U nás přišla bouřka včera v noci před 11 hodinou a hned vypadl proud. Do rána přešly ještě dvě vždy s pěkným slejvákem. Tak uvidíme, co nás čeká dnes.
Jak se vám venčí?
Od pul treti jsem nespala. Bourka a dest - super. Ale vzpominka na vsechna otevrena okenka v aute me spolehlive a hodne probrala😁 tak jsem vyrazila do deste😂
A pak, jak bourilo jsem spat nemohla, neb duchodkyne se bala a sedela mi skoro na hlave. Funela a hrala, usnula jsem v pet, na budik pak sem nebyla schopna se vybec probrat…
Tak snad ted bude par dni normalne…
U nás v noci taky bouřka a dokonce lilo! Jakože fakt fest lilo až do rána, ještě do práce jsem jela v totálním ceďáku a na zahradě na příjezdovce stála voda. Psi odmítli jít i na zahradu a zachumlali se zpátky do pelechů. To jim fakt závidim, dneska by to šlo!
01.07.2026, 08:34:21 xxx.xxx.147.163
U nás v noci taky bouřka a dokonce lilo!
Tak u nás nic. Ale je lehce zataženo a vypadá to, že se třicítky konat nebudou.
U nás nic, azurově modré nebe. Teploty na padnutí, už teď před devátou. Zahrádku mám úplně mrtvou, protože prostě tohle neuzaléváš. Ani nevím, kdy tu pršelo naposledy😥.
Ráno slejvák s buřinou v takový intenzitě, že se řidičský dítě - tedy já 😀 - krapítek obávalo jízdy do práce, posléze jsem srdnatě vsedla na kůň a vyrazila. A dojela. Cestou lesama bylo krásně - na kochání se, ne na to, že řídíte, páč bylo tak divně mlhavo a nepřehledno. ale krásný to bylo. Teď tady v Prahé se momentálně setmělo a cedí! a fučí!
V Prahé začalo pršet, nebe je šedivé, snad to vydrží aspoň 2 hodiny. A vypadá to, že mi to umlátí jahody v truhlíku.
tady na západě Prahé bylo v jednu chvíli černota černá a buřina, u nás doma - ještě víc na západ od Prahé už to evidentně, dle výroby életrárny do jistý míry přešlo, ale taky to tam asi bylo výživný. Jsem zvědavá, až přijedu domů.