Dnes jsme měly výletík-i s Maxem a máti přítele…
Bylo to na Roštínskou kapli,odtud na Bunč,kde jsme to kousek před cílem potočily a šly zpět-málo času…
no venku jsme byly asi 2 hodiny a 45 minut-Žeryk to poctivě odšlapal,Dafi na střídačku v kočárku,občas i s Maxem-což jsem byla naštvaná teda-kočárek má nosnost do 10 kil…takže mě to pro dva psy přišlo za htanu a pro Dafi nepohodlný-chci aby to měla jako svou boudičku…
Maxíkovi se tam líbilo😀
Dafi se teda občas i nesla,jinak s kopce valila,což je vidět i na fotkách,
2krát byly v potoce,jinak voda sebou,dobrůtky a bylo chladno,pod mrakem,jednou jsme se s kočárkem musely vracet-zarostlá cesta…
večer si ze mě ta moje potvora šedá vystřelila😀
po odpoledním gaučinku,a válení se pak na lehátku s knůžkou-bože čtu tak smutnou knížku a nemůžu se od ní urvat-nějakej safdomasochismus,nebo co..☹️
takže půjdu vyvenčit psy,jen kousek za zahradu-jak říkám-vyčurat,vykakat-spát😀
pochopitelně Max s náma…Dafi se teda vyvenčila na zahradě,vylezu ujde pár metrů-slovy 2 metry a zjistí-kde to jsem,co to je??to je stajná vesnice-za naší,před naší cesta má at nepráší-jééé😀😀😀
jéé-to bylo z mrazíka,nic….
znovu-Dafi zjistí-co to je?Zase stejná trasa?stokrát,tisíckrát stejná trasa??-Nejdu-zastaví se a otočí hlavu…
hodím holčičku rozmazlenou do náruče,ujistím ji,že půjdem kousek,
že chápu,že toho dost ušla….a jdu kousek za roh a zpět,
zamyslím se a na rovince říkám Dafi-hele jdem zpátky,nechceš jít sama??
Položím na zem-Dafuška zamává ocáskem a valí tryskem dom…😀😀
řechtám se jak brusla,nakrímím je,uložím a jdu uklízet
jo-ehmmm-koupila jsem si domácí kožešinový růžový balerínky s bambulkou-na červenec na doma dobrý🙂