“Měla bych se teď co nejdřív objednat na gastroskopii a ták se mně nechce, toto vyšetření ták nesnáším, ach jo.” tohle je hodně o lékaři…ta “moje” mi píchla “7-8 frťánků” do žíly a pak už člověk nic necítí a je mu to zcela fuk… takže vyšetření v pohodě
Už se něco píchá? Já na tom naposled byla asi před 10 lety a to byl jen prášeček. Tak kéž by. 🙏
Bohužel ano, a bohudík ji odhalil velmi včas, když se ještě nic nestalo. A to díky kolegyni, které se to stalo a vyprávěla mu o tom nedlouho před tím. ve věku, kdy s tím člověk nepočítá.
Tak ještě text: Krásného pohodového ovčáka jsem viděla. Nic ho nevyvedlo z míry, jen zvedl hlavu, když se mu můj zájem zdál podezřelý. Páni, čí on asi bude. Aha - ta paní má krásné ovčáky, co pamatuju. Jen jsme trochu zestárly. Tak jsme se pozdravily, popřály si zdraví a zase šly. Někde je svět ještě v pořádku. Velkou radost mi udělali.
Odpověď na příspěvek uživatele hmn z 16.07.2026, 13:16:59
Jo, hodně velké štěstí v neštěstí, já měla hrůzu z toho jeho urputnýho a rychlýho pochodu krajinou do civilizace, že to jako nedopadne nejlíp, cestou zpátky jsem se rozbrečela děsným způsobem.