Přes nás přešla bouřka, rozbředlé kroupy, vydatný zahradnický déšť. Momentálně neprší, ale ještě něco dorazí. Ochladilo se o 16°C, momentálně krásných 21
Jak se vám venčí?
U nás dopoledne 36°, před hodinou konečně bouřka a déšť, ochladilo se na 23°, to je taková úleva. Jinak my v těch vedrech jsme jezdili co druhý den se chladit a plavat k vodě. Doma je psina na zahradě pod ořešákem ve stínu, ve dvoře má bazének do kterého si chodí chladit nožky. Já ty vedra nenávidím, na dvoře máme zámkovku a tam je teda hyc. Já lituju ty lidi, co psali, že mají doma i 30, nedovedu si to představit, bych asi umřela. My máme starý barák, kde je celkem chladno, ale jak vystoupila teplota na 25, tak zapínáme klimu
Tady taky furt nic jen hnusně dusno. V dálce hřímá, ale nás to tradičně minulo.
u nás překvapivě dorazila další vlna deště. Hřmí, ale déšť je “zahradnický” - zatím žádná průtrž mračen. A už napršelo 5.5 mm - pokud ještě něco spadne i v dalších dnech, mohla by se zeleň zase trošku vzpamatovat. A je sympatických 21 stupňů, intenzivně větrám barák
Praha, v cca 17.10 začalo bouřit, tak jsem honem vyběhla ven, ať se pak nemusí venčit v té “číně”, co přijde. Během venčení spadla jedna kapka a to mně na ruku (kdoví jestli neletěl pták) a od té doby ani nebouří, ani neprší ☹️ Maličko se ochladilo, sluníčko zalezlo, obloha šedivá, větříček pofukuje, ale na bouřku to teda nevypadá. 😠
Já musím konstatovat, že u nás sice pršelo a dost fest, ale teda ne tak dlouho aby se prolila vyprahlá zem…všechno je furt suchý…to by asi muselo pršet minimálně půl dne.
Nicméně se ochladilo, je zataženo, pofukuje větřík…
U nás konečně taky teplota klesla. Větrám jako o život, ale doma se to zatím moc nehejbe. Navíc, jak jsem se přes víkend chladila mokrým ručníkem, tak mi příšerně zatuhly trapézy. 😟
Nejnižší noční teploty u nás 27 stupňů, doma 29 a nejde to snížit. Sirius dnes ráno sežral jen půl snídaně a ani se mu nedivím. Sama nemám chuť snídat a rozhodně to není tím, že mám za hodinu zubaře 😃. Snad se zítra aspoň trochu ochladí.
30.06.2026, 07:49:23 xxx.xxx.147.163
Větrám jako o život, ale doma se to zatím moc nehejbe.
Nehejbe. Pořád skoro 29°C. Nemůžu udělat průvan s pomocí otevřených dveří, protože starší kocour by vzal roha.
Ale ráno se už nebudím mokrá jako myš.
u nás doma už jsem zase pod pětadvacet… venku bylo ráno docela chladno. To hůř se větrá kancelář ve škole - tam mi to moc srazit nejde, i když mám obě okna dokořán a vytvářím průvan i přes laborku
U nás sice nepršelo, ani kapka nespadla, ale ochladilo se. PC ukazuje 20, ale nějak se mně to nezdá, bude to určitě o něco víc.
My jsme včera nezapínali klimu, protože je přece zataženo a trošku sprchlo…no, venku sice bylo 25, ale doma skoro 31 a nešlo to vyvětrat…když sjme šli spát, bylo 29 a to byly dokořán otevřená okna a dveře na balkon. Bohužel je vše na stejnou stranu, takže to žádný průvan nevytvoří a větrák to zas tolik neprofouknul… ráno už bylo doma “jen” 26 😀…dneska se to snad ještě trochu srazí a bude chvíli klid.
Někde jsem četla, že v půlce července má být zase Mordor.
Sice u nás nespadla v podstatě ani kapka, ale ochladilo se a je krásně. Zatím.
efe:Sice u nás nespadla v podstatě ani kapka, ale ochladilo se a je krásně. Zatím.
Protože u nás konečně zapršelo a poslali jsme vám chládek. Užijte si to, dlouho to nevydrží, už zase svítí.
Já se teda probudila ve čtyři úplně splavená. Venku je tedy výrazně lépe. Akorát mam plno práce doma. A muž ještě pojede se psem na veterinu, protože mu v neděli začalo téct oko, aby se zkouklo jestli si tam něco nepíchnul. Dneska už teda vypadalo dobře. Ale ve čtvrtek ho odvážíme na letní byt, tak pro sichr. Jinsk bych asi neplašila. Že se vždycky všechno musí komplikovat před dovolenou.
No poslali jste i mrak, ale ten se napíchnul na Ralsko ty dva km dál už nedošel 😀
I tak dík 😀
U nás ve dvě v noci krásnej ceďák, ale ráno člověk kouká, že zalito sice je, ale zítra už zase nebude ☹️ teplota nějak výrazně neklesla.
Ráno psík pravil, že do toho deště nejde - krásně lilo celou noc, skoro 30 mm. Mám radost. A protože mám prázdninový režim, zaběhneme teď na chvilku do lesa a až pak mě kluci vyklopí ve škole. Takže procházce neujde - ale v lese mu mokro nevadí
U nás teď konečně prší. Jupíííí🌧️👍😄
Praha, začalo bouřit cca v 3.40 ráno, pak asi lilo, zaspala jsem to. Venku je svěží vzduch, šedivá obloha, ale chodníky a silnice jsou téměř suché, takže to asi nebylo nic moc. Venku 25, byt 27.