Elišáku to je neskutečný, převelice gratuluji. I barzojíci, když jsem jim to říkala, tak se ptali jestli jste to běžela za odměnu nebo za trest 🤣. Konec hloupých vtipů, opravdu smekám co sedá👍
A Keliš je prostě bourák taky👍
Elišáku to je neskutečný, převelice gratuluji. I barzojíci, když jsem jim to říkala, tak se ptali jestli jste to běžela za odměnu nebo za trest 🤣. Konec hloupých vtipů, opravdu smekám co sedá👍
A Keliš je prostě bourák taky👍
Gratuluji!!!
Obdivuji a gratuluji 👍👏
Smekam, jste vážně dobrá. 👍👏
4 hodiny v dešti, to by bylo po mě.
No je faktže s ní si asi užiju….
Dafi vlastně vůbec nepotřebovala stopovačku,a kromě štěkání na psy to s ní byl veget-a myslím od štěnátka…
Jessy je prostě tryskáč co nevydrží chvilku v klidu…
takže klid budu muset začít pečlivě trénovat….
ted večer jsme šly mobilem fotit západ slunka-na rohu mají psa na zahradě-odtáhnout Jessy jsem musela násilím na vodítku-v podstatě táhla jen k zahradě ze psem-nevidělaneslyšela,pak jsme šly na pole,udělaly pár fotek,tám jsem jí rozhodila pár pamlsků a dom…
ted řádí z hračkami…,
pořád jen skáče,tryská-nebo leží….
krok neznámá veličina…
s Dafi jsem chodila ze všemi 4 denně ven-od štěněte a jednou týdně do městaj ezdila busem a vlakem do BK…
Jessy má vycházky jednu-2 denně
do města se s ní dostanu tak 2krát týdně,jinak za barákpoleles,snažím se to nepřehánět s pohybem…
jídlo dostává částečně do čmuchací dečky,at se zpomalí trošku…
Tyjo, a čím to je? To není nic na vás, ale je podobných případů čím dál víc u štěňat. Čím chovatel krmil, ví se? Já jsem krmila odmala štěnda vždycky pestře, zelenina, ovoce, kosti, skelety, maso, přílohy, přirozená strava. Až Netvor byl výjimka coby štěně.
Já popravdě nevím…
jako fakt nevím…..
v lese-pole-stopoju délky vycházek-at nejsme venku moc dlouho….
včera jsem s ní šla vycházku přes město ráno-skoro žádný lidi-od nádraží k hudebce přes náměstí,přechod silnice…,v druhé části vycházky se uklidnilaodpo kousek za zahradu+hraní-to si s ní hraji chvilku-4-5krát učím přinášení-domana dvoře…
dnes jsem si říkala-dáme vycházku v lese-jiný prostředí-at mají změnu-i mypak muž nakoupí,já,udělám ve Vyškově kolečko-od obchodu-náměstí-a první kousek fakt hysterák na paní a cyklistu-že jsem ji fakt čapla a chytla čumáček-se slovy-ticho!!-za chvilku dobrý…
pak jsme schválně po tom okruhu stály před obchodemchodily tam lidijezdily auta,a dobrý už…
v lese jsme byly asi?35minut,ve městě tak 15minut…
chtěla jsem předtím schválně do lesa,at se proběhne,vyvenčí,potom do města…
jinak jsme tohle celý život dělaly ze všema psama-to ted nijak nesrovnávám-prostě po vycházce autem-jsme dojely do města,a muž šel nakoupit,já se prošla kousek ze psama a jely jsme domů…
když jsme neměly auto a nemohly si je půjčovat,tak jsme chodily pěšky do města-přes dědinu-polnačka-asfaltka se světlama -pak město-nakoupit a dom-a to byly velký vycházky teda…protože i když jsme šly do nejbližšího obchodutak to byl kus…
to jsme chodily s MaxemGerem a Betty-ale Max byl flegmoš….,takže pohoda…
má 3 měsíce a 14 dní….
jinak gratuluji ke štěnátku!!
můžu se zeptat kolik mu je a co to asi je?
Vždyť to není první tvůj pes. Že jsi něco dělala s předchozími, neznamená, že to bude fungat i na nový štěně. Jaký má Jessy pozadí, vyrůstala v bytě, vevnitř někde, byla vůbec venku? Rodiče mají jakou povahu? Samé otázky.
Vůbec nevím, jak to u bílých kníračů funguje, jaký podmínky mají pro uchovnění na Slovensku. Slyší dobře?
první kousek fakt hysterák na paní a cyklistu-že jsem ji fakt čapla a chytla čumáček-se slovy-ticho!!-za chvilku dobrý…
Poslala bych ti 4měsíčního Netvora. A byla bys bez ruky. Bože, vždyť čteš chytrý knížky… Hysteráku předejdi nebo vyřeš naučeným, zažitým jiným povelem, aby se štěně do stresu vůbec nedostalo. No nic, to je furt dokola, prostě to nějak řeš, nacvičuj, pracuj s bílým chomáčkem. Máš na to. 🍀