Mně volali jednou. Prý jestli jsem paní Xxx. Říkám, že ne, že jsem pes. Oni: Cože? A já na ně zaštěkala. A ozvalo se: No tak děkuju, na shledanou…
Jednou mi volalo skryté číslo, já se představila jako Psychiatrická léčebna Kroměříž, jak mohu pomoci? A oni na mě - aha, tady Policie ČR, asi máme špatné číslo. A típli to. Dodnes nevím, co mi chtěli. 🙂
Jinak já se už vydávala za záchytku, městskou policii, krematorium, pohřební službu, vězeňskou službu, oddělení zabývající se Česko-kokotskými vztahy, oddělení TTaV (tradičních tanců a výkřiků), firmu na vývoz splašek, kouče na osobnostní rozvoj v oblasti prokrastinace, chovatele užitkových texanů (to je plemeno holubů), guru obličejové jógy, léčitele uhelnatění krční páteře, sekretářku Přemka Podlahy… základem je všechny volající zmást hned na začátku, pak nemají moc sil s Vámi vést nějaké záživné diskuze.
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 15.06.2026, 16:52:41
To je dobře, že ho držíte na drátě, protože čím déle si bude povídat s vámi, tím méně času mu zbude na přemlouvání nevědomých důchodců.
Nedávno říkali v Černých ovcích, že těmito podvody loni bylo postiženo sedm set lidí jen v České republice (!!!) a škoda přesahuje stovky milionů korun, průměrný poděl je 700 tisíc. (rudě závidím, kde na to ty lidi berou… jen do vteřiny, než mi dojde, že spousta jich si na to ještě půjčila, protože šlo o různé tyhle investiční podvody s kryptoměnami nebo jinými investicemi 🤐)
Mně volali jednou. Prý jestli jsem paní Xxx. Říkám, že ne, že jsem pes. Oni: Cože? A já na ně zaštěkala. A ozvalo se: No tak děkuju, na shledanou…
Jednou mi volalo skryté číslo, já se představila jako Psychiatrická léčebna Kroměříž, jak mohu pomoci? A oni na mě - aha, tady Policie ČR, asi máme špatné číslo. A típli to. Dodnes nevím, co mi chtěli. 🙂
Jinak já se už vydávala za záchytku, městskou policii, krematorium, pohřební službu, vězeňskou službu, oddělení zabývající se Česko-kokotskými vztahy, oddělení TTaV (tradičních tanců a výkřiků), firmu na vývoz splašek, kouče na osobnostní rozvoj v oblasti prokrastinace, chovatele užitkových texanů (to je plemeno holubů), guru obličejové jógy, léčitele uhelnatění krční páteře, sekretářku Přemka Podlahy… základem je všechny volající zmást hned na začátku, pak nemají moc sil s Vámi vést nějaké záživné diskuze.
To je nápad, to musím někdy zkusit. 👍Jenže mně telefon vyhodnotí jako spam většinou telefonáty od pojišťoven a srovnávačů pojištění. 😂To by se asi hodně divili.
Ahoj všichni, prý je tu fajn všeobecný pokec. Jsem tu nový, tak by mě zajímalo, čím krmíte ty svoje mazlíčky? Jste spíš pro mokré, nebo pro suché krmivo pro psy a kočky?
Odpověď na příspěvek uživatele Lord_SnajPe z 15.06.2026, 21:04:27
Tady se hodně krmí barfem.
Mokré krmivo kombinuje nevýhody granulí a barfu, krom toho bývá dost drahé, takže obecně pokud není nějaký specifický důvod, že je třeba hlídat příjem vody během krmení nebo tak, nemá moc smysl je kupovat.