Tak a za mnou víkend a pondělní ráno venčící
v sobotu v 5 ráno-do lesa,půlka cesty v kočárku a pidi cvičení pár cviků-kroky,otočky,packy,a mezitím jsem ukazovala,že po zemi si to šlape pavouček kulatej bílej,po šesté hodině jsme dojely dom-rozdat prášky,vodu,jídlo a na slušno odjet do Blanska-Dafi ležela spokojeně na posteli a myslela si,že jedu do práce…..
už párkrát když byly moc,moc velký tropy,tak jsem ji nebrala do BK-byt ve 4 patře u zastávky,sice řeka,ale u ní cyklostezka,beton,asfalt…
no takže jsem dojela,skočila do sekáče nakoupit pár věcí v akci…
a trávila čas u tv a časáku s tatínkem,
na patou jsem šla na narozky za kamarádkama ze 4lístku-takhle-studený kuře v teplé tortille nepotěšilo😀-ale neměla jsem sílu nic řešit,jinak byla pohoda,i když jsme se pak teda bavily i o Dafině…,stejně jako jsem ji řešila dopo u tatky,tomu jsem tam i brčela,smutno mi bylo…
aby mi pak přítel,druhý den ukázal fotku,než jel pro mě z domu-Dafi na posteli,ročaplá,na zádech a chrní-spokojená jak želva😀😀😀
shválně je zaavřel doma,at nechodí na dvůr,dojel,hned jsme jely domů,jen jsme se stavily v retro muzeu-cukrárně ve Křtinách-mají tam nábytek,skleničky,obrazy,kočárek..ale i některý věci na prodej-třeba přilba ke koním za 300kč…😀+tam prodávají nový náramky,přívěsky…
no byly jsme tam 2 minuty a jely domů,do večera na terasekde můj šílený knírač ležel na pelíšku na kožíšku!!!!je blááázééénnnn!!!!
vycházka,ani pisdi venčení výýýjimečně nebylo….jinak se snažím chodit denně na chvilku,ale bylo ega vedro,v sobotu lesní vycházka a věděla jsem,že bude i dnes…
a byla luxusní!!!!!!!!!!!!
Dafi šlapala jak za mlada!!!!!
dojely jsme ráno brzo k polnačce,přes polnačku-kde jsme šly prvně k cyklostezce-to šla hezky dolů s kopečka,pak po cyklostezce-to byla chvilku v kočárku,pak chtěla vylézt,
pak k rybníku,Žeryk si zaplaval,Dafi se tam aspon namočila-do vody nechtěla,tak jsem ji na kraji ošplouchla,byla tam v dáli rodinka labutí,jak plavaly k nám,šly jsme pryč-psi byly namočení,Žeryk si zaplaval-cestou zpět Dafi šlapala a po polnačce i běžela!!!!a nechtěla do kočárku,měla dobrou náladu,byla veselá!!!
Schválně jsem natáčela videa fotákem jak běžííííííí-já bbyla táááák ščastná-ona TAKY ŠČASTNÁ,ŽERYK VÁLEL SUDY-BOŽÍÍÍÍ-U AUTA DOSTALA NAPÍT…A JELY JSME JEŠTĚ RYCHLE NAKOUPIT,TAK ŠLY NA 5 MINUT Z AUTA A DOMŮ-KRÁSNÉ RÁNO,V 7 JSME JELY ZPĚT-Výletík byl jiná trasa a rybník -takkže změna…to máme všichni rádi…
po vycházce učesat,zastřihnout tlapky,nakrmit,dát léky
JO A DAFI MI U MÉ SNÍDANĚ KRADLA VĚCI A TO ZNAMENÁ,ŽE NEBYLA ANI MOC UNAVENÁ-KDYŽ PO VYCHÁZCE JEŠTĚ KRADLA😀😀😀
ted leží v posteli,venku vedro…
já dnes dovču,zítra odpo,tak to bude jen ráno 5 minut za barák a hotovo…