assil:Já mám nastudováno, nebojte, a pro vás co nemají, tak popularizační článek k tomuto tématu třeba tady
Vidím, že jste vzdělávání přístupná, hledat na internetu umíte, jen tak dál, pokračujte.
Já mám nastudováno, nebojte, a pro vás co nemají, tak popularizační článek k tomuto tématu třeba tady
assil:Já mám nastudováno, nebojte, a pro vás co nemají, tak popularizační článek k tomuto tématu třeba tady
Vidím, že jste vzdělávání přístupná, hledat na internetu umíte, jen tak dál, pokračujte.
Psala jsem snad něco o zabíjení? Nevkládejte mi do písmenek něco, co tam není. Psala jsem jen, že slušný vlk má být plachý a neměl byste z něj zahlédnout ani chlup.
To já hledám pro vás, abyste si doplnila vzdělání o tom, že úřední jazyky 1.republiky byly čeština a slovenština. 🙂
To proč v roce 1894 nenapočítali v Oděse žádného Ukrajince si už dohledáte sama, o dějinách Ukrajiny je toho spousta. 🙂
assil:To já hledám pro vás, abyste si doplnila vzdělání o tom, že úřední jazyky 1.republiky byly čeština a slovenština. 🙂
To proč v roce 1894 nenapočítali v Oděse žádného Ukrajince si už dohledáte sama, o dějinách Ukrajiny je toho spousta. 🙂
Vy bohužel buď nečtete ani to, co kopírujete, nebo nerozumíte psanému textu. Komu není rady, tomu není pomoci. Já už vám pomáhat nebudu.