U nás přišla bouřka včera v noci před 11 hodinou a hned vypadl proud. Do rána přešly ještě dvě vždy s pěkným slejvákem. Tak uvidíme, co nás čeká dnes.
Jak se vám venčí?
Od pul treti jsem nespala. Bourka a dest - super. Ale vzpominka na vsechna otevrena okenka v aute me spolehlive a hodne probrala😁 tak jsem vyrazila do deste😂
A pak, jak bourilo jsem spat nemohla, neb duchodkyne se bala a sedela mi skoro na hlave. Funela a hrala, usnula jsem v pet, na budik pak sem nebyla schopna se vybec probrat…
Tak snad ted bude par dni normalne…
U nás v noci taky bouřka a dokonce lilo! Jakože fakt fest lilo až do rána, ještě do práce jsem jela v totálním ceďáku a na zahradě na příjezdovce stála voda. Psi odmítli jít i na zahradu a zachumlali se zpátky do pelechů. To jim fakt závidim, dneska by to šlo!
01.07.2026, 08:34:21 xxx.xxx.147.163
U nás v noci taky bouřka a dokonce lilo!
Tak u nás nic. Ale je lehce zataženo a vypadá to, že se třicítky konat nebudou.
U nás nic, azurově modré nebe. Teploty na padnutí, už teď před devátou. Zahrádku mám úplně mrtvou, protože prostě tohle neuzaléváš. Ani nevím, kdy tu pršelo naposledy😥.
Ráno slejvák s buřinou v takový intenzitě, že se řidičský dítě - tedy já 😀 - krapítek obávalo jízdy do práce, posléze jsem srdnatě vsedla na kůň a vyrazila. A dojela. Cestou lesama bylo krásně - na kochání se, ne na to, že řídíte, páč bylo tak divně mlhavo a nepřehledno. ale krásný to bylo. Teď tady v Prahé se momentálně setmělo a cedí! a fučí!
V Prahé začalo pršet, nebe je šedivé, snad to vydrží aspoň 2 hodiny. A vypadá to, že mi to umlátí jahody v truhlíku.
tady na západě Prahé bylo v jednu chvíli černota černá a buřina, u nás doma - ještě víc na západ od Prahé už to evidentně, dle výroby életrárny do jistý míry přešlo, ale taky to tam asi bylo výživný. Jsem zvědavá, až přijedu domů.
Tady furt vedro bez deště..včera v šest vycházka kousek mezi pole,dnes ke křížku mezi polama a zpět-v šest ráno,spát jsem šla o půlnoci,v práci o půl jednácté v noci-venku dusno a 30stupnů-zákazníci nám závidí chladno-a říkajá nám jaký je venku vero…
dnes po vycházce jsem šla zase spát a vstávala v 8..a čeká mě další odpo,tak snad nebudou nějaké hrozné bouřky…
jinak Dafi část vycházek v kočárku,a Žeryk tradičně chce aportovááát,furt házet sa válí sudy,takže jsem mu dnes hodila 3krát 5 metrů míček a šlo se dom🙂
Tady byl rychlý nástup a pak takový letní deštíček, už je po něm, ale aspoň jsou louže na silnici a jsou mokré chodníky, takže se zalila i tráva a kapáček stromy. Venku je cca 22, doma 26, jahody přežily bez úhony. Ale je pořád šedivo, mohlo by poprchávat třeba celý den.
Tady lilo fest už v noci. Ráno psala trenérka, že jízdárna je vyplavená, takže ranní trénink rušíme. Tak jsem čekala až přejde to nejhorší a vyběhla s Efíkem, když už jen mrholilo.
Ještě jsem to měla zhruba 2km domů, Efík čuchal a já si všimla, jak je obloha z jedný strany černá, tak jsem zkoukla Meteora, tam červená a bílá a že máme zhruba 10minut. Tak jsem zavelela, že běžíme a už nezastavujeme, protože v tomhle být venku fakt nechceme. Liják se spustil, přesně, když jsem doběhla ke dveřím do domu…
Včera v devět večer mordor…přijela jsem od koně.,pozavirala okna .vzala psa obešla pulku paneláku. A už poletovaly kapky….
34 ve stínu, v noci bylo skoro 25, už i v kuchyni začíná být horko, hnusný lepivý dusno a totál sahara.
Teď koukám doma na teploměr máme krásných 39,1 stupňů. Kdyby to se to sluníčko dalo chytit do zavařovačky a v zimě použít. Prostě přijdeš v zimě z práce, všude šedo a nevlídno a ty si jen tak otevřeš v obýváku sklenku se sluncem😃.
Praha, od těch cca 9.20 hod (nebo kdy to začalo) pořád poprchává, obloha pořád šedivá, pofukuje, v bytě “krásných” 26,2 🙄
venku 16 stupňů, uvnitř už jsem to srazila na krásných 21 a napršelo od půlnoci 46 mm. Bez krup a vichřic… takže paráda
Prší! Prší!
Celý den větrám průvanem. V ložnici jsem otevřela obě okna. Myslím, že konečně půjde spát. A pršelo skoro celý den. Zahrada to potřebovala jak sůl.
01.07.2026, 20:03:37 xxx.xxx.147.163
bambule:Prší! Prší!
Tady pršelo chvíli. Ale konečně se ochladilo. A nemám pocit, že zplesnivím.
Krásná představa, Bambule 🌷😉