Nejste právník? Teda dobrej právník , ha ha.
Perfekt výklad 👍
O Vietnamcích tu nikdo neví, chovají se slušně 😀.
A ti ostatní? jó, taky dobrý … Kam by šli? Jsou tu doma. Začleňují se 😀
Já si fejsbůk tady otevřít nemohu a doma na to nemám čas. Nemáte k tomu něco z nějakého zpravodajství, které bych si mohla otevřít?
rapotačka:A já bych jí věřila.
Má pravdu, předsedo. Jde jen o to kým !! ☹️(
Buggyra:Prosímvás, kdo to ještě pochopil tak, že varuji před tím, abychom nezvolili strany s těmito konkrétními a doslovnými hesly a programy? Opravdu to na někoho dělalo dojem, že píši o nějaké konkrétní straně? Já se nad sebou fakt zamyslím, pokud to tak působilo na víc lidí a pokud víc lidí mělo za to, že to asi nějaká strana momentálně prosazuje, když o tom píši.
Já jsem jen napsala, že jste použila neexistující vyjádření, která jste si upravila.
Buggyra:To je dobře, že alespoň vy nechcete slovíčkařit.
No a teď si představte, že já takovéhle syčárny viděla (a zažila) vyvádět normálně bílé kluky.
A stejně si trvám na tom, že tohle není důvod k vyhoštění, ale nedůslednost našich lidí (a tím myslím i veřejnost). Ostatně jak byste je za to chtěla vyhostit, když si na ně nikdo oficiálně ani nestěžuje za tohle. Nikdo je za flígr nechytí, tak jak by je někdo mohl odsoudit. A vyhostit bez soudu, to snad nechcete (nebo chcete, ale neříkejte to veřejně, že byste část obyvatel perzekuovala na základě národnosti bez prokázání jakéhokoli prohřešku).
Buggyro, jsem ráda, že je vám u vašich koní dobře a to, co děláte pro děti je více než chválihodné. Ale prosím, kdybyste se náhodou nachomýtla k přestupku našich nových spoluobčanů, nechytejte je za flígr, ani za nic jiného. Se zlou byste se potázala. Řidič tramvaje v Praze - nic vám to neříká ? Já vím. Vždyť se proti nim bojí zasáhnout i policie.
rapotačka:
Mám zpoždění, ale na pana Budila reagovat musím. Velmi chytrý a kultivovaný pán, který navíc mluví úplně srozumitelně. Škoda, že je nás tak málo, kdo ho poslouchá.
https://www.youtube.com/results?search_query=budil+ivo
Nechcete Face…., tak tady máte “potravy” do halejuja. Chce to jen sluchátka.
Buggyra:Já si fejsbůk tady otevřít nemohu a doma na to nemám čas. Nemáte k tomu něco z nějakého zpravodajství, které bych si mohla otevřít?
A zvukovou kartu máte ?
Nejste právník? Teda dobrej právník , ha ha.
Perfekt výklad 👍
O Vietnamcích tu nikdo neví, chovají se slušně 😀.
A ti ostatní? jó, taky dobrý … Kam by šli? Jsou tu doma. Začleňují se 😀
Já neříkám, že Západ je ráj, jen říkám, že kdybych si měla vybrat kde žít, tak beru Západ a ne Rusko.
Ostatně teď jsem četla článek, jak Rusko spustilo nějaký program zjednodušující imigraci ze Západu, takže každý kdo má zájem o to žít v Rusku, se tam může přestěhovat klidně hned.
Zdráhám se zeptat, proč bych si nemohla upravit vyjádření, která neexistují?
Ostatně teď jsem četla článek, jak Rusko spustilo nějaký program zjednodušující imigraci ze Západu, takže každý kdo má zájem o to žít v Rusku, se tam může přestěhovat klidně hned.
Proč se stěhovat když různý média a lidí tvrdí, že Rusko chce obnovit Sovětský svaz a zanedlouho přijde i sem. Takže kdo by chtěl do Ruska tak se stěhovat nemusí a stačí mu jen počkat. 😀
Já jsem párkrát s místními vejlupky zatočila rázně a briskně, jak jsem je viděla tropit neplechu, tiše jsem odstoupila, vytočila jsem policii, policie dorazila, pravila “jo, známé firmy”, a už si je odchytávali. Na policii se musí chvíli čekat, ale v té chvíli můžu vesele natáčet, že.
Tuhle jsem se optala na ulici dámy, zda je vše v pořádku, když na ni její mužský doprovod zvyšoval hlas a držel ji za ruku a napřahoval se. To byl hnedle krotký, když se někdo začal zajímat. Sice zaznělo “starej se o sebe”, ale skutek utek.
O co jde? Jaký výklad, jaký právník?
Teda, taky bych nerada chytala za slovíčko, ale tady nějak nemám ani slovíčko, kterého bych se chytla…
Asi ti, co chtějí být v Rusku, nechtějí, aby jim během znovuobnovování svazu na hlavu spadnul dron?
Tak zrovna těm by to nevadilo ani tohle (podle mě), protože ten režim by jim přece sehnal jiný bydlení a postarali by se o ně.
https://www.instagram.com/reel/DOdB71aisxp/?igsh=MTl5d3VrZGY2MGZwNA==
Jen pro zajímavost co koluje všude po fb.
Ještě jeden:
Buggyra:Zdráhám se zeptat, proč bych si nemohla upravit vyjádření, která neexistují?
Protože v lidech, kteří nesledují, vaše upravení může budit dojem dnešní skutečnosti. A snad jste tam napsala, že ta vyjádření neexistují ? A jinak samozřejmě můžete psát cokoliv, papír a internet unesou všechno. Jen nikdy nevíte, kdo si to přečte a co to s ním udělá. Kdysi jsem vyslechla hovor dvou - ani už to nebyli mladíci - jak “rusáci” chodili po ulicích se samopaly a když se na ně někdo křivě podíval, tak ratata a odpráskli ho. Myšleno u nás po r.68.
A i kdyby si někdo z nich myslel, že podobná vyjádření jsou skutečná, co si myslíte, že by s tím ti lidé udělali? Myslíte, že by to ovlivnilo výsledky voleb? Až by někdo z těch lidí začal pátrat po tom, která strana to vypustila, našel by? Tak kde je problém? Ale tak chválabohu jste to uvedla na pravou míru, tak můžeme jít od toho, zachránila jste situaci.
Kdybych nemohla psát něco jen proto, že co když si to někdo přečte a něco s tím udělá, tak kam bychom to dopracovali.
Třeba mluvili o tomhle https://www.idnes.cz/olomouc/zpravy/krvava-nedele-v-prostejove-25-srpna-1968.A130823_192214_olomouc-zpravy_stk