Aktuálně: 2 330 inzerátů290 070 diskuzních příspěvků20 987 uživatelů

Všeobecný pokec

Verun
Verun 27.08.2026, 21:31:37 xxx.xxx.220.9
Sarah01:

Ono je to složitější, mladej prostě až teď zjistil, že to není úplně to, co by chtěl dělat. Hodně se zkomplikovala práce na diplomce a to ho dost odradilo. Prostě se stane, někdo na to přijde už v prvním ročníku, někdo později. Zkrátka v tomto nechce pokračovat a chce si dodělat později to inženýrské jinde formou kombinovaného studia. Nechci to tady moc pitvat, protože už mně kdosi řekl, že syn si to studium schválně prodlužuje, protože je flákač. Je dospělý, tak ať si to vyřeší on sám, já mu do toho už nechci mluvit, nervů mě to stálo i tak dost. Teď aktuálně mně jde jen o slevu na studenta v mojí výplatě, jestli ještě za srpen mám nárok nebo ne.

Klídek, naše slečna studuje ještě rok a bude jí 27, měla  jsem zvýhodnění na dani po dobu jejího studia do  26 let let, dokládala jsem to potvrzením o studiu ze školy v září… rok po střední byla v |Anglii, pak rok pracovala, pak šla na vysokou, Bc.   teď je na Mgr. Masarykova,  asi si to i prodloužila, hele nás nějak  její studia neovlivňují, prakticky o nich nic nevíme…, je to její boj, pracuje,  něco  jí taky přispíváme na bydlení, v Brně je to masakr i za 1+1 (aby to bylo spravedlivé, druhé holce taky něco, samoživitelka, tak kroužky, tábory, obědy- vnučce) 

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.