Já si taky myslím, že je úplně jedno, jak to tady dopadne 🙂
EDIT: teda beru zpět, úplně jedno to zase není, nesmí se do čela s rozhodovací silou dostat nějaká šílená strana alá “vyhostíme všechny cizince”, “bohatým vyvlastníme a rozdáme chudým” nebo “pojďte se kamarádit s Putinem a západu naplivat do obličeje”.
Tak jsem si to otevřela ještě jednou (naposled a už se tím končím). Ne. Nemůžete si psát, co vás napadne. Šíření poplašné zprávy, případně. Vzbuzování nenávisti vůči etniku, pro náboženské, politické….atd neshody. Nakonec - vy jste právník 🙃, tak si to upřesněte.
Jen je škoda, že nevíme, jestli za králíkárna není u fotografa na dvorku a jestli není letecký modelář a ten “dron” z polystyrenu. Dnes na co si nesáhnu, tomu nevěřím.
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 11.09.2025, 14:51:15
Ne, děkuji. Nějak to ve mně nevzbudilo zájem natolik abych si něco takového hledal. Jinak jste asi moc nepochopila moje myšlenku a co jsem tím chtěl naznačit, ale to nevadí. Ono by se toho našlo asi více jako to například, že uvozovky nemusí vždy znamenat citaci nějakého textu.
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 11.09.2025, 14:22:41
Můj právní názor zní tak, že toto rozhodně nenaplňuje skutkovou podstatu trestného činu “šíření poplašné zprávy”. Pokud budete chtít další právní názor, prosím, konzultujte s kým libo.
A pokud si myslíte, že tu byl porušen zákon, nemlčte proboha. Jako bdělý občan podejte trestní oznámení, slibuji že poskytnu plnou součinnost všem vnitřním i vnějším orgánům.
N (neregistrovaný)11.09.2025, 20:35:07xxx.xxx.189.103
Buggyra:
A co by jako Rusko mělo získat tím, když začne útočit nad územím států NATO?
Rusko je chytřejší než si myslíme.🙂 Z vojenského hlediska to byl od Ruska “majstrštyk”. Blokne zbraně ve “studeném” režimu.Respektive už se tak děje.. Komu pošle ČR vrtulníky? Polsku? Budou chybět na Ukrajině spolu s dalšími zbraněmi od ostatních zemí, které nyní v nejistotě vlastní bezpečnosti budou budovat svou obranu.🙂 Když na to budu koukat jen z vojenského hlediska, tak má Putin za jedna.👍
N (neregistrovaný)11.09.2025, 20:38:58xxx.xxx.189.103
Buggyra:
Blbej a nešikovnej za komunismu se měl úplně stejně jako blbej a nešikovnej dnes.
To určitě ne..😐 Chudý člověk se měl bez pochyb lépe. Já sice nejsem chudý člověk, ale jsem sociálně citlivá dušička.😀 Školství zdarma, lékaři zdarma, bydlení za hubičku.. Ne, fakt občejný méně schopný člověk byl schopen žít v celkem slušném standardu. To dnes určitě ne.
Rusko je chytřejší než si myslíme.🙂 Z vojenského hlediska to byl od Ruska “majstrštyk”. Blokne zbraně ve “studeném” režimu.Respektive už se tak děje.. Komu pošle ČR vrtulníky? Polsku? Budou chybět na Ukrajině spolu s dalšími zbraněmi od ostatních zemí, které nyní v nejistotě vlastní bezpečnosti budou budovat svou obranu.🙂 Když na to budu koukat jen z vojenského hlediska, tak má Putin za jedna.👍
Viděl jste ty fotky dronů, jak sedí tu v poli, tu na králíkárně ? Tedy nikdy jsem sestřelený dron neviděla…..ale buď jsou podvrh ty fotky, nebo ten současný narativ, hezky česky příběh.
N (neregistrovaný)11.09.2025, 20:58:08xxx.xxx.189.103
Orionka:
Viděl jste ty fotky dronů, jak sedí tu v poli, tu na králíkárně ? Tedy nikdy jsem sestřelený dron neviděla…..ale buď jsou podvrh ty fotky, nebo ten současný narativ, hezky česky příběh.
Moje nejlepší kamarádka byla taky z chudší rodiny a udělala zrovna tuhle školu. Pamatuji, jak počítala, myslím doslova halíře - stravování. Brala prospěchový ….. do dneška má příjem(ještě"pracuje"-občas), má se královsky. Mládí neměla lehký.