Ze začátku se to tak opravdu jevilo, ale po dalších pár týdnech si pro změnu začala vykusovat ocas. Čím dál víc to šacuju na tu redukční dietu, že jí v tom něco vadí. Uvidíme.
Jinak dnes dorazil nový menší límec a ten už je ok 👍🏻
Ze začátku se to tak opravdu jevilo, ale po dalších pár týdnech si pro změnu začala vykusovat ocas. Čím dál víc to šacuju na tu redukční dietu, že jí v tom něco vadí. Uvidíme.
Jinak dnes dorazil nový menší límec a ten už je ok 👍🏻
efe:Psala jsem někde vedle - buď parestezie nebo nějaká alergie nebo obojí a v důsledku toho sebepoškozování (vylizování a vykusování ložisek na zádech a ocasu). Už to nedokážu rozlišit. Doplňky na ty nervy nezabírají, cvičení taky ne, nohy se lepší strašně pomaličku (ale to je asi normální). Vzhledem k nutnosti hubnutí je teď asi dva měsíce na vet dietě (granule, paštiky) a ačkoliv neobsahuje drůbež ani hovězí, tak mám podezření, že jí vadí a že se může drbat i kvůli tomu. Ale krásně hubne. Když má obleček, tak si nevšímá zad (parestezie), ale pro změnu si vykusuje ocas. Na hlavě se jí dělají strupy - to je podle mě jasná alergie. No takže je potřeba jí občas dát i límec no.
Abych to zkrátila, dnes jedeme na vet, přemýšleli jsme s rehabkama, že bychom jí nechali píchnout cytopoint, abychom vyloučili drbání a sebepoškozování kvůli alergii a pak měli jistotu, že celý její nepohodlí je bohužel od těch nervů. No, převyprávím jim celou anamnézu a uvidíme, co je napadne. Třeba se i ty nervy dají nějak řešit, ale zase bych jí nerada dlouhodobě cpala třeba gabapentinem apod. no… Mám z toho hlavu v pejru…
zkusila jste zinkovou mast? zinek celkově ? tak mě napadl nedostatek zinku