Přes nás přešla bouřka, rozbředlé kroupy, vydatný zahradnický déšť. Momentálně neprší, ale ještě něco dorazí. Ochladilo se o 16°C, momentálně krásných 21
Jak se vám venčí?
U nás dopoledne 36°, před hodinou konečně bouřka a déšť, ochladilo se na 23°, to je taková úleva. Jinak my v těch vedrech jsme jezdili co druhý den se chladit a plavat k vodě. Doma je psina na zahradě pod ořešákem ve stínu, ve dvoře má bazének do kterého si chodí chladit nožky. Já ty vedra nenávidím, na dvoře máme zámkovku a tam je teda hyc. Já lituju ty lidi, co psali, že mají doma i 30, nedovedu si to představit, bych asi umřela. My máme starý barák, kde je celkem chladno, ale jak vystoupila teplota na 25, tak zapínáme klimu
Tady taky furt nic jen hnusně dusno. V dálce hřímá, ale nás to tradičně minulo.
u nás překvapivě dorazila další vlna deště. Hřmí, ale déšť je “zahradnický” - zatím žádná průtrž mračen. A už napršelo 5.5 mm - pokud ještě něco spadne i v dalších dnech, mohla by se zeleň zase trošku vzpamatovat. A je sympatických 21 stupňů, intenzivně větrám barák
Praha, v cca 17.10 začalo bouřit, tak jsem honem vyběhla ven, ať se pak nemusí venčit v té “číně”, co přijde. Během venčení spadla jedna kapka a to mně na ruku (kdoví jestli neletěl pták) a od té doby ani nebouří, ani neprší ☹️ Maličko se ochladilo, sluníčko zalezlo, obloha šedivá, větříček pofukuje, ale na bouřku to teda nevypadá. 😠
Já musím konstatovat, že u nás sice pršelo a dost fest, ale teda ne tak dlouho aby se prolila vyprahlá zem…všechno je furt suchý…to by asi muselo pršet minimálně půl dne.
Nicméně se ochladilo, je zataženo, pofukuje větřík…
U nás konečně taky teplota klesla. Větrám jako o život, ale doma se to zatím moc nehejbe. Navíc, jak jsem se přes víkend chladila mokrým ručníkem, tak mi příšerně zatuhly trapézy. 😟