Aktuálně: 2 495 inzerátů • 292 938 diskuzních příspěvků • 21 476 uživatelů

Třetí víčko

⋮
Bobca
Bobca 01.07.2024, 15:31:49 xxx:xxx.28dd:980b
Ronja s motejlem:

Žínko, Vy se tu popisujete, že by jeden nabyl dojmu, že z Vás skoro roste lišejník a pak sem dáte zlatý botky? Už Vám to nežeru. Však si je někdy určitě užijete🙂.

Jsem rada, že si toho vsiml ještě někdo jiný… Stará tlustá jezibaba, pleť scvklou jak sušená švestka vlasy jak koudel😜….. 🤭Že Radus 😇.. Škoda, že ji nemám vyfocenou v tabletu😏

Zahradu má obrovskou a maká na ni denně od jara do podzimu .. Nosí apartni slamacek.. Viděla jsem ji sice před 2 lety,na festivalu, byla jak modelka, ale nesmí se jí to říct. Strašně se podceňuje.. Krásná, drobna, štíhlá ženská s obrovskymi mindraky.. Radus, promiň, ale já musela 😘za ty 2 roky se z tebe nemohla stát jiná osoba. Pečujes o sebe,denně cvičís, chodíš ven na okruh, malujes se denně.. 

To já mám 97,z toho kozenky aspon 10 kilo, smirila jsem se s tím.. jsem spokojená, uzivam si. Říkám, že je mi TEPRVE 68..nikdo mi to nevěří.. 

⋮
Buggyra
Buggyra 01.07.2024, 15:51:50 xxx.xxx.198.226

Bobčo, takhle se na to musí! Žádné užírání kvůli vzhledu nemá cenu, člověk se musí líbit sám sobě, a nikomu jinému do toho nic není  🙂

⋮
lesnizinka
lesnizinka 01.07.2024, 16:09:14 xxx.xxx.90.48

Ale však já neříkám, že se občas ze sebe nesnažím udělat člověka…musím a snažím, ale jde to ztuha, je to těžší a těžší, protože ,,je špína zažraná"😏 Nohy dorasované atd. No po tom, co jsem hledala Viktína v těch kytkách a poleptala jsem si nohy na třech místech a poškrábala ostružinama….bych v botkách terno neudělala🙄 Ale občas jedem do té Prahy, měli jsme festival a měla být dovča. A když jsem botky viděla…ty prostě musely být moje👍 takové ,,hromnice"😉 Podpatky už taky moc nedávám, už jsem odvyknula, ale na klínech se chodí výborně👍 Jinak…nejsem nějaká sběratelka bot. Mívala jsem vždycky jedny kozačky, jedny podzimní, botasky a jedny sandály. A trekovky se psy. Poslední dobou jsem si koupila několikery boty, protože vyšiluju, když si chci něco obléct, co jsem si koupila taky, že se mi moc líbilo a ztroskotá to na tom, že k tomu nemám vhodné boty. Ještě musím hodit do placu😉 Koupila jsem si overal, takový letní, byl v akci. Dvakrát jsem ho nesla s ostatním k pokladně a dvakrát ho vrátila, že je to asi hloupé a muž mi řekne, jestli jsem se nezbláznila. Nakonec měl nebývalý úspěch, i cizí lidé mi říkali, že mi sluší. I Tomovi se kupodivu líbil, i když jsme mu pracovně říkali ,,dupačky", protože jsem chtěla jít na WC a přemýšlím: jak se s tímhle doprčic jde?!?😲 No musíte se prakticky svléknout celá😛

⋮
Bobca
Bobca 01.07.2024, 16:42:29 xxx:xxx.28dd:980b

Vrátím se ještě k těm nehtům.. Mela je zahnuté dolu z gumaku, jak jezdila domu.proto cvakaly, byly strašné . Ale myslim, že by na to byly potřeba nůžky na plech 😲

⋮
Ronja s motejlem (neregistrovaný) 01.07.2024, 16:57:42 xxx.xxx.119.6

No tak jako pozor, s overalem jsme na tom byly úplně stejně😁. Strašně nepraktická věc, ale tak mám štěstí, že jsem držák a na akcích moc na záchod nechodím/nepotřebuju. Líbil se mi neb vzdušnej, lehkej materiálek, zelenej s drobnými lístky, s výstřihem🤫. No a teď to přišlo…je do PŮLI STEHEN (katastrofa, že jo), mně nevadí lítat v kraťasech na zahradě nebo se psem do luk, u rodičů, známých, před sousedama, ale civil?? Tam to beru ke kolenům, sukně, šaty ideálně v midi dýlce. Nemám nohy jako Kurková. Již jsem to přijala, ale i tak, ukazovat se až takhle nemusím. No tak do kabinky vlítnul drahý, byl nadšenej, že je krásnej a že si ho koupit musím. Tož mám ho, ještě nebyla přiležitost ho vyndat. Ale mám k němu hnědý páskový sandálky, umyju si vlasy, nechám je rozpuštěný, budu myslet na to, že mám nádhernou bujnou, kudrnatou hřívu, 10x se prodýchám…a vlítnu mezi ty lidi🤣.

Takže na jednu stranu Vám, Žínko rozumím, na druhou stranu- moje moudro dne😇: nauč se říkat děkuju a zapomeň na děkuju ALE…🙃

Ježiš🙈, omlouvám se, nemyslím to zle a ani tak ezotericky, jak to vyznívá.

⋮
Bobca
Bobca 01.07.2024, 18:16:00 xxx:xxx.28dd:980b

Jó overal 🤗.. Ja si před asi 15 lety sesila fleesove pyžamo v pase , aby mě netahlo na zada.. Bydlela jsem na hradbách, 60 cm tlusté zdi.. Tak jsem si vyrobila ty pravé dupačky i s prisitymi teplounkymi  ponozkami😊. Je to sice jiný overal, nez ten váš, ale byl super, netahlo na zada.. Na záchod jsem neměla potrebu v noci chodit. Měla jsem ho nekolik let.. Pak jsem tyhle spací overaly viděla i na tržnici.. 

⋮
lesnizinka
lesnizinka 01.07.2024, 23:34:28 xxx.xxx.90.48

Ha, ha Bobi, v tom bych rozhodně umřela, vždyť spím nahatá! Ani nevíš, když se teďka zchladilo, jak se těším do ložnice, jak se zachumlám do těch studených peřin, hezky si je zahřeju a vyhodím nohy ven…vlahý vzduch z venku na ksicht…

Ronjo, já jsem tam byla 8hodin, jednou jsem na WC fakt musela😏 Navíc bylo horko a pila jsem jak kobyla😛 Jééé, zrovna nedávno jsem muži říkala, co udělají s člověkem krásné vlasy! Nebudu říkat, koho jsem dávala za příklad, ale říkala jsem: koukej, jak je život jednoduchý s tak krásnýma vlasama. Žádná krasavice, přesto z ní ty vlasy udělají prostě atraktivní ženskou. Já se s těma pár plchama na hlavě můžu snažit a zbytečně prostě…Ale přeju vám to❤️ třeba se příště taky narodím s takovým hárem😎

A zapomněla jsem to: je do půli stehen😉 Já mám všechno krátké, do půli stehen, protože jsem prcek a ve všem delším jsem vždycky vypadala nějak…jak selka, divně prostě. I se mi líbily jedny šaty, obléknu je, do půli lýtek je délka prostě děsná a mamka zrovna: jo, šaty jsou to hezké, ale spíš tak na Kubelkové😛 ty v nich vypadáš nějak divně😏 No a teď jsem si koupila tu plisovanou sukni, co je moderní, ale já ji mám takřka po kotníky, to je lepší teda. Všechny šaty mám ale minimálně 10cm nad kolena. 

⋮
lesnizinka
lesnizinka 01.07.2024, 23:49:59 xxx.xxx.90.48

Sem teď večer normálně musela vyhodit Viktína. Natvrdo letěl za dveře, i zapištěl. První pořád skákal v jídelně po kožených židlích(jak budou podrápané, tak nás chlap zabije oba, teprve dva roky zpátky jsme je dali nově přečalounit) Snažila jsem se odvést pozornost balonkem - to vydrželo chvilku. Pak semlel Gucci a to už letěl👎

⋮
Buggyra
Buggyra 02.07.2024, 06:26:55 xxx.xxx.198.226
Bobca:

Jó overal 🤗.. Ja si před asi 15 lety sesila fleesove pyžamo v pase , aby mě netahlo na zada.. Bydlela jsem na hradbách, 60 cm tlusté zdi.. Tak jsem si vyrobila ty pravé dupačky i s prisitymi teplounkymi  ponozkami😊. Je to sice jiný overal, nez ten váš, ale byl super, netahlo na zada.. Na záchod jsem neměla potrebu v noci chodit. Měla jsem ho nekolik let.. Pak jsem tyhle spací overaly viděla i na tržnici.. 

To je ale GENIÁLNÍ!!!

To učiním s tím přiblblým saténovým spacím oblekem, který se mi nechce nosit právě kvůli zádům (ehm… zadku…)! Skvělá inspirace, děkuji 🙂

⋮
Buggyra
Buggyra 02.07.2024, 06:29:33 xxx.xxx.198.226
lesnizinka:

Sem teď večer normálně musela vyhodit Viktína. Natvrdo letěl za dveře, i zapištěl. První pořád skákal v jídelně po kožených židlích(jak budou podrápané, tak nás chlap zabije oba, teprve dva roky zpátky jsme je dali nově přečalounit) Snažila jsem se odvést pozornost balonkem - to vydrželo chvilku. Pak semlel Gucci a to už letěl👎

To je dobře, že je mu dobře! 😘

⋮
Bobca
Bobca 02.07.2024, 08:08:05 xxx:xxx.28dd:980b
Buggyra:

To je ale GENIÁLNÍ!!!

To učiním s tím přiblblým saténovým spacím oblekem, který se mi nechce nosit právě kvůli zádům (ehm… zadku…)! Skvělá inspirace, děkuji 🙂

Zapomněla jsem napsat , na předním díle musí být všitý zip, umělý, aby nestudil😊…vršek byl přes hlavu,tak,aby se do něho dalo nasoukat.. Dnes bych možná našila zip i mezi nohy, jak miminkovi na přebalování, aby se dalo jit na zachod.. Byla jsem tenkrát hubená, tak by to slo, ale nenapadlo mě to🤭

Jinak je tu zase zamračeno, zima, v noci zase prselo, za chvíli si vemu ke slipkam vodní lyže.. Naštěstí jsem tu objevila gumaky

⋮
Buggyra
Buggyra 02.07.2024, 08:14:01 xxx.xxx.198.226

Já to vidím prostě na odepínací zástěrku na knoflíky nebo patentky a nazdar.

Nenašla jsem obr., vídám takové v MASHi, líbí se mi moc, velmi praktické. Ten lacl přes rozkrok sahá až přes sedínku, takže nemusíte sundavat nic, jen odepnout, tralala 🙂

Obrázek
⋮
Buggyra
Buggyra 02.07.2024, 08:15:27 xxx.xxx.198.226

Taky tady včera lilo, to jsem se zase dostala jednou zavčasu domů 🙂 A naštěstí jsem i doma něco málo podělala. Ale málo, musím pokračovat 🙂

⋮
Ronja s motejlem (neregistrovaný) 02.07.2024, 08:51:51 xxx.xxx.119.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 02.07.2024, 08:14:01

Ale jak se to dělá v noci v rozespalým stavu? Jako ono se v tom člověk asi cítí jako v bavlnce, taky nemám ráda holý záda, ale občas na ten záchod v noci jdu a jednou za čas jsem tak mimo, že si sednu na sklopený sedátko nebo naopak do mísy. Ono i na zimu jako domácí oděv vypadají hezky, hmm. 

⋮
Sardullah
Sardullah 02.07.2024, 10:24:13 xxx.xxx.189.104
Bobca:

Jsem rada, že si toho vsiml ještě někdo jiný… Stará tlustá jezibaba, pleť scvklou jak sušená švestka vlasy jak koudel😜….. 🤭Že Radus 😇.. Škoda, že ji nemám vyfocenou v tabletu😏

Zahradu má obrovskou a maká na ni denně od jara do podzimu .. Nosí apartni slamacek.. Viděla jsem ji sice před 2 lety,na festivalu, byla jak modelka, ale nesmí se jí to říct. Strašně se podceňuje.. Krásná, drobna, štíhlá ženská s obrovskymi mindraky.. Radus, promiň, ale já musela 😘za ty 2 roky se z tebe nemohla stát jiná osoba. Pečujes o sebe,denně cvičís, chodíš ven na okruh, malujes se denně.. 

To já mám 97,z toho kozenky aspon 10 kilo, smirila jsem se s tím.. jsem spokojená, uzivam si. Říkám, že je mi TEPRVE 68..nikdo mi to nevěří.. 

Já myslím, že obecně hezké ženské mají mindráky a tendence se podceňovat…tedy alespoň některé. Raduš je přesně ten typ, že když se tady popisuje, tak mě napadne “Malá, hnědá, tváři divé, pod plachetkou osoba, o berličce, hnáty křivé,  hlas  vichřice podoba!” a přitom je to taková štramanda 😇.

To já mám 97,z toho kozenky aspon 10 kilo, smirila jsem se s tím.. jsem spokojená, uzivam si.

😂👍

Bývala jsem mladá, krásná a štíhlá (50 kilíček) a pořád jsem si připadala tlustá…no dneska jsem něco podobnýho, co píšete s těma kozénkama…teda hlavně díky stresové životní etapě, já jak jsem ve stresu, tak furt žeru😴…jo jsem tlustá resp. jak manžel říká “správná ženská v zimě zahřeje a v létě udělá stín”, jak já říkám “holka krev a mlíko”😜, ale paradoxně jsem se přestala tolik řešit a psychicky je mi dobře….jo pár kilíček by to shodit chtělo, protože do kopce trochu funim, ale…co mi přijde paradoxní je, že mám kolem sebe spoustu “holek” v mém věku, které se snaží stravovat správně, cvičí, sportujou, pečují o sebe, udržují si postavy a dámy, musím říct, že to je přehlídka diagnóz…kdykoliv dorazím na nějaký sraz nebo se s nějakou potkám, tak je mi až trapně říct, že jsem zdravá (teda zatím…musím zaklepat)

Mám velmi dobrou kamarádku, krásná udržovaná ženská…a je to opravdu chodící diagnóza…jsme si z ní v práci dělali srandu, že jedinou nemoc, co neměla je horečka dengue….no a nedávno jsem zaslechla, že už tato nemoc dorazila do Evropy, tak je možný, že i tu si nakonec pořídí…záda v hajzlu, kolena…už byla xy operovaná…každou chvíli s něčím marodí, já si říkám, že bych s ní rozhodně neměnila…

⋮
Saga
Saga 02.07.2024, 10:39:00 xxx.xxx.167.183

Ty jo holky, tady se to zvrhlo v úplnou módní policii😛! No, já teda nevím, ale já  jsem se sebou spokojená, poněvadž a protože cca od 15ti let jsem pořád stejná. Nerostu do výšky ani do šířky, mám stejnou velikost bot i kalhot, jako když jsem chodila na devítiletku, možná ty kalhoty jsou o číslo větší, měla jsem 38, teď kupuju spíš 40, ale to proto, že “zamlada” jsem měla ráda všecko uplé, teď jsem značně pohodlnější a nechci se v ničem tísnit. Stejně nosím furt rajtky nebo legíny a to se prostě roztáhne, tak co. To jestli je člověk sám se sebou spokojený je hodně poznat i na venek, prostě to z vás vyzařuje. Nikdy v životě jsem se nemalovala, anžto to neumím a ani jsem se to neměla od koho naučit, jenom vím, co je řasenka, a tam končím😄(Žínka to teď jako nečte a nepadá na znak😄)! Lidé mě většinou titulují “mladá paní” a před 14 dny mi náš vrátný v práci řekl “slečno”, tak z toho jsem málem upadla😄, ale potěšil, ne že ne. Kadeřnice mi řekla, že jsem šedivá, jak starý panelákový sídliště, ale protože mám světlé vlasy i pleť, nic není vidět, jinak tam hodíme melír jakékoliv světlé barvy a věk mám rázem o 10 let dole. Byla jsem na laseru s očima, už je to dávno a po tom, co jsem odhodila ty blbý brejle, tak je to ještě lepší. Takže za mě tak ňák good!😉

⋮
Buggyra
Buggyra 02.07.2024, 12:13:19 xxx.xxx.198.226
Ronja s motejlem:

Ale jak se to dělá v noci v rozespalým stavu? Jako ono se v tom člověk asi cítí jako v bavlnce, taky nemám ráda holý záda, ale občas na ten záchod v noci jdu a jednou za čas jsem tak mimo, že si sednu na sklopený sedátko nebo naopak do mísy. Ono i na zimu jako domácí oděv vypadají hezky, hmm. 

no asi stejně jako když si rozepínáte poklopec - a rozhodně líp, než když se vysvlíkáte z overalu 😀

⋮
Buggyra
Buggyra 02.07.2024, 12:24:49 xxx.xxx.198.226

Nikdy v životě jsem se nemalovala, anžto to neumím a ani jsem se to neměla od koho naučit, jenom vím, co je řasenka, a tam končím😄

hm, já skončila co se kosmetiky týče u indulony 😀 (žínka se snad někdy z toho komatu probere)

Kadeřnice -  co to je? To je něco, co roste na mokřadních loukách?

Ale je fakt, že nevidím. Tak to bych taky mohla třeba na nějaký lejzr. Jestli teda na tu mou kondici nějaký je.

⋮
Ronja s motejlem (neregistrovaný) 02.07.2024, 12:34:29 xxx.xxx.119.6

A nemůže se to počůrat? No každopádně přikláním se k patentkám, zip se může zaseknout, pak by se muselo přistoupit ke svlíkání a to by člověka probudilo. Knoflíky by zas mohly tlačit. Já si to z MASHE vůbec nepamatuju😁.

⋮
Saga
Saga 02.07.2024, 13:05:52 xxx.xxx.167.183

Náhodou, ale jako Indulona není vůbec levná! A dá se s ní namazat všecko všecičko!😉My fasujeme levný krémy v práci, ale tak zase, darovanýmu koni na zuby nehleď, že jo, maže to, tak co. Kadeřnice to je taková paní s nůžkama v ruce😄, jako nepotřebovala jsem tyhle služby leta letoucí, za covidu jsem se stříhala sama jako každej druhej, k téhle paní chodím cca 1,5 roku a výsledek za tu dobu je fakt znát! To zas musím nechat! Vlasy mi po mých, ehm, eskapádách s nůžkama na papír dala hodně do pucu, teď je mám opravdu pěkné a udržované, to jsem nikdy neměla, stále mi drží pěkný střih a 2 do roka švihneme nějakou barvičku jako melírek. A jsem fakt spoko. Vlasy mi přestaly padat a celkově vypadám lépe. Jsem za ní ráda a ceny má vskutku lidové👍

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.