Orionka:Mám tu jedno krmítko na okně. Ptákům se moc nelíbí, už jsem ho chtěla přemístit. Ale našla si ho jedna modřinka, přestala se bát a má ho soukromé. Tak ho nechám. (Pro bázlivce je 5 jiných).
Aha, mělo to být trochu vedle.
Orionka:Mám tu jedno krmítko na okně. Ptákům se moc nelíbí, už jsem ho chtěla přemístit. Ale našla si ho jedna modřinka, přestala se bát a má ho soukromé. Tak ho nechám. (Pro bázlivce je 5 jiných).
Horsano, mě určitě peníze nevracejte, zaprvé věřím, že Zoránek to dá a nebo je to na podporu těch co už jste zachránila 😊
Já čekám na zprávu, že peníze ode mě taky v pořádku dorazily a zpátky taky nechci ani ťuk, to jen tak pro pořádek 😄
Prosim vás znáte se tu vůbec někdo osobně, že jste na sebe všichni tak hodní? 😀
Já tu znám jednu paní psovou od 80. let. Neprozradím kterou a věřím, že ani ona nenapráší mě. Chci zůstat v anonymitě, mám pro to důvod. ( Třeba ten, že mi tu někdo napsal, že nejsem žádná seniorka, tak si to chci užívat - cha, chá).
lebo to moze skoncit tak, ze ich budem posielat spat…
Já to rozhodně zpátky chtít nebudu. Myslím, že je dost zvířátek, o která se staráte. A za to vám patří velký dík.
Já sem si říkala, že jsem asi požila 😀
Daja:Kometko prosím Vaše číslo účtu ať Vám to pošlu a vy přepošlete. Pošlu i navíc pro Vás na převod😉. Děkuji🙏.
Máte SZ.
Já znám za ty roky fauna+chov pár čoklidích lidí a z koňské komunity jednu člobrdovou osobně. A za ty roky, co nakukuju ke koním, vnímám, jak je lidmi końskými vnímána Horsana a vidím i sama za sebe, co činí, takže pro mě no problémo podat nějakou pomoc, protože vím, že i kdyby se záchrana nepodařila, tak ty peníze dojdou správnýho užitku jiným způsobem. A i pokud si za to Horsana dopřeje něco sama pro sebe, co jí udělá radost, dodá síly, regenerace, je mi to fučík -i kdyby to měl bejt pánskej striptýz /tetkon ma zabije 😀/, protože ten, kdo takhle pomáhá, potřebuje i sám mít něco, co pomůže jemu. a stokrát radši dávám svou pomoc napřímo, když vím, že to dává smysl. A mně to smysl dává.
JanaJanaJanaJana:Prosim vás znáte se tu vůbec někdo osobně, že jste na sebe všichni tak hodní? 😀
Ne. Znám osobně jiné lidi, kteří se zrovna v tomto vlákně nevyskytují. Jo, s některými dalšími jsem mluvila po telefonu.
Ale virtuálně zdejší přispěvatele znám vesměs ještě z IF, což je hezkých pár let. A udělala jsem si obrázek. Myslím, že dost objektivní.
Už🙏.
Z tohoto vlákna neznám osobně nikoho, s nikým jsem se nepotkala.
Ale Horsanu alias Gombu znám dost možná už desítky let ještě z Eqch. Ještě Lenaciu znám také z jiných sociálních sítí už dost možná desítky let 🙂 Jinak myslím nikoho…
Ano, znám tu některé lidi osobně - jako že jsme se fyzicky potkali. A ač s Horsanou to nebylo, řešila jsem s ní již několik záležitostí soukromě a tak ji v podstatě taky považuju za “osobní známost”.
Osobně neznám nikoho, ale většinu lidí co jsou tady znám už z IF. Horsany příspěvky hltám už skoro 10 let a upřímně ji obdivuji za to co dělá a děsně jí fandím 🙂. Jinak já běžně přispívám na jeden útulek co je kousek od mamky vesnice, kluci od nás ze stáje tam chodí zase brigádničit. A moje mamka pravidelně přispívá na různé charity, lékaři bez hranic, do stejného útulku jako já a podobně. Jako nejsou to závratné částky, ale prostě za mě každá koruna se počítá.
Ano, znám osobně, po telefonu, i delší mejlové konverzaci různé lidičky odtud. Někteří odtud mi skutečně velmi pomohli, i v osobním životě, nejen v tom koňském, a toho si velmi považuji! Dnes to není samozřejmost! Horsana je zaneprázděný vet, přesto sem chodí a dává rady zcela zdarma. To taky není samozřejmost! Zdejší koňokomunita mi přijde fajn a lidská, rozhodně i ti, co osobně neznám. Proto sem ráda chodím.
Většinou neznám, ale neřeším , jednak Horsanu si lze snadno vygoglit, druhak nikdo mě k ničemu nenutí a za třetí neposílám bambilion ale jen trochu, víc bohužel teď nejde. Ale zas si říkám, že 100xtrocha umí taky pomoci.
Tak já znám ještě z IFauny Horsanu, efe a některé další. Já jsem takový pročítač, málokdy reagující a nepravidelně nakukující. Osobně neznám nikoho, ale mám z toho dlouhodobého čtení, že třeba zrovna Horsanu znám - jestli je pochopitelné jak to myslím. Efe s Madam a Morgánětem mám taky tak zapsanou, jako dobrou známou 😊
Večer se poperu s mobilní bankou a rozhodně nehodlám nic přijímat zpátky. Havně když to bude Zoránek potřebovat, pač já mu věřím. 🥰
A představa lišáka s táckem před čenichem mě moc pobavila 😀
No jo hele, 12 let letos budu Sárinku v listopadu mít, takže spolu s ifaunou to dává nějakých 11 let +