Odpověď na příspěvek uživatele DafiŽeryková z 26.07.2026, 07:18:56
Tak to je krásný dárek ke kulatinám! 😊
Tak to při této příležitosti jen zmíním, že my s mužem měli zase po mnoha letech 2. svatbu v kostele. Před pár lety a taky to bylo kouzelné… tady běloušek očichává svatební kytici. To jsem si přála, aby byla stejná, jako ta první….a fakt byla 💐
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 26.07.2026, 08:33:20
Mě se Qui pokusil svatební kytici otrhat. On je ujetej na květy, šípky i třeba bodláky. Venku se při procházce prostě zastaví a otrhává tyhle věci… A jak jsme se fotili a já se k němu s kyticí sklonila, tak se do ní pustil…
A ještě bych se zeptala : kde jste ubytovaní, když jste na víc dní. Koukala jsem do mapy - je to tam samá rezervace, venku to asi nejde, v zaparkovaném autě taky ne……
Orionko, do Novohradek jezdíme vždy ráno a večer se vracíme domů, máme to nějakých 80-90 km, takže fakt ohledně toho neporadím. Když jsme jeli např. na Šumavu(prodloužený víkend) vždycky jsem si rezervovala nocleh v nějakém penzionu se psem. Baronův most je taky penzion, se psem se tam ubytovat můžete, koukněte na jejich stránky. Je tam ceník a všechno. No, já nevím, venku už bych nespala a v autě max. jednu noc, to bych se taky moc nevyspala. Jsem už pohodlnější, potřebuju se před spaním osprchovat, navečeřet a být prostě pod střechou v bezpečí. Jo, za mlada jsme na čundry jezdili, spali pod širákem, ale to už je dávno.
Dafi, krásné fotky máte, hlavně, mě se líbí ta s koníkem. Jste hezká a moc vám to sluší.Přeju, ať vám to klape a hodně štěstí do dalšího života. Já jsem taky neměla žádnou okázalou svatbu, prstýnky normální, levnější, šaty obyčejné tenkrát z nějaké konfekce, které jsem pak ještě nosila normálně na ven,hostinu v restauraci, no a pak pokračování doma a jsme spolu s manželem příští rok 40 let.🌹