Anet10:Orionko, do Novohradek jezdíme vždy ráno a večer se vracíme domů, máme to nějakých 80-90 km, takže fakt ohledně toho neporadím. Když jsme jeli např. na Šumavu(prodloužený víkend) vždycky jsem si rezervovala nocleh v nějakém penzionu se psem. Baronův most je taky penzion, se psem se tam ubytovat můžete, koukněte na jejich stránky. Je tam ceník a všechno. No, já nevím, venku už bych nespala a v autě max. jednu noc, to bych se taky moc nevyspala. Jsem už pohodlnější, potřebuju se před spaním osprchovat, navečeřet a být prostě pod střechou v bezpečí. Jo, za mlada jsme na čundry jezdili, spali pod širákem, ale to už je dávno.
Dafi, krásné fotky máte, hlavně, mě se líbí ta s koníkem. Jste hezká a moc vám to sluší.Přeju, ať vám to klape a hodně štěstí do dalšího života. Já jsem taky neměla žádnou okázalou svatbu, prstýnky normální, levnější, šaty obyčejné tenkrát z nějaké konfekce, které jsem pak ještě nosila normálně na ven,hostinu v restauraci, no a pak pokračování doma a jsme spolu s manželem příští rok 40 let.🌹
Děkuji Anet10 za vyčerpávající odpověď. Spát venku by se mi moc líbilo, ale v mém věku (prý je to jen číslo - ha, ha), to už ne. Pokoukám penziony.
A připojuji se ke všem krásným přáním pro Dafi.