UUUUUŽ mám dvě zásilky na cestě. Jednu krmítkovou a druhou snášecí a dveřní a křemelinovou. Zatim teda furt “moje” jediný slepice jsou ty u sousedů, kde mě ty starý doroty rozčilujou, protože pruděj ty mlaďasky, ale na mě si nepřindou. Doroty dostanou první, pak jdu dát mlaďaskám a jak se tam doroty řítěj, tak viděj, kdo je tady na dvorku pánem 😀 😀 . Mlaďasky jsou šécko plašanky takový. Ale dvě doroty už se naučily si brát zelený z ruky. Fčéra sem jim nesla vokurku - no panej to, to byl tanec svatýho víta. Tím pádem už vim, na co budu cvičit ty svoje holky nahatý. Na vokurky.
ančovičko taky díky za info o tom Acidomidu. Holky taky budou mít výběh na zelený, sice ne celodenní, dokud chodím do prasé, ale pak půjdou ven, zahrada a obecní. a až si je naučím, budou chodit s náma ven úplně.
Buggyra Já kupuji dvoukilovku křemeliny a vydrží mi rok.
dík, tak vzhledem k tomu, že máte mnohem víc slepic, než já, tak si s tím množstvím taky vystačím. I mi to potvrdila paní Drimlová. Takže cajk. Vzala jsem tedy od nich, když už tam dělám nákup - tak ať to jede jednou dopravou, ale jdu se podívat na ten odkaz co jste dala, díky moc.
list Acidomid taky nepoužívám, dávám do sypké směsi, kterou si melu, Roboran, nebo co seženu za minerálněvitamínovou směs
Supr, taky díky moc. Roboran už mi přišel - dvě kilovky mám. takže jsem to vymyslela dobře, podle toho, co fšicí píšete. A supr doporučení na tu vinařskou - já vím, že to tu kdysi dřív někdo zmiňoval, ale jak se v tom ještě neorientuju, tak jsem nevěděla co a jak, takže příště vezmu tak, jako píšete s Buggyrou.
děkuju všem moc za všechny konzultace, je to pro mě moc fajn a důležitý.
Jo a mám radost, při terénní úpravě vyndal můj drahý polovina jakýsi špendlíkovitý keřík, tak jsem ho holkám dala do rohu výběhu, zatím to vypadá, že přežil, budu ho stříhat a budou tam mít tak i křovisko.