16.06.2026, 19:13:01 xxx.xxx.147.163
Já se připojuji k přání…
Děkuji.
Já se připojuji k přání…
Děkuji.
Varaxi:Kometo, usuzuji, že Vám už není dvacet… upřímnou soustrast, že máte klouby zas o rok vrzavější.
😀
No, to není 😉 Ale musím říct, že si ten zralý věk užívám. Už neřeším prkotiny.
Děkuji za přání.
Co nejvíce štěstí a zdraví k narozeninám Vám přeji Kometo
💐🌹🍀🌻🐞
Všechno nejlepší Reni 💐
tetrivek:Co nejvíce štěstí a zdraví k narozeninám Vám přeji Kometo
💐🌹🍀🌻🐞
Děkuji.
Aluška:Všechno nejlepší Reni 💐
Děkuji.
Kometo, taky přeju všechno nejlepší k narozeninám. 🌼
…aspň nějaké kulatiny? 😎
A pamatovat se to bude dobře, dneska je zahájení “dravčí” sezony…v pátek asi půjdu zbičovat vodu.
Také se přidávám je gratulantům.
VŠECHNO NEJLEPŠÍ! 🥳
assil:Kometo, taky přeju všechno nejlepší k narozeninám. 🌼
Děkuji.
…aspň nějaké kulatiny?
Ne ne, ty proběhly před dvěma roky.
Irma19:Také se přidávám je gratulantům.
VŠECHNO NEJLEPŠÍ! 🥳
Děkuji.
…hlavně a především hodně, hodně, hodně zdraví a osobni i pracovní spokojenosti…
Děkuji.
A to je furt samý zdraví, štěstí, spokojenost…………. a nikdo z nás nepopřál kometě pořádnej mejdan! 😀
Zrzavci:A to je furt samý zdraví, štěstí, spokojenost…………. a nikdo z nás nepopřál kometě pořádnej mejdan! 😀
No tak jestli mejdaní jako já…dám dva drinky, začnu bejt chytrá a vím, že je tedy čas jít dom… 30-60 minut (dle toho, jak rychle to do sebe kopne) …tak snad nemá komentka tak krátký mejdany.
U mě je to ta hoďka, protože srkám brčkem buď mojito a nebo sex on the beach…na druhou stranu to brčko urychlí proces zvýšení mého IQ…😂
na druhou stranu to brčko urychlí proces zvýšení mého IQ…
🤣HÍÍÍLFÉÉÉÉ!!!
Zrzavci:A to je furt samý zdraví, štěstí, spokojenost…………. a nikdo z nás nepopřál kometě pořádnej mejdan! 😀
Však bude.
Moje (i jiných kolegů) narozeniny slavíme předposlední den školního roku. Kdy si všichni současně blahopřejeme, že jsme ho zase přežili ve zdraví.😉
Rozdat následující den vysvědčení zvládneme i lehce unavení 😉
To je samozřejmě vtip, s přibývajícími léty je vidět, jak toho stále méně sníme i vypijeme. Důležité je, že se sejdeme, pokecáme o životě, zapějeme (máme kytary i banjo) a prostě se bavíme.
tak snad nemá komentka tak krátký mejdany.
My začínáme tak kolem druhé odpoledne - většinou v pátek, kdy už jsou děti pryč. Výjimkou je ten předprázdninový mejdan, který se koná ve čtvrtek.
A končíváme vesměs kolem deváté večer, kdy se rozcházíme na vlaky a autobusy, případně kolmo. Ve stavu společensky přijatelném. Viz výše.
Důležité je, že se sejdeme, pokecáme o životě, zapějeme (máme kytary i banjo) a prostě se bavíme.
ale to je hezký!! Moc. No už se to blííží, blííží, tak si to pak náležitě užijte.