Aktuálně: 2 405 inzerátů291 526 diskuzních příspěvků21 199 uživatelů

Jak se vám venčí?

DafiŽeryková
DafiŽeryková 14.09.2026, 16:35:21 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele cernej caj z 14.09.2026, 15:12:59

Hele,já su hlavně natvrdlá,vždycky mě vše dojde potom..já kdysi i sledovala videa s LenkouWami Blachovou-jak češe za hračku a jal češe za pamlsek

a vím,že Sardullah za piškotky češe,a já to taky vždy odměnuju🙂

jen prostě-v tu chvíli mi to nedojde🙂

jakože,Jessy všude zubynohy,vrtí sebou…a já a jooo,pamlsky,míček..

-J o a ty si někam napiš,že až přijedeš s pejskama,nebo mi někdy k tobě-tak česátko sebou a vždy zkusíme trochu učesat🙂

jinak-ano několik vteřin prohrábnutí kartáčem vydrží,jenže jak se jí to kudrnatí,tak to potřebuje dýl a 2 česátkama-drátěný kartáček a hustý hřebínek…-a delší doba je na ni zatím moc…🙂

ehmm-delší doba jak 3vteřiny před vycházkou🙂

jo a vytočil mě Max-já v dešti chodím ze štěnětem na dvůr a Max hrrr na terasu a občurá nám roh skříně,kde máme věci a jde dom-kaluž jak Tálinskej rybník….chjo…kousek od dveří do bytu…

Fatia
Fatia 14.09.2026, 17:22:12 xxx.xxx.205.210

Možná blbý nápad, ale nepomohlo by Maxovi někde ne úplně v rohu pozemku, ale ani vedle vchodu na terase, vyrobit čůrací patník? Kdyby mu ho pro začátek označkoval manžel, třeba by byl dostatečně atraktivní, aby nechal toho značkování terasy?

šavlozubka
šavlozubka 14.09.2026, 18:24:49 xxx.xxx.167.224
»
Odpověď na příspěvek uživatele cernej caj z 14.09.2026, 16:32:51

Jó. 25 to bylo. To jsem ještě nevěděla, jestli nějakej lapiní kluk klapne. V lednu mu budou dva. Ale jsetli ho budu brát na sraz nevím. On není zrovna typ hospodského povaleče. 😀

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.