Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 29.06.2026, 10:56:35
Další “dešťová víla” jak Fatia!!
😀
Ne, mluví ze mne bledá závist. Já včera doufala, když jste psala, že už u Vás prší, že nás to taky štrejchne aspoň v noci, ale né, to ne, to si musí nechat Fatia! 😀
u nás kupodivu příjemně sprchlo - 1.5 mm (tedy maličko), ale i se ochladilo (momentálně 22 stupňů). Jen se bojím, že to teď vyleze zpátky a k vedru se přidá tropická vlhkost
U nás se teď trochu zatáhlo, uvidíme jestli z toho něco bude. Dopoledne chvilku zafoukalo, jinak je celý den dusno, bezvětří. 37 venku, 31 vevnitř. I smečka už trochu funí. Slyším hřmění. 🤞🏻
Tady furt nic. I na severní straně baráku 34,5 stupně. Od rána peru, suším a skládám. Z jihu se něco velmi pomalu sune, ale myslím, že moje úvahy jestli mi to prádlo na šňůře uschne dřív než se to dosune, jsou přehnaně optimistické a zas se nám to vyhne.
Chvilku přestalo, teď zase začalo. Bože, to je nádherný zvuk (když nejsem na túře a nenocuju v tom venku ). Blíží se k nám pásmo bouřek, tentokrát nás nemine. Tak ať sprchne i u vás.
Jsem si potřeboval odpočnout a vychladnout, tak pánečci zaparkovali kočár v klimatizované kavárně a za slušné odpočinutí zaplatili 800 kč…to je přeci fér, když oni ještě furt něco pili a jedli a já byl jen o vodě 🐶
A pak je tu fotka, jak oslňuju svou paničku 😍, to já umím dělat oči a palačinku jsem pak dostal trochu ochutnat