Slavný západ …
Politika...
A já bych jí věřila.
https://www.facebook.com/photo/?fbid=1365583161667487&set=a.119678459591303
N:A co když jsem blbej a nešikovnej? To se mám zastřelit? 😄😄
Třeba se vám bude dařit v politice 😛
Prosímvás, kdo to ještě pochopil tak, že varuji před tím, abychom nezvolili strany s těmito konkrétními a doslovnými hesly a programy? Opravdu to na někoho dělalo dojem, že píši o nějaké konkrétní straně? Já se nad sebou fakt zamyslím, pokud to tak působilo na víc lidí a pokud víc lidí mělo za to, že to asi nějaká strana momentálně prosazuje, když o tom píši.
rapotačka:Slavný západ …
Tohle je už lepší odkaz než od Troaaačka.
Asi takhle -kdo si myslí, že nějaký-jakýkoli- systém je ideální a bez problémů, tak je trochu idealista. Navíc se to teď všude mele, ještě bude “sranda”.
To je dobře, že alespoň vy nechcete slovíčkařit.
No a teď si představte, že já takovéhle syčárny viděla (a zažila) vyvádět normálně bílé kluky.
A stejně si trvám na tom, že tohle není důvod k vyhoštění, ale nedůslednost našich lidí (a tím myslím i veřejnost). Ostatně jak byste je za to chtěla vyhostit, když si na ně nikdo oficiálně ani nestěžuje za tohle. Nikdo je za flígr nechytí, tak jak by je někdo mohl odsoudit. A vyhostit bez soudu, to snad nechcete (nebo chcete, ale neříkejte to veřejně, že byste část obyvatel perzekuovala na základě národnosti bez prokázání jakéhokoli prohřešku).
Tak, kdybych já chtěla varovat Poláky, aby nestrkali nos na UA, sestřelím to polské letadlo nad UA. Určitě bych nehodila mozek na zem a nešla ohrožovat civilní obyvatelstvo přes hranice suverénního státu. Ale tak já nejsem Putin, takže…
A co by jako Rusko mělo získat tím, když začne útočit nad územím států NATO?
Já prostě neuznávám argumentaci “dneska je to taky blbý, tak proč nadáváte na komunismus” - stejně jako neuznávám argumentaci “emérika taky dělá chyby, tak proč nadáváte na Putina”. Mám za to, že je to i některý z argumentačních faulů…
Blbej a nešikovnej za komunismu se měl úplně stejně jako blbej a nešikovnej dnes.
Když se v těch dronech našly polské simky, kdo ví, jestli ty drony nakonec nepouštělo samo Polsko. Tak!
Buggyra:Já prostě neuznávám argumentaci “dneska je to taky blbý, tak proč nadáváte na komunismus” - stejně jako neuznávám argumentaci “emérika taky dělá chyby, tak proč nadáváte na Putina”. Mám za to, že je to i některý z argumentačních faulů…
Jo, říká se tomu whataboutismus.
Já komunisty nebudu volit ze zásady a můžou slibovat hory doly. Tyhlety stesky po době minulé…ono to stejně už nikdy vrátit nejde v takové podobě, jak to bylo, naštěstí. Moje prababička zase říkávala, že nejlíp bylo za Rakouska a taky by to nikdo nechtěl.
Asi takhle -kdo si myslí, že nějaký-jakýkoli- systém je ideální a bez problémů, tak je trochu idealista. Navíc se to teď všude mele, ještě bude “sranda”.
Zkuste si najít jak často se tohle děje třeba v Americe a udělat si četnost. Je docela zázrak, že se to vůbec nějak zmedializovalo.
Já si včera po dlouhé době zavítal na 4chan a tam bylo věcí. 😀 Někteří lidi tam psali, že kdyby to obráceně - bílý takhle pobodal černýho tak už jsou celosvětové protesty na téma rasismus, nic méně jak to bylo s Floydem si snad všichni pamatujeme. Krásná rasová rovnoprávnost dnešní doby za kterou všichni tak tvrdě bojují. Ono je to vidět i u nás jak to krásně funguje například jak to dopadlo s mladou holčinou která musela hrát mrtvou aby přežila + znásilněná a týpek dostal kolik? Asi rok a podmínku? Už si nepamatuji, ale dá se to dohledat.
Takže to, že se v médiích objeví jeden případ neznamená, že se to neděje na denní bázi, viz. jak byla zmínka o Francii, Německu a UK.
Pokud chcete lepší odkazy tak klidně začnu posílal i necenzurované videa, ale adminům / správcům se to asi líbit nebude. 😀
Oprava - Nakonec asi dostal 19 let, ale pamatuji si, že se mluvilo jen o pár letech s podmínkou a pak byli nějaký protesty.
Neřekla bych, že zrovna u pachatelů sex. násilí je to nějaká výjimka (teda tenhle zrovna byl, když dostal pořádný trest), proto přece vznikla platforma “beztrestu”, že ty bagatelní tresty pro jakékoli pachatele padaly jak na běžícím pásu, zhusta to byly podmínky.
Jak jste přišla na to, že bych někoho vyhošťovala?
No přeci z vaší přímé reakce za to, že říkám, že slušné vietnamce asi nikdo nebude vyhošťovat? Viz obr.
A v následné reakci jsem se znova ujišťovala, že to není důvod k vyhoštění.
Tak se shodneme, není. To jsem ráda 🙂