Aktuálně: 2 193 inzerátů287 308 diskuzních příspěvků20 533 uživatelů

Jak se vám venčí?

DafiŽeryková
DafiŽeryková 24.07.2026, 12:22:46 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Chingis z 23.07.2026, 23:51:51

Takhle-já Dafině taky původně sháněla kočárek pro děti…

to jsem nevěděla,že už má přítel koupený…psí..

a musím říct že nám neuvěřitelně!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zkvalitnil život

nemusím zůstávat doma-a přitom-když chce-jde

když nejchce-veze se

a obojí si umí říct

když je unavená-zpožduje se-kočárek

jakmile chce vystoupit-tak si sama stoupne

prostě já jsem štastná jak blecha za kočárek

dodtává v něm občas pamlsek,hladím ji…a cítí se v něm dobře…

Orionka (neregistrovaný) 24.07.2026, 12:41:36 xxx.xxx.226.32
Chingis:

Zrzavci, Anet10 - je to stezka údolím Lužnice. Nedávno někdo na fb skupině (Via Czechia) psal, že ji rád chodí proti proudu, z Bechyně, aby měl jako poslední úsek tenhle, od Příběnic do Tábora. 

Bingo! 22.7. cca v 10 hod. byla Lužnice můj tip. 😉😇 Pardon, musela jsem se pochválit. Jezdili jsme tam před cca 40 lety. K Bechyni, jako pěšáci, ne jako vodáci.

Verun
Verun 24.07.2026, 13:02:05 xxx.xxx.116.186
Zrzavci:

Moc, moc díky Chingis, to mi udělalo radost, já znám Lužnici  jen v místě, kde se narodí její pramen a pak v Novohradkách, kde je takový říční batole, s křišťálově čistou vodou v lesích. Tohle je zase něco jinýho a vypadá to bez nadsázky úchvatně. Tak až dojde snad příští rok na dovolenou a pojedeme-li zase do Novohradek, vím, kam se ještě podívat, nádhera.

Nedal by se pro Čertici pořídit kočárek? Když jsem měla starou Bubinku a už jí to moc nechodilo, sháněla jsem na letní dovču kočárek, aby mohla chodit s námi.  nakonec na to nedošlo, protože Bubiška to zabalila, ale přijde mi to jako supr řešení, pes může jít se svou smečkou a má možnost si odpočívat podle potřeb. Klidně stačí i dětský kočárek, je jich habakůk , nemusí to být ani pro psa. 

Hele děláte mi  v tom bordel. ..…Lužnici máme sjetou od rakouských hranic za Novou Vsí nad Lužnicí, Jeli jsme  tenkrát na lehko po povodních do Suchdola a pak s bagáží dál…roky si myslím že Lužnice teče z Rakouska 🤷 ne že by nemohla mít pramen i jinde 🤔. Novohradky mám spojené spíš se Stropnicí. Jdu to prozkoumat na mapu.😱 

To jsou furt nějaké novoty 😜

DafiŽeryková
DafiŽeryková 24.07.2026, 13:04:55 xxx.xxx.136.20

Když má Dafi chut na jídlo…

a vy pak ne-ná-pa-dně…přisunujete na stole propisku a papírky na nákup,aby měla důvod dostat pamlsek….😀

a tradiční ranní vycházka ve Ž.lese,pak kousek po městě,

jinak v noci máme doma zimu-Dafi spí zakrytá…

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Zrzavci
Zrzavci 24.07.2026, 13:15:36 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Verun z 24.07.2026, 13:02:05

Pramení kousíček od hranic v Rakousku, je tam u toho takovej malej domeček ….  a dál pak v lesích je to zatím pořád jen potůček, pak potok. Hezký říční dítě.

Verun
Verun 24.07.2026, 13:42:59 xxx.xxx.116.186
Zrzavci:

Pramení kousíček od hranic v Rakousku, je tam u toho takovej malej domeček ….  a dál pak v lesích je to zatím pořád jen potůček, pak potok. Hezký říční dítě.

Ale koukněte k hranicím ke Gmündu…odkud my tu Lužnici jeli.potůček by se sjet nedal.

Zrzavci
Zrzavci 24.07.2026, 13:59:02 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 24.07.2026, 13:49:24

Ano, tak. Já myslím právě ten cafrňousek od pramene. Je to tam úžasný, já když budu mít čas, najdu tu fotku. To bylo tak úžasný místo, klidný tichý, ta řeka se teprve rodila, čistá ,fakt moc hezký.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.