Aktuálně: 2 201 inzerátů287 551 diskuzních příspěvků20 542 uživatelů

Jak se vám venčí?

Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 26.07.2026, 16:17:35 xxx.xxx.128.36

S bráchama na vycházce do divočiny a navštívit krávy, to oni rádi a s malýma mezi lidi . Občas potřebují taky rozdělit. Fotit se prý nebudou. Na příště mají slíbenou koupačku. 

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Anet10
Anet10 26.07.2026, 16:26:42 xxx.xxx.235.135
Dublinbarzoj:

S bráchama na vycházce do divočiny a navštívit krávy, to oni rádi a s malýma mezi lidi . Občas potřebují taky rozdělit. Fotit se prý nebudou. Na příště mají slíbenou koupačku. 

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Nádhera a vznešenost sama, nevím, jak vaši barzojíci, ale naše byla jemná princezna, to oproti tomu, co mám doma se nedá ani srovnávat. No a můj nejkrásnější favorit vaší smečky na fotce 5,7,10 ale jsou nádherní všíchni

Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 26.07.2026, 16:51:13 xxx.xxx.128.36

To je náš obřík Solomon Kane, já mu říkám malý princ, ale přitom je to drsňák.  Normálně v pohodě, nemá rád interakce s jinými lidmi ani psy, nevšímá si, ale pokud by bylo potřeba tak umí velmi rychle, nekompromisně a fakt nebezpečně bránit.  Spousta lidí teď  z barzojů  dělá canisterapeutické pejsky, ale oni fakt nejsou jednodušší a ťuťu, umí být velmi tvrdí, ikdyž většinou dělají princezny a koťátka.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.