Aktuálně: 2 365 inzerátů268 779 diskuzních příspěvků19 309 uživatelů

Psi v médiích

Doron
Doron 01.02.2026, 17:31:22 xxx.xxx.167.147
BaLu:

Ale proč chodit se psem do obchodu, pokud to není nějaký zverimex a nejdu psovi něco vyzkoušet?

Jdu nakupovat, nebo jenom do obchodu na čumendu, psa nechám doma. 

Někdy psi prostě lidi doprovázejí. Jedu do Ikea, nakoupím, pes není doma sám, cestou se pak můžeme udělat vycházku.. šetří to časa prostě jsme spolu. Psi bývají neradi sami.

Když potřebuju něco malého v Hornbachu, často jdu pěšky a beru Gučku, nám tím odbytou jednu procházku a můžu pak vzít jen mladý.

Běžně je na velkých vycházkách beru do restaurací, prostě mám hlad.🙂

Sarah01
Sarah01 01.02.2026, 17:54:12 xxx.xxx.162.253

Já jsem teda naposled byla s Dráčkem v Manufaktuře, ale to jen proto, že mně paní řekla, abych ho vzala dovnitř, zatímco jsem ho chtěla odložit před vchodem. Bylo to v sobotu po výstavě, v Olomouci na  náměstí jen pár lidí, do obchodního centra bych ho nebrala, tam je stejně zákaz. Ale protože bych ho nenechala ani v autě, tak bych tam radši vůbec nešla. V létě psy do restaurací taky beru, když je to během celodenního výletu, ale jenom na zahrádku. Vlastně ani nevím, jestli se dovnitř do restaurací může, nikdy to nezjišťuju.

Doron
Doron 01.02.2026, 18:30:24 xxx.xxx.167.147

Já se vždycky zeptám,  jestli tam můžu vzít “ naprosto dokonale vychované psy”🤣

Do OC Nový Smíchov třeba psi můžou, nijak přepsováno tam není, MHD mají v Praze zadarmo, nevím jak jinde.

Sarah01
Sarah01 01.02.2026, 18:49:20 xxx.xxx.162.253
Doron:

Já se vždycky zeptám,  jestli tam můžu vzít “ naprosto dokonale vychované psy”🤣

Do OC Nový Smíchov třeba psi můžou, nijak přepsováno tam není, MHD mají v Praze zadarmo, nevím jak jinde.

U nás jsem v MHD nikdy neplatila, protože řidič nevěděl, jak má psa naúčtovat. 😄 Ale mám tzv. Odisku, to je karta, která se nabíjí a když se s ní platí, tak je jízdné levnější, než v hotovosti nebo normální platební kartou. 

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.