Venčili jsme dne s vnučkami ve Fajnparku v Chlumci a musela jsem tuhle sešlost vyfotit 😂 náš bělouš je ten prcek vpředu, ostatní jsou 3 cizinky a ptaly se bělouška na cestu…úsměv prosím 🥳
My byli dnes zase na hřišti a byla tam krásná skladba plemen a skoroplemen. NO třeba je krásná fena s PP ❤️ a malý shiba inu nebo dalmatinka…no nádhera
My byli dnes zase na hřišti a byla tam krásná skladba plemen a skoroplemen. NO třeba je krásná fena s PP ❤️ a malý shiba inu nebo dalmatinka…no nádhera
Tak to koukám, většina lidí, kteří tady mají fenu NO, mně říkají, ať k nim psa nepouštím, že by ho sežrala.
tenhle týden psík má zvláštní - fotky skoro nebudou. Má plný dům puberťáků - a tak musí u všeho být, nevyspí se, vždy ve střehu. A dneska v noci mi přišlo, že nemůže najít polohu k ležení, pořád se mlel, občas zamručel… Sice kluše lehce, chodí po schodech dolů i nahoru, vrtichvostí… ale blbě se skládá a tak raději jsem všechny vyhnala do Německa k velkému rybníku (Berzdorfer see) samotné a zůstala s ním doma. Půjdeme ještě na jednu kratičkou procházku a jinak bude mít klidový režim