Aktuálně: 2 361 inzerátů290 851 diskuzních příspěvků21 089 uživatelů

Všeobecný pokec

hmn
hmn 05.09.2026, 08:53:06 xxx.xxx.16.51

“Pes měl na ocase bulku (nezhoubný hepatoidní adenom)”

a kastrovali jste?

tetrivek
tetrivek 05.09.2026, 09:05:03 xxx.xxx.5.74

Máme nový přírůstek, který jsme našli. Páníček šel v pondělí v podvečer s jezevčicí Ájou na posed. Ája to miluje, dokonce ví že musí být potichu, a někdy i usne na dece, ale hlavně že je s páníčkem. Vystoupili z auta, hodně hluboko v lese. Pomalu a potichu šli. A najednou Ája vystartovala, chytila pod krkem černého zakrslého kozlíka. Páníček měl co dělat aby jezevčici sundal, nevěřil jakou má Ája sílu, dokázala kozlíka udržet na místě. Kdyby tam neměl Áju tak by neměl šanci ho chytit. Milého kozlíka naložil do kufru, svázal mu nohy. A vypustil ho u nás k ovcím a Daňče. Celý týden zjišťujeme, jestli ho někdo nehledá, ale zatím nic. Kozlík je kastrovaný, celkem přítulný. Hned druhý den se u nás cítí jako doma. Nejraději chodí s beranem Bonifácem a danělou Daňčou. Vypadá jako malý čertík. Když se nikdo nepřihlásí, tak si ho necháme. Pomalu začínáme přemýšlet, jestli ho někdo v lese nevyhodil, protože už se o něj nechtěl starat. Zatím mu říkám Čertík, ale líbí se mi jméno Eliáš, to k němu sedí. Lepší fotky zatím nemám. 

Obrázek Obrázek Obrázek
marcelaamax
marcelaamax 05.09.2026, 09:07:15 xxx.xxx.33.123
»
Odpověď na příspěvek uživatele hmn z 05.09.2026, 08:53:06

• No, ono to byl u nás trochu paradox , jak říká náš vet - vy musíte mít vždycky něco extra 😀, pes byl už cca 4 roky po kastraci, když se ta bulka objevila. 
marcelaamax
marcelaamax 05.09.2026, 09:15:37 xxx.xxx.33.123
»
Odpověď na příspěvek uživatele Varaxi z 05.09.2026, 08:45:03

😂😂 jojo, znám. Nebojte, ono se to potom otočí a jde to k lepšímu 😄Můj první dvounohý odchov bude mít 4 roky,  a jako jo, už je to lepší, ale ještě s nim bude hodně práce 😄. Akorat  s příchodem druheho dvounohého odchovu najednou nekdy spoustu věcí neumí - obleknout se, obout se, najíst se, někdy nema ruce, jindy nemá nohy, to se vám u psa nestane. 

acher (neregistrovaný) 05.09.2026, 10:13:16 xxx.xxx.222.196
»
Odpověď na příspěvek uživatele marcelaamax z 05.09.2026, 09:15:37

Nebojte ono to zase postupně půjde k horšímu. Vždycky jsem říkala, zlatí psi. Ty člověk vychová, naučí poslouchat a poslouchají, ale děti čím starší tím víc držkují. Akorád,že teď držkují dříve než ti naši. Vidím to na vnoučatech. Zatím co s našimi to bylo celkem v klidu do nějakých 14 -15 , tak ti už začínají v 11🙂. No vývoj jde dopředu.

Anonymní (neregistrovaný) 05.09.2026, 10:55:14 xxx.xxx.226.32
Verun:

mě to přišlo strašně vtipné v cuketové sezoně prodávat cuketu za takové prachy(40/kg , jako v kaufu)  a ještě je to v té velikosti prakticky dutý. Máme u nás zahrádkářské přebytky a prakticky ceny jsou srovnatelné s obchodem🤪, ale to já raději ten obchod🤗, nevěřím, že to nepřehnojujou, ti zahrádkáři)  

To byl takový eko týpek, myslím, že si myslel, že jsem úplně blbá…taková dobrota přece. 

Obrázek

Včera v Liberci na trhu - cuketa 89.90 /kg 😃

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.