Ta první fotka je moc krásná. Je smutný, že za žloutnoucím listím stojí sucho, ale připomíná mi podzim…nejkrásnější období roku.
Jak se vám venčí?
ZKO Jinonice
💐moc gratuluju..vám to na všech fotkách sluší, tak ať si dáte na hlavu cokoli, budete kočka…a hodně štěstí ve společné cestě s manželem…
Kilian:ZKO Jinonice
Dík moc, pošlu dál. A kdyby někdo potřeboval na Liberecku - Pavlína Bohuňová, Podještědská smečka 😉
bambule:😳 jako ona jenom mezi řečí, jen tak zmíní, že se zítra (jako dnes) vdává. No aspoň jsme z toho neměli nervy😃.
No taky koukám jako blázen 😊, ale jestli to tak skutečně je, tak mají dnes na ten šťastný den krásné počasí 🍀a budou hezké fotky. Už se na ně těším 😊
Dafi, jestli teda jako fakty fakt máte dneska svatbu Vy, tak si to krásně dnes všichni užijte a do dalších let jen spokojený hezký život 💐moc gratuluji!!!
za chvilku dorazí neteř s rodinou, pak naši Trpajzlíci (i s králíky - ti zůstanou na hlídání) a zítra se přidá synovec… a tak raději fotky z tohoto týdne již nyní, pak už nebude čas… Kyne mi těsto na koláče, včera jsme natrhali borůvky…
nejprve Yoda od neděle do dnešního rána nad lomem… Nějak chlapec už hodně šediví
a teď nepsí - stále ještě ve znamení kvetoucích kruštíků... Ten zmoklý mlok byl opět mnou přesunut ve směru svého pochodu mimo silničku… Jsou to sebevrazi, každou procházku teď nějakého posouvám
Teda Dafi!
Vy jste pěkná tajnůstkářka!
Moc a moc gratuluju, užijte si krásný svatební den a pak celý život s tím vaším chlapem.❤️
Dafí, velká gratulace ke svatbě, hodně štěstí v životě,ať vám to vydrží s manželem až do smrti. CHingis, děkuji za tip, Lužnici nemáme daleko. My včera opět Novohradky, v době příjezdu 14 na mikinu, courání po lesích, pak pozdější oběd v Baronův most, no a odpoledne už 22. Příští víkend hlásí zase až 40. To umřu, hyce nesnáším. Na focení moc nejsem, fotky jen tři
Anet10:Dafí, velká gratulace ke svatbě, hodně štěstí v životě,ať vám to vydrží s manželem až do smrti. CHingis, děkuji za tip, Lužnici nemáme daleko. My včera opět Novohradky, v době příjezdu 14 na mikinu, courání po lesích, pak pozdější oběd v Baronův most, no a odpoledne už 22. Příští víkend hlásí zase až 40. To umřu, hyce nesnáším. Na focení moc nejsem, fotky jen tři
Pes je krásný a mě zajímá o to stavení v pozadí. Není to hájovna ? Možná bývalá ?
Šediví, ale pořád raketa. Je to elegán. Nojo geny jsou potvora, já bych byla šedivá už od třiceti 🙈. Chvála chemii, ta šedivá by mi fakt neslušela, zkoušela jsem a vypadala jak po smrti🤣🤣🤣Ještě, že ti naši krasavci ty šediny neřeší. Vypadají v nich důstojně.
já taky brzo zešedla… a nikdy to nebarvila. Jsem na to líná, koneckonců šedá je elegantní 😄
Jen tedy u toho Yody to přišlo nějak skokem. A sice má stále rozchechtané fotky, ale výrazně se uklidnil, už není trvale v letu, někdy vypadá jako rozumný a vychovaný pes. A to není
Orionka:Pes je krásný a mě zajímá o to stavení v pozadí. Není to hájovna ? Možná bývalá ?
Orionko, je to Baronův most, kde jsme byli na jídlo. Na to, že byl všední den, bylo tam dost cyklistů, no ale v lesích jsme nepotkali nikoho.
Já se na svatbu česala sama. I malovala. A kytici mi kupovala švagrová jako svatební dar. Šaty pořídila v HM, no prostě taková normální svatba ala Varaxi.
Anet10:Orionko, je to Baronův most, kde jsme byli na jídlo. Na to, že byl všední den, bylo tam dost cyklistů, no ale v lesích jsme nepotkali nikoho.
Děkuju, musela jsem to najít na mapě. Když jsme tam v 92. roce byli, byla to opuštěná hájovna, prázdné krásné stavení - jeeee, tady, tady je to pravé místo pro život. No, planý sen to byl.
Taky tenkrát ještě stále kostel v Pohoří celý, otevřený, přespávalo se v něm. Dál v lesích byla velká krásná stodola, tam jsme si zřídili “základnu” a usušili v ní pytel hub. Jizerky jsou krásné, ale Novohradky tenkrát byly boží.
A ještě bych se zeptala : kde jste ubytovaní, když jste na víc dní. Koukala jsem do mapy - je to tam samá rezervace, venku to asi nejde, v zaparkovaném autě taky ne……
Tak to popíšu🙂
Ráno vstát v šest-snídaně,
pak objednat si náramek korálkový s podkovičkou….
pak jít venčit 3 psy s kočárkem-mezi pole,roza,mokro-Žeryk vyválel sudy,
Dafi po 2 metrech,že dál nejde,,,tak to otočím,jdem dom,psi se vyvenčí-před vratama-ze 3 minuty půl osmé-jdem cvičit*-Max jde za vrata-Dafi s Žerykem-otočky,kroky,chze u nohy,oběhnutí lavičky…
doma usušit-umýt nohy,dát léky a jedem k holičce
rodinný dům-kolegyně z práce-co je ale vyučená kadeřnice..
já si navleču pletený bačůrky s kožíškem-s bambulkama😀-2 kalhoty,svetr,triko…😀
kamarádka,češekulmuje,dělá copánky,vlny…
pak předá dárek od kolegů + nejvyššího vedoucího-složily se,dostala jsem zarámovaný penízky…
dojedu dom-mám půlhodky…
takže namalovat xichtík,vlítnout do vany,hodit na sebe sandálky-bílý s podpatekm-ve slevě🙂
a šaty,ve kterých budu chodit normálně-ze saténu,lehký chladivý,modrý…
vylezu a jedem..
jedem s máti přítele,naberem tátu,sejdem se v BK ze svědkem a svědkyní má kamarádka s mužem-co krásně fotí-ehmmm-Mawenzi je to…🙂
po obřadu-který trval 10 minut🙂
jsme šly do zámeckýho parku,kamarádka udělala fotky s kyticí a prstýnky v ní…
pak mě a muže…
a pak na lavičce se sochou Wankla🙂
došly jsme k autu a šupky dom
ve vejezduu nachystaný stoly,dojela firma,nachystala jídlo-řízečky,saláty,kuře,rýži…koláčky..
po obědě došla má druhá kamarádka z dědiny,
dojely švagrová s mužem a dětmi-ta má malého pejska,není kynolog,je majitel fenečky malé-ehmmm tahle hláška má pointu…
najíme se a holky se seznámí s ve čtyři učešu pejsky,Dafi vrazím do kočárku a ve svatebním-do kočárku vrazím pamlsky a sáčky….
jedem dědinou ke koníkům….fotit….
švagrová vede Žeryka,kočárek jí nevadí,druhá kamarádka knihovnice je s tím taky v pohodě…
dojdem ke koníkům-ty přes celou ohradu na konci-u nich majitelka..a přijíždí auto s paní…
já tak nic,jdeme zpět…
a pak si řeknu-mám svatbu a chci fotku s koníky!!a CHCI MOCCCCC!!
tak jdu za paní se slečnou a říkám-Dobrý den,moc,moc se omlouvám,mám takovou prosbu…
mám dnes svatbu,miluju koně…
mohla bych prosím jednu fotku s koníkem???Pochopitelně zaplatím,pošlu peníze na účet…
takže to není problém…
slečna zavolala Dárka,paní,její maminka nám dala dobrůtky pro druhýho koníka-tomu co jsem v úterý zpívala🙂
a slečna,že musí koníka vyčistit,tak ho vyčistila,vyšla s ním ven,já si ho vzala,kousek vedla a kamarádka fotila jak mi dává pac,lehá,jak u něj stojím..pak si ho pomazlily holky,já poděkovala,peníze nechtěly,daly koníka zpět-a maminka slečny je kadeřnice co stříhla párkrát mě,kamarádku a tchýni😀
no a slečna-nechoddila jste před rokem v zimě za Dárkem??
Já-jo…ale pak si ze mě dělal srandu-….no slečna je jeho druhá jezdkyně-majitelku znám,to je veterinářka…
moc jsem poděkovala,obě,že to není problém,v pohodě,tak paní donesu aspon něco do kadeřnictví…bombošku,něco….
no radost jak hrom jsem měla-splněný sen!!!
pak jsme udělaly fotky s pejskama na levičce a u rybníčku,přes dědinu Dafi v kočárku..
doma jsem ji vyndala a byla tam druhá čvagrová-co má ty ohaře,vede výcvik,psi má v zahradě ve výběhu dole…
no-a švagrová se strašně smála,že očárek-hahahaha-toona nemá ani pro svý 3 děti!!
a on je novej??no hahajhaha…
a švagr-že taky si o tom myslí svje.ale tak naše věc…
no na švagrovou kynoložku,co vede psí školu mě to zamrzelo…no nic…
doma jsme daly kafe,zmrzku,poseděly,pokecaly,jedna kamarádka odjela v půl sedmé
druhá v 8…já tam chvilku poseděla…
muž s bráchama sedí dál na terse-on to má i jako oslavu 50sátin…
fotek bude víc zítra…Dafi se mnou pak seděla v dece venku..,
takže svatba se povedla,den proběhl v klidu,holky si rozuměly-neznaly se,všichni si to užily,já si splnila sen s focením s koníky v šatech…
vše v pohodě,takže dobrý-vyšlo počasí…
akorát cestou tam v autě mě mrzly nohy😀
Avíte jaká byla moje ranní myšlenka???
Martine-Dafi je s náma!!!!!!!!!!huráááááááááááá
foteček bude pak víc,tak dám pak s pejskame
děkuji všem za přání a držení palců!!!!!
I když Vás osobně neznám,mám vás ráda a vážím si toho,děkuji!!!!
…moc vám to sluší, ještě jenom vsechno nej na společné cestě životem…
Moc gratuluju!