Ne to není hypnoza, to je postižení. Nevratné
Co to s tím má společného?
Co to s tím má společného?
Nepustím, nemůžu si pustit nic kromě youtube.
Jistě o těch ruských plánech existují i nějaké oficiální zprávy, jakože třeba tiskové, novinové články (třeba Aeronet?) a tak.
Ale už jsem takhle byla i vytroubená a před přechodem, když jsem pouštěla chodce, tak taky. Někteří lidi děsně spěchají a přitom ušetří sotva pár minut, jestli vůbec.
V Plzni běžná praxe - ségře se to stalo - nevěřil jsem jí a pak se to stalo i mně. 😀 Já poslední dobou mám štěstí na stříbrný Kodiaqy. Kousek od Plzně je Zbůh kde je velký provoz a v protisměru chtěl odbočit (z jeho směru doleva). Za mnou kolona aut tak jsem ho pustil aby neblokoval protisměr a za mnou mě vytroubil Kodiaq. V takových situacích se rád chytnu tak jsem to trošku prošlápnul (bylo náledí tak mi zadek klouzal ze strany na stranu) a ještě na provokaci jsem mu probliknul výstražníma. Hned mě dálkovýma vyblikal a nalepil na zadek. Tak jsem si jen řekl, že si otestuji jak moc chvátá - já měl zpoždění, ale nějak jsem nespěchal když jsem pouštěl protijedoucí auto. Nakonec asi po 10km jsem ho už ani neviděl takže nechvátal, ale prostě vytroubil musel. 😀 Takový komedianty mám rád.
Jinak jsem viděl výpočet časových úspor podle rychlosti a není to přímka (přímá úměrnost), ale křivka. Nicméně co se týče města tak málokdo započítává třeba i intervaly semaforů - tam se může jednat pak o velkou úsporu časovou když se trošku zrychlí. Je to hrozně individuální.
Umělá inteligence pomohla. Oficiální tiskové zprávy z Ruska nebo jednoznačná prohlášení jejich politiků prý neexistují, jediné, o co se lze opravdu opřít, je návrh mírové smlouvy “po vítězství” z roku 22, ve které stálo celkem málo požadavků, tedy postoupení území (Krym, Sevastopol, Donbas), zredukování armády na 50 tisíc lidí, v ústavě zakotvená nemožnost vstupu do mezinárodních spolků. Dále právo veta v případě mezinárodní pomoci Ukrajině během případného budoucího útoku na Ukrajinu. Zavedení ruštiny jako úředního jazyka a nějaké další drobnosti.
Proč to tenkrát Ukrajina odmítla? Mělo to mezinárodní společenství rozhodnout za Ukrajinu?
Ne to není hypnoza, to je postižení. Nevratné
haf haf…
trojAAAcko:Ale už jsem takhle byla i vytroubená a před přechodem, když jsem pouštěla chodce, tak taky. Někteří lidi děsně spěchají a přitom ušetří sotva pár minut, jestli vůbec.
V Plzni běžná praxe - ségře se to stalo - nevěřil jsem jí a pak se to stalo i mně. 😀 Já poslední dobou mám štěstí na stříbrný Kodiaqy. Kousek od Plzně je Zbůh kde je velký provoz a v protisměru chtěl odbočit (z jeho směru doleva). Za mnou kolona aut tak jsem ho pustil aby neblokoval protisměr a za mnou mě vytroubil Kodiaq. V takových situacích se rád chytnu tak jsem to trošku prošlápnul (bylo náledí tak mi zadek klouzal ze strany na stranu) a ještě na provokaci jsem mu probliknul výstražníma. Hned mě dálkovýma vyblikal a nalepil na zadek. Tak jsem si jen řekl, že si otestuji jak moc chvátá - já měl zpoždění, ale nějak jsem nespěchal když jsem pouštěl protijedoucí auto. Nakonec asi po 10km jsem ho už ani neviděl takže nechvátal, ale prostě vytroubil musel. 😀 Takový komedianty mám rád.
Jinak jsem viděl výpočet časových úspor podle rychlosti a není to přímka (přímá úměrnost), ale křivka. Nicméně co se týče města tak málokdo započítává třeba i intervaly semaforů - tam se může jednat pak o velkou úsporu časovou když se trošku zrychlí. Je to hrozně individuální.
Mě teda vytroubil Mercedes a teď nedávno babka v malé Toyotě. 😄 Lepení na zadek je taky kapitola. Jako chápu, proč to dělají, snaží se tlačit, aby ten před nimi jel rychleji. Právě proto to nesnáším, necítím se pak v pohodě. Takže pokud mám pocit, že je to fakt už nebezpečný, tak raději uhnu ke krajnici. Když to jde.
Mimochodem, když jste z Plzně, tak to asi znáte Jehlu, co dává videa z jízdy na Youtube. Chvíli jsem na to koukala kvůli těm kruháčům, který nemám možnost si tady někde poblíž projet.
Plzeňská jehlárenská mi vyskakuje často, ale sleduji Libereckou perlu, doufám, že se tam někdy uvidím 😀
Buggyra:Plzeňská jehlárenská mi vyskakuje často, ale sleduji Libereckou perlu, doufám, že se tam někdy uvidím 😀
Taky to na mě vyskakuje, ještě Ostravská práškovací. 😄 Ale u toho Jehly už mě docela vadí, jak se poměrně snadno nechá vytočit.
Jehlu ve městě občas potkávám. Jednou jsem kousek od něj parkoval u Globusu. Už tolik aktivně nekoukám, ale na Instagramu když mi to vyskočí tak se podívám a manželka mi sem tam něco od něj pošle.
A jakým kruháčům? Nějaký konkrétní? 😀 V Plzni jich je docela dost speciálních.
Buggyra 10.02.2026, 12:06:26
Liberecká perla mi občas vyskočí taky, ale nějak cíleně nesleduji ani jednoho. To spíše raději se podívám na toho instruktora autoškoly - teď nevím jak se jmenuje, ale ten to říká taky těm studentům trefně. Jako být rozhodný, vědět co dělat apod…
Jenže v některých situacích je to trošku nic moc a člověk musí být individuální a reagovat. Na Folmavský v Plzni je dvouproudovka a jela sanitka. Byl jsem v levým pruhu a přede mnou a za mnou auto a v pravým pruhu taky. Tak jsem automaticky zajel na levou stranu a předpokládal, že se uvolní místo ve prostřed (jako třeba na dálnici), ale ty dvě auta se zařadili do pravého pruhu a já tam zůstal sám nacpaný na levý straně tak jsem se teda okamžitě zařadil do pravého pruhu taky tak aby měla celý levý prázdný.
Přesně, ta Liberecká perla mi přijde taková laskavější…