No my měly čtvtek,pátek,sobota ranní a vycházky byly obrazně řečeno-pár metrů,v sobotu hodit 4 krát pár metrů hračku a dom,dnes po ranní se dost ochladilo-dopo pršelo,tak jsem vzala psy,kočárek,a že půjdem dědinou ke koníkům,
u domečku kamarádky s basendžíkem-na kraji dědiny,kousek od zastávky,kde už se Dafi rozhoduje,že vycházka stačí😀vylezla kamarádka,a jestli může jít s náma ven?
Ptala se kvůli Dafi,protože ta se bojí Kita,proto s ní chodím zvlášt….
no ale v kočárku se nebojí…tak jsme šly k rybníčku,ke koníkům,podél ohrad a zpět-Žeryk se proběhl,vyválel sudy,Dafi se vezla a po rozloučení s kamarádkou naznala,že je bezpečno😀
a šla na zem,došla domů,
a jelikož mi přišla ve fajn náladě,vzala jsem ji ven extra-a jo,nálada byla výborná,ochotně se mnou šla,za zastávku,k zahradám,tam udělala 2 otočky,dala párkrát packu,vyrobila bobek,a šly jsme dom,na náměstíčku jsem ji dala oběhnout parní vál co máme naproti zastávce a chodí si na něj hrát děti s širokýho okolí😀
tak jednou oběhla půlku parního bálu a spokojeně šla dom-fotky z naší pidiextra vycházečky😀
je radost ji vidět spokojenou a štastnou,v kočárku se cítí fajn,
a umí si říct,když se chce projít/vyvenčit-pohodička-myslím,že jí hodně zkvalitnil život-nám taky…