Já jsem se na chřipku nechala očkovat myslím 3x, hradila to tehdy firma a očkovalo se normálně v prostorách firmy, nikam se nemuselo chodit. Za doby kovidu se to zrušilo s tím, že když se očkuje na kovid, tak o chřipku už není zájem. Někteří kolegové se chodí očkovat ke svému praktikovi. Já očkovaná nejsem, ale kdybych pracovala někde ve službách, tak bych určitě šla.
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 13.04.2026, 14:11:32
Chřipku od běžnýho nachlazení poznáte úplně stopro, já měla chřipku jednou v životě, očkovat bych se nenechala právě proto, že pravděpodobnost, že se přihasí stejný knen jako loni je minimální a dojmy, že očkovaní mají lehčí průběh jsou v podstatě nepodložený.
Měla jsem jednou i covid a bylo to s chřipkou skoro stejný. Běžný nachlazení jsem neměla už spoustu let.
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 13.04.2026, 18:06:03
Chřipku od běžnýho nachlazení poznáte úplně stopro
Přesně tak. Já ji měla cca před 30 lety - horečka 39,6, nechutenství (skvělé na hubnutí😉), totální únava - 3 hodiny jsem se přemlouvala, že teda na ten záchod už fakt musím, bolest kloubů…, prostě učebnicový příklad. Sousedovic holka mi chodila vařit aspoň čaj.
N (neregistrovaný)13.04.2026, 21:54:30xxx.xxx.189.103
kometa:
Ty vaše příspěvky totiž nemají ani hlavu, ani patu
To přece neměly nikdy. Jenom už asi 15 let tady čteme, jak na jeho slova dojde a zatím nic.
Tvl to fakt může napsat jen ignorant.😀 Vám se to zdá v pořádku to dění kolem? 😯 Prej zatím nic.😂😂 Války v plném proudu, rozpadající se spojenectví se strategickými partnery, nafta s benzínem možná na příděl brzy nebo jako výhra v loterii a vy řeknete zatím nic? 😯 Vám musí spadnout raketa přímo na hlavu abyste si všimla že se něco změnilo? Neříkám že vše vím, ale tohle jsem přesně dlouho ještě před krizí na Ukrajině říkal a frontální útok na Evropu jsem ze stran mocností taky trefil. Tak se uklidněte a smát bych se měl já vám za tu neobvyklou naivitu a nevědomost.
Myslím, že to nemá smysl. Ať budete volit kohokoliv, bude to podle nich ultralevice. 😂 Fakt se vsadím, že to nenapíše, protože by nakonec vyšlo najevo, že jsme volili úplně stejně. 🤣
N už nekomentuju, zbytečný, z WOT už mu dočista hrabe.
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 14.04.2026, 07:33:57
Poznáte. Protože prostě umřete. Je vám opravdu tak, že dolézt na záchod je naprosto vyčerpávající. Máte vysoký horečky, opravdu vysoký a jediný co si přejte, je umřít. Já jsem měla chřipku 2x v životě, jednou nějak po dvacítce a podruhý to bylo v roce 2017, měli jsme to s manželem oba zároveň a bylo to drsný /losovali jsme kdo vyjde se psy před barák / já jsem první dny jediný, co jsem snědla, byly tři pomeranče za den, nic jinýho tělo nechtělo - živelně jen ty pomeranče, ale bylo vyčerpávající je jíst teda. Volala jsem doktorce, že k ní nedokážu dojet, jak zle mi je, jela jsem k ní až ten čtvrtý den, kdy se mi udělalo vo fous líp. Ty čtyři dny jsem měla - bez nadsázky - čtyřicítky horečky. Až pak zpětně jsem si říkala, že ešivá to nebyl moc risk s tím bojovat takhle homodomo s acylpošem 😀 , což je můj největší kámoš, jinak léky nic. Že možná srdce dostalo velkej kouř. Normoš nachlazení, virózka, nebo nějaký horní cesty dýchací, zánět nosohltánku…. to je proti tomu opravdu rozdíl. Tohle není o nudli a kašliku.
Hele, N, dokud jde jen o prachy, jde o h**o, jak se tak říká. Já se začnu zajímat, až začne jít o zdraví. A to zatím nenastalo. A dá-li bůh a N, ani nenastane.
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 14.04.2026, 07:43:17
byly tři pomeranče za den
Jste lepší. Já tenkrát snědla půl rohlíku. Za 3 dny. A nebrala jsem ani acylpyrin. Vycházeje z teorie, že horečka je přirozená obranná reakce organismu. Ale to mi bylo o 30 let míň (nevím, jestli bych si troufla i dnes). Následky to nezanechalo.
K doktorce jsem dokvačila, kvůli neschopence, až se mi udělalo lépe.