Miluju slunečnice 🌻
Miluju slunečnice 🌻
Sardullah:Miluju slunečnice 🌻
Taky miluju slunečnice a k tomu ještě Vincenta. 😊
Nevenčím, jsem u zubaře 🙈
Doufám, že to moc nebolelo. 🌼
My dnes venčili, po tom dešti to byla moc příjemná procházka. Ale zapomněla jsem mobil, tak fotky nemám. A je to škoda, protože na louce jsou zrovna balíky sena a je to takové fotogenické. 🙂 Snad ještě v noci nebo zítra zaprší.
jaj-doufám že to moc nebolelo Vás ani peněženku…..
debata o zubařích na oslavě kamarádky ze 4lístku-a jedna bydlí v Prze-teda skoro-a ty ceny tam byly astronomický….
S Bonnie jsme byly od nedělního večera do dneška na kurzu RO, dnes zakončeném dvojzkouškou (víc v diskuzi o zkouškách).
Tak jsme jen venčily vyčůrat a zpět, neměla zájem o krátké procházky, aby jí náhodou něco kolem zázemí neuteklo. Ale na 1,5 hodiny po okolí jsem ji nemusela přemlouvat. Viz fotky a video. Na koně normálně neštěká, ale tohle nezvládla. Naštěstí si z toho hřebec nic nedělal.
Ad zubař - termín operace má kobylka Linda zítra. Tak nám držte pěsti.
Na koně normálně neštěká…. a už koně v takové situaci potkala?
Pamatuju afgána… kolem koní jsme chodili běžně… dva známé koně jsme chodili k ohradě hladit, jezdce na koních potkávali, dokonce chlapi se kolikrát vraceli z vyjížďky po chodníku kolem našeho baráku a pak jednou jsme je potkali na místě kde se nikdy dřív nevyskytovali, vyjeli na cestu z lesa a čuměl na ně, jak kdyby koně nikdy neviděl… a byli to pořád ti samí koně… a chlap mu říká “ čau chrte, pojď si zaběhat” pobídnul koně a odcválal a afgán se ani nehnul a furt čučel… až se mi chce napsat “ a kdyby neumřeli, tak tam čučí dodnes”
Bolet to bude jenom peněženku. Vydat za psa 6 tis. je pro mne lehčí než je vydat za sebe samu 🤦♀️ čekají mě další dvě návštěvy a pak ta cca platba…njn…korunka, neřku-li implantát je dražší, takže ještě dobrý
Já nevím jak Vy děvčata, ale zubaře prostě nemusím 🤷♀️
Tak mně zubař nevadí… vlastně jediné, kdy to bylo fakt nepříjemný, když se mi zubařka snažila zachránit zub a chodila jsem každý týden na čištění kanálků, to fakt bolelo až mi tekly slzy… a to jsem byla “ opíchaná”…. zub se podařit nezachránilo a musel stejně ven.
Další věc jsou injekce na umrtvení… co jde, tak si nechávám dělat bez toho. Jako supr by asi byl rajskej plyn … nebo palicí po hlavě, ty injekce jsou fakt hrozný.
Dceři budou dávat implantát… má nějakýho supr zubaře v Praze… bohužel má špatný zuby po mně, tak už u něj taky nechala raketu, ale stojí to za to… no abych se vrátila k tomu implantátu… předběžná cena 60 tis… mě před pár lety zubařka musela vytrhnout šestku vpravo nahoře a taky mi nabízela implantát tehdy za 32 tis… no tak jsem jí řekla, že to bez tý šestky asi přežiju, že se holt nebudu křenit od ucha k uchu, ale mírněji…. za 60 tisíc…? Za takový peníze jsem koupila starou hondu CRV… co už mě nějaký ten rok vozí.
ty injekce jsou fakt hrozný.
Pro mě ne. Skoro je ani necítím. Neumím si spoustu zákroků bez nich představit. Co se týče bolesti, jsem srab. Navíc se cukající pacient nedá kvalitně ošetřit.
Očividně je to individuální.
Já vylezu z tramvaje před poliklinikou a už na refýži řvu vzhůru k oknům ordinace:" DROGYYYYYYYYYYY!!!" Aby moje milá, vlídná a hodná paní zubařka s nejkrásnějšíma modrýma očima na světě, věděla předem, že za ní míří ten magor a poserón, kterej na sebe nenechá sáhnout 😀
No to jste jako moje dcera, i na vrtáníčko si nechává píchnout injekci…
Já to řeknu takhle… zubař mi nevadí, ale kdyby se před každým zákrokem huba povinně umrtvovala, tak to bych se zubařem měla problém.
Jo mám kamarádku, pro kterou je ta injekce mnohem horší, než ten zákrok samotný. Já taky bez injekce ani vrtnutí, to vůbec, to by nebylo dobrý ani pro paní doktorku 😀 😀
Já taky bez injekce ani vrtnutí,
Že byste jí sežrala vrtačku? 🙂
Jsem si vzpomněla, jak to kdysi dávno vyprávěla spolužačka na VŠ. Taky nějaký zákrok bez anestezie.
No já myslím, že by byla v ohrožení života a to nechci, je to vlídná, hodná a milá bytost, která musí mít nerva kdykoliv jdu na prohlídku, protože už jen kontrola zubů mi způsobuje paniku. Ale může za to kdysi dávno v minulosti otcova jakási prateta zubařka, které mi jako fakt malinkýmu roběti vyrobila svým přístupem fóbii. Plus k tomu moje panika z bolesti. A proti tomu stojí má drahá půle, která je schopná si o víkendu sama odvrtat vyvařeným dílenským vrtáčkem takovou tu provizorní plombu, pod kterou mu bouřil zub. To je čistej na nefalšovanej ma-goooooooooor. 😀 Pak jde v pondělí za naší zubařkou a s hubou kolem celý hlavy jí řekne: Vy naděláte, pani doktorko, tady na to študujete takovejch let a hele, já si to odvrtal sám. Tu hodnoui a vlídnou bytost málem šlehlo. On je prostě picbům.
On je prostě picbům.
Takže neumírá na rýmičku? 🙂 Takového si važte!
Neumírá, je to unikát, taky si ho považuju a chovám ho za vitrínou 😀 Jen je to někdy kontraproduktivní, jako když vás ve čtyři ráno probudí, řekne vám, abyste se nebála, že se nic neděje, ale že si volal sanitku, protože má mrtvici. A odejde do tmy, protože sanitka by se tam nedostala………….. to ji máte skorem taky, tu mrtvici a utíkáte za ním tou tmou polonahá s baterkou. Je to strejda Terminátor.
Já byla u svojí zubařky v květnu dvakrát a vždy mně dávala umrtvovací injekci. Příjemný to teda není vůbec a poprvé jsem měla dřevěnou hubu až do večera. Ale zase to strpím, než bych měla hodinu sedět na křesle a trpět bolestí. Jo, zuby mám strašný, to se přiznám, ale čistit a pečovat o ně můžu jak chci, je to genetický.
Měla bych se teď co nejdřív objednat na gastroskopii a ták se mně nechce, toto vyšetření ták nesnáším, ach jo.
Já u zubaře měla za život jen 2x injekci. Jednu když mi blbě rostla osmička a už byl zánět v tváři a druhou když mi čistila kanálky v šestce. Jinak občasné vrtání bez.
a byla tam?
“Měla bych se teď co nejdřív objednat na gastroskopii a ták se mně nechce, toto vyšetření ták nesnáším, ach jo.”
tohle je hodně o lékaři…ta “moje” mi píchla “7-8 frťánků” do žíly a pak už člověk nic necítí a je mu to zcela fuk… takže vyšetření v pohodě
Bohužel ano, a bohudík ji odhalil velmi včas, když se ještě nic nestalo. A to díky kolegyni, které se to stalo a vyprávěla mu o tom nedlouho před tím. ve věku, kdy s tím člověk nepočítá.