Aktuálně: 2 386 inzerátů291 971 diskuzních příspěvků21 301 uživatelů

Jak se vám venčí?

Xerxova
Xerxova 20.09.2026, 16:48:57 xxx:xxx.6b9f:b5ec

a maličko textu - Yoda byl báječný. Prožil 10 náročných dní, i ten skoro 19 km dlouhý pochod v podmáčeném údolí Glen Affric zvládnul v pohodě. Na vodítku byl kromě civilizace i v ohradách a rezervacích,  jinde na volno. Jen tedy tam, kde se to králíky jen hemžilo (to jsem nikdy neviděla - byly jich u Kirtchner memoriálu stovky) to neustál a na vodítku kvílel a chtěl je honit… Počasí vyšlo - jen na Orknejích děsně foukalo, ale opravdu děsně - takže když delší dobu stál (střídali jsme třeba u útesů, neb na klouzající šutry dolů k moři u Brough of Deerness bych ho nebrala - my měli k dispozici řetězy, on by to mohl vzít dolů taky volným pádem), fasoval pláštěnku. 

Výborně žral, zažívání fungovalo zcela normálně, všechny psy (a že jich bylo) zvládal míjet bez jediného prohřešku, blbnul, řádil… a dlouhé cesty tam i zpátky v pohodě přežil taky. Ani doma moc neodpadnul - tváří se, že je zcela normální neděle.

jo a jedna podstatná ztráta - na parkovišti v Inverness jsem zapomněla oblíbené vodítko. V autě pod sedačkou vozíme náhradní, takže se nic nedělo… ale moje milované je pryč… Takže budu muset kouknout, jestli je ještě mají

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.