Hledání ztraceného času
Politika...
Připravte si ramínka pro vaše dobro, jedeme dál
PARA HOKEJ
- tak bez medaile, ale makali, co to šlo. ❤️
Přeplatky …
z FB
To datum je připomínkou zmaru, zrady a lidské malosti. 15. března 1939 začala nacistická okupace českých zemí. 👇 Připomínáme si tento den v době, kdy: • Opět se některým hlupcům rozšiřují zornice vzrušením při slovu „válka“… • Opět slova „válka“ a „smrt“ ztratila nádech nepřijatelnosti… • Opět někteří hystericky volají po zbrojení… • Opět se národ nechal zmanipulovat a našel viníka veškerých trablů všehomíra a tím je…Rus… • Opět se fanatizují studenti ve školách…a klidně mají na půdě škol dovoleno prodávat trika s mrtvým státníkem v pytli na mrtvoly… • Opět je tolerováno vpouštění ideologie do škol… • Opět se měří dvojím metrem… • Opět jsou zmanipulovaným davem nálepkováni ti, kteří vidí nebezpečí a varují před ním…opět jsou nálepkováni a uráženi ti, kteří nezavírají oči před pravdou… • Opět se upravují historická fakta… • Opět jsou lidé dehonestováni a trestáni za jiný než mainstreamem propagovaný názor… • Opět zde panuje cenzura, opět ovládla média jedna ideologie, jedna pravda… • Opět probíhají soudní procesy kvůli vyřčeným slovům… • Opět jsou zde tolerovány, a dokonce hájeny nacionalistické a krajně pravicové skupiny, které uctívají například Stepana Banderu, zrůdu, která měla svými postoji významný vliv na nelidské masakrování Židů a Poláků, které páchali jeho stoupenci ve Volyni a východní Haliči… • Opět se zde klaníme národu, který pojmenovává po nacistických zrůdách ulice, národu, který dopouští, že se krajně pravicové nacionalistické organizace dopouštějí na jeho území genocidního jednání vůči národnostním menšinám… 👇 A dovolte mi poslední „opět“…opět jsou zde tací, kteří vidí a cítí nebezpečí…a proti nim stojí zmanipulovaný, zfanatizovaný či ustrašený zbytek společnosti, který je nechce slyšet, neslyší a nevyslyší…😥
z FB
Na Papui by skončili v guláši.
V byznysu by si ustlali pod mostem. V EU se nestane nic.
Promiňte, spletli jsme se.
Ústup od jádra byla chyba, přiznal Merz i Leyenová ...
ZA MÍR - za Orbána
Pokud je mi známo, aby se jednalo o hanobení státního symbolu, musí být v prvé řadě přítomen státní symbol (tvar, rozměry jsou definovány). Je otázka, zda zde je přítomen definovaný státní symbol, a zda je tedy co hanobit.
Dál je otázka, zda se vůbec jedná o hanobení, pokud by byla vlajka použita v grafickém vyjádření solidarity nebo spojenectví. Za hanobení se považuje zničení nebo užití v neuctivé souvislosti.
Tak co, kdo v sobotu jdete? 🙂
Prýže matka se chystá. Já jen díky tomu vím, že něco je (ale nevím, co). Já se o to nezajímám a nemám na šaškárny čas, tuplem když jede matka do Práglu demoškovat, tak herky někdo nakrmit musí, žejo.
Teď jsem se fakt pobavila, to je prostě koňařova pěna všedních dní 😀
Já mám sice kobylénu v ustájení, ale vlastně z jistých důvodů scénář zhruba podobný 😀
Já na demošky nevěřím, je to jen ztráta času a Babiš a spol. nedělají nic jiného než co se od nich čekalo a lidi to teda asi chtěli když je zvolili. To mám fakt lepší věci na práci než házet hrách na zed.
Anonymní:
To se dá okomentovat jen slovy písně: “Je na západ cesta dlouhá, zbytečná marná je touha….” Zvlášť když vede přes Ukrajinu.
Přečetla jsem si. Důvody: 1/ obrana prezidenta - odmítl, prý nepotřebuje bránit 2/ zrušení poplatků ČT, obrana Moravce - odešel 3/ zákon FARA 4/ výdaje na zbrojeni
Shrnuto. Co z toho byste si vybrali ? Co byste podpořili ?
Orionka:Přečetla jsem si. Důvody: 1/ obrana prezidenta - odmítl, prý nepotřebuje bránit 2/ zrušení poplatků ČT, obrana Moravce - odešel 3/ zákon FARA 4/ výdaje na zbrojeni
Shrnuto. Co z toho byste si vybrali ? Co byste podpořili ?
Všechno z toho, včera jsem zjistila, že jedeme celá široká rodina. A asi to bude i školní sraz, jede většina našich bývalých spolužáků. 😂
A oni chtějí ty výdaje na zbrojení podpořit a nebo proti nim protestovat?
A zákon “FARA” chtějí podpořit nebo proti němu protestovat?
Já bych především nešla na demošku, tak bych si nemusela nic vybírat. To by se muselo dít trochu něco jiného, abych já vyšla do ulic (a strkala do toho svoje peníze a mařila svůj čas). To radši koupím Zorankovi mrkev…
Já sobotní výlet na Letnou vyměním za nedělní návštěvu Ikei. 😀 Manželka dělala čistku fotek v telefonu a veškeré ty názvy a číselka těch skříněk a světýlek si smazala tak tam musíme ject znova ("náhoda") a ještě povezu její mamku. Ta kuchyň se nevybere sama přece. 😀
Buggyra:A oni chtějí ty výdaje na zbrojení podpořit a nebo proti nim protestovat?
A zákon “FARA” chtějí podpořit nebo proti němu protestovat?
Já bych především nešla na demošku, tak bych si nemusela nic vybírat. To by se muselo dít trochu něco jiného, abych já vyšla do ulic (a strkala do toho svoje peníze a mařila svůj čas). To radši koupím Zorankovi mrkev…
Ať si každý vybere. Ale taky by mě zajímalo, co tam vlastně lidí půjdou podpořit. Na stránky “milionů” se asi nepodívají. Ale třeba někdo znalý napíše, co jede podpořit. Nakonec, máte se koho zeptat. Mě se neptejte, já nejedu.
Hlavním cílem bude kasička. Ale znáte to - hloupý kdo dává, hloupější kdo nebere.