Zrzavci:SZ
Zveřejňovat ne
Pak to pošlete tichou poštou dál.
No nic, idem ja spat, vecer dam update.
Já nepotřebuji Donio. Pošlu vám to klidně na osobní účet. Na účet kliniky. Bude to nějaký drobný. Ale nějakou desinfekci by to třeba zaplatilo. Pár kilo mrkve 🙂 Klidně do sz.
kiez mu to vydrzi
VYDRŽÍ, VYDRŽÍ, VYDRŽÍ.
Taky nepotřebuju Donio. Nedá se nějak hromadně komunikovat přes SZ?
Horsana:Mno, neda, lebo akosi neviem, ako sa take veci ako Donio, ci co robia 🙄
Však účet si můžete založit sama, ne? Nemusíte přes žádnou sbírku.
Pak ho tady jenom zveřejníte. Nebo do SZ.
SZ
Zveřejňovat ne
Lepší neveřejně, ať se toho nikdo nechytí…
Ach bože!
Po pár dnech nakouknu a tohle! Chuděra malý statečný!
Horsano, klobouk dolů, držím palce i všechno co jde, ať se zadaří. Jestli má zrzeček někde šanci na přežití, tak je to tam kde je!
Je mi hodně ouzko z toho, čeho jsou lidi schopní, chjo.
A souhlas s Buggyrou … aspoň na tu mrkev bych též mohla přispět.
Zrzavci:SZ
Zveřejňovat ne
Pak to pošlete tichou poštou dál.
No hele, já se přiznám, že jsem v takové časové tísni, že to nemožu všem přeposílat, to opravdu nestíhám, mít přehled, já jsem Horsaně napsala do SZ už samostatně hned ráno.
No, dnes tuzim iba po lezani a spani, vela mozgovej aktivity dnes neprejavujem.
SZ by som si vobec nevsimla, ak by ste ich nespomenuli.
Ale dakujem vam, zahreje to pri srdci 🥰
Dnes papa celkom dobre a sam sa dal do sterna 💪
Horsano mozgovej aktivity netreba, treba je dát nám vědět. A tedy každý z nás, kdo chce vědět, prostě napíše SZ Horsaně a Vy mu jdo ní odpovíte tu potřebnou informaci.
Takhle jednoduché to je.
Brrr… nu, tak tu hodím alespoň něco pozitivního.
Sára v 22 letech
Jé, taky má povislý pysk jak ten můj! 😀 Plnokrevníkovi je letos úředně 21, ale neodvažuju se z něj sundat deku. Zpod deky čouhá krk, ten vypadá dobře, zbytek možná uvidím dneska… heh 😀
Eh - doufám, že ten můj poslední příspěvek nevyznívá blbě, bylo už na čase - spíš po čase - jít do peří, tak jsem psala velmi zkratkovitě, prostě Horsano jsou momenty, kdy přijmout nabízenou pomoc je jen dobře. Takhle to bylo míněno, no a my ostaní si o tu potřebnou informaci prostě řeknem a uděláme.
Já teda nevím, jestli Horsana stojí o nějaké tisíceré odepisování zájemcům, spíš bych tak řekla, pokud odepíše vám, Zrzavci, tak vyhlašte, že tu informaci máte, my ostatní si s laskavým souhlasem Horsany o předání napíšeme vám. Co vy na to?
Horsana je stale unavena, ale velmi si vazi vas zaujem, odpisem kazdemu, bez obav.
Seklo ma v krizoch, tak mi vsetko trva a trva.
Vecer sa ohlasim. Tie dekubity vyzeraju uz lepsie, verte mi. Ludi to zda sa zasiahlo, no, popravde, majitel ked to videl, tak zbledol a prestal rozpravat…
Ja to beriem tak, ze sa to proste zahoji.
Vyslo u nas slnko, to je neskutocne cosi, wow ❤️
Tie dekubity vyzeraju uz lepsie,
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO A JEŠTĚ 100X JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.
a co ON, tiež vyzerá lepšie? Papká. Brouček malinkej statečnej.
No a záda , záda, co s nima? Podpůrnej pás, teplo, kostivalová mast……… a pak prášky?
Horsana:Dekubity…
Mohla by jste nám pak sdělit, čím jste to ve finále ošetřovali? Máme v DS na vlhké hojení kde co…ale prostě někdy je nejlepší jen mul nebo rozmotaný fáč (nacpaný do kapes pod kůží) nacucaný Betadinou a krytí. okolí namazat barierovým krémem-zinkovka, mám z lékárny udělanou 40%, běžná je 8-10% ( v devadesátkách frčel i chlumák) …kdysi na velké bércáky jsme dávali “rybí mast” .
Moje důchodka nemůže dát dopustit na vyvařenou marjánu v sádle. Domácí teda… Tou mazala svoji matku, když ji na ležáka měla v domácím ošetřování. Tam teda byly ty dekubity asi v počátečním stadiu vždy…
.