S bráchama na vycházce do divočiny a navštívit krávy, to oni rádi a s malýma mezi lidi . Občas potřebují taky rozdělit. Fotit se prý nebudou. Na příště mají slíbenou koupačku.
S bráchama na vycházce do divočiny a navštívit krávy, to oni rádi a s malýma mezi lidi . Občas potřebují taky rozdělit. Fotit se prý nebudou. Na příště mají slíbenou koupačku.
Dublinbarzoj:S bráchama na vycházce do divočiny a navštívit krávy, to oni rádi a s malýma mezi lidi . Občas potřebují taky rozdělit. Fotit se prý nebudou. Na příště mají slíbenou koupačku.
Nádhera a vznešenost sama, nevím, jak vaši barzojíci, ale naše byla jemná princezna, to oproti tomu, co mám doma se nedá ani srovnávat. No a můj nejkrásnější favorit vaší smečky na fotce 5,7,10 ale jsou nádherní všíchni
To je náš obřík Solomon Kane, já mu říkám malý princ, ale přitom je to drsňák. Normálně v pohodě, nemá rád interakce s jinými lidmi ani psy, nevšímá si, ale pokud by bylo potřeba tak umí velmi rychle, nekompromisně a fakt nebezpečně bránit. Spousta lidí teď z barzojů dělá canisterapeutické pejsky, ale oni fakt nejsou jednodušší a ťuťu, umí být velmi tvrdí, ikdyž většinou dělají princezny a koťátka.