi mrzly nohy

…a to měla být jako provokace…😂

A to foto? No tak to je fakt do pořadu “Chcete mně” 😎

bambule
bambule 29.06.2026, 10:08:56 xxx:xxx.263:d2b2
»
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 29.06.2026, 08:07:31

Ne ne, zloprcek je pořád zlatý štěňátko. Jen disponuje zlouchem. Týden jeho levé ucho představovalo strýčka Fida, prostě celé odstávalo, včera zaujalo styl foxteriér a dnes mu udělalo krásnou přehazovačku přes hlavu. Fakt to ucho si jede svým vlastním stylem. Pravé ucho stále drží styl boxer. 

Kilian
Kilian 29.06.2026, 10:10:41 xxx:xxx.cf3:8049
»
Odpověď na příspěvek uživatele Ph z 29.06.2026, 09:05:42

…usnete…ale na dlouhé spaní to opravdu není..

efe
efe 29.06.2026, 10:10:44 xxx.xxx.212.193

A jinak teda mi nepřestává rozum stát nad hloupostí lidí. V sobotu odpo jsme sjeli na rychlý nákup do města, auto ukazovalo 37 stupňů. Kolik jsme viděli lidí venku na sluníčku na tom rozpáleným betonu a asfaltu se psy, to jsem ani nespočítala a pak před krámem dva uvázaní frbulové, kteří evidentně přišli pěšky… Jako já fakt nevim, empatie a IQ těch lidí nula… Kreténi…

bambule
bambule 29.06.2026, 10:14:36 xxx:xxx.263:d2b2
»
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 29.06.2026, 10:10:44

Máme souseda, který pravidelně venčí svou shetlii odpoledne přes to největší horko. Přitom je doma v důchodě, není tedy omezený pracovní dobou. On je fakt blbec. Se ani nedivím, že mu jeho předešlý pes ukousl kus ksichtu…… 

Sardullah
Sardullah 29.06.2026, 10:29:43 xxx.xxx.189.104
»
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 29.06.2026, 10:10:44

Jo…to je na přes držku.

By bylo fajn, kdyby si ty kreténi zkusili ťapat pěkně na boso po tom asfaltu a kdyby si ideálně klekli na všechny čtyři, jak tam to horko sálá.

Jasně i pes se třeba potřebuje vyvenčit odpolko, ale tak to člověk oběhne barák a tradá domu, pokud má mozek v tý kouli, co má na krku, tak ho přeci nepotáhne někam do rozpáleného “víru velkoměsta”.

Tvl, já furt kropila dvůr, když jsem vypouštěla psy na čůrandu, aby nemuseli ťapat po tý rozpálený dlažbě a někdo vezme psy na ty rozpálený chodníky… 

efe
efe 29.06.2026, 10:39:22 xxx.xxx.212.193

Já dokonce včera dopouštěla studenou vodu do bazénu 😀

DafiŽeryková
DafiŽeryková 29.06.2026, 10:52:53 xxx.xxx.136.20

Tak a za mnou víkend a pondělní ráno venčící

v sobotu v 5 ráno-do lesa,půlka cesty v kočárku a pidi cvičení pár cviků-kroky,otočky,packy,a mezitím jsem ukazovala,že po zemi si to šlape pavouček kulatej bílej,po šesté hodině jsme dojely dom-rozdat prášky,vodu,jídlo a na slušno odjet do Blanska-Dafi ležela spokojeně na posteli a myslela si,že jedu do práce…..

už párkrát když byly moc,moc velký tropy,tak jsem ji nebrala do BK-byt ve 4 patře u zastávky,sice řeka,ale u ní cyklostezka,beton,asfalt…

no takže jsem dojela,skočila do sekáče nakoupit pár věcí v akci…

a trávila čas u tv a časáku s tatínkem,

na patou jsem šla na narozky za kamarádkama ze 4lístku-takhle-studený kuře v teplé tortille nepotěšilo😀-ale neměla jsem sílu nic řešit,jinak byla pohoda,i když jsme se pak teda bavily i o Dafině…,stejně jako jsem ji řešila dopo u tatky,tomu jsem tam i brčela,smutno mi bylo…

aby mi pak přítel,druhý den ukázal fotku,než jel pro mě z domu-Dafi na posteli,ročaplá,na zádech a chrní-spokojená jak želva😀😀😀

shválně je zaavřel doma,at nechodí na dvůr,dojel,hned jsme jely domů,jen jsme se stavily v retro muzeu-cukrárně ve Křtinách-mají tam nábytek,skleničky,obrazy,kočárek..ale i některý věci na prodej-třeba přilba ke koním za 300kč…😀+tam prodávají nový náramky,přívěsky…

no byly jsme tam 2 minuty a jely domů,do večera na terasekde můj šílený knírač ležel na pelíšku na kožíšku!!!!je blááázééénnnn!!!!

vycházka,ani pisdi venčení výýýjimečně nebylo….jinak se snažím chodit denně na chvilku,ale bylo ega vedro,v sobotu lesní vycházka a věděla jsem,že bude i dnes…

a byla luxusní!!!!!!!!!!!!

Dafi šlapala jak za mlada!!!!!

dojely jsme ráno brzo k polnačce,přes polnačku-kde jsme šly prvně k cyklostezce-to šla hezky dolů s kopečka,pak po cyklostezce-to byla chvilku v kočárku,pak chtěla vylézt,

pak k rybníku,Žeryk si zaplaval,Dafi se tam aspon namočila-do vody nechtěla,tak jsem ji na kraji ošplouchla,byla tam v dáli rodinka labutí,jak plavaly k nám,šly jsme pryč-psi byly namočení,Žeryk si zaplaval-cestou zpět Dafi šlapala a po polnačce i běžela!!!!a nechtěla do kočárku,měla dobrou náladu,byla veselá!!!

Schválně jsem natáčela videa fotákem jak běžííííííí-já bbyla táááák ščastná-ona TAKY ŠČASTNÁ,ŽERYK VÁLEL SUDY-BOŽÍÍÍÍ-U AUTA DOSTALA NAPÍT…A JELY JSME JEŠTĚ RYCHLE NAKOUPIT,TAK ŠLY NA 5 MINUT Z AUTA A DOMŮ-KRÁSNÉ RÁNO,V 7 JSME JELY ZPĚT-Výletík byl jiná trasa a rybník -takkže změna…to máme všichni rádi…

po vycházce učesat,zastřihnout tlapky,nakrmit,dát léky

JO A DAFI MI U MÉ SNÍDANĚ KRADLA VĚCI A TO ZNAMENÁ,ŽE NEBYLA ANI MOC UNAVENÁ-KDYŽ PO VYCHÁZCE JEŠTĚ KRADLA😀😀😀

ted leží v posteli,venku vedro…

já dnes dovču,zítra odpo,tak to bude jen ráno 5 minut za barák a hotovo…

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Ronja s motejlem (neregistrovaný) 29.06.2026, 10:55:54 xxx.xxx.119.6

Ach jo, já občas se psem vyběhnu, když si řekne, on se na zahradě vykadí většinou jen v nouzi. A to je jasný, že jdeme jen na cestu podél plotu, jsou tam stromy a stín a nemáme asfalt, jen hlína a tráva. Ale první dva metry na sluníčku jsou a místo hlíny je teď prach a i na ten jsem včera sáhla, jestli není horký. A po vykonání potřeby hned domů.

Takovýhle nějaký by potřebovali mojí sousedku, ta by jim vymluvila díru do hlavy. Já díky ní vím, že psa týrám. I veterinu jsme zrušili, abychom ho do těch veder netahali.

DafiŽeryková
DafiŽeryková 29.06.2026, 10:56:21 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 29.06.2026, 10:29:43

Jo,jo,toto mě fascinuje celý život….-jak s těma psama chodí ve vedrech…

tatka v telefoně-no a Dafinu doufám nebereš ne?tak říkám,že ne,ale jak jsem šla spát v půl jedné ráno,v 5 vstávala,a třetí noc po sobě spala málo..tak jsem v sedm večer regulérně usínala na oslavě..ani latté nezabralo,ani řvoucí rádio-nic-tplo,byla jsem po jídle-tak spím..

jednou jsem usnula i na koncetě Ndvědů-teplo,tma a večer…

tetrivek
tetrivek 29.06.2026, 10:58:19 xxx:xxx.fe53:2d09

V práci jsem měla v pátek 27 a teď 30.

Starý dům bez klimatizace. Většinou mi tu bývá zima od nohou, teď tu sedím a potím se. Fuj až do sedmi večer. 

DafiŽeryková
DafiŽeryková 29.06.2026, 10:59:37 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Ronja s motejlem z 29.06.2026, 10:55:54

No,tak když jsou psi co se na zahradě/dvoře nevyvenčí,tak to jinak nejde,mě se Gerošek taky na dvoře nevenčil….

a zase nic se nemá přehánět…

sousedky…

sousedka na patře mýho tatínka 2 dny neviděla-on si denně nakupuje a zburcovala majitele bytu,a ten volal tatínkovi,jestli je v pořádku…tohle jsem celkem uvítala….:-()

jsem hysterická dcera🙂

kometa
kometa správce
29.06.2026, 11:16:53 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele DafiŽeryková z 29.06.2026, 10:59:37

jsem hysterická dcera

Sestra takhle zburcovala i policii, když jsme se tátovi nemohly celý den dovolat. A jela za ním 80 km. Naštěstí si mezitím všiml nepřijatých hovorů (byl na akci a vypnul si zvonění), takže na kruháči v Opavě to otočili a jeli zase domů.

Zrzavci
Zrzavci 29.06.2026, 11:55:20 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Fatia z 29.06.2026, 09:41:52

A to mi řikáš jako prooooč todleto?? Abys mi jako udělala radost,samozřejmě, že?? 😀 😀 😀 

Tak ale to nás to teda lízlo fakt natěsnačku, kurnik  - jááá bych taky prosila déšť.

Zrzavci
Zrzavci 29.06.2026, 11:58:54 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 29.06.2026, 09:44:04

Jehehééé, vona má hrozný gezichty a polohy 😀

Obrázek

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.