Aktuálně: 2 128 inzerátů285 769 diskuzních příspěvků20 412 uživatelů

Psi v médiích

Xerxova
Xerxova 14.07.2026, 09:22:06 xxx:xxx.5d9:e977
Buggyra:

No fousatý tlamky nemám ráda z praktických důvodů - prostě se na tom drží slinty a materiál a “pracuje” to tam… blééé. Taky nemám ráda fousatý chlapy 😂 A taky visící pysky bych asi měla problém, taková ta scéna z Beethovena, když se oklepal a slinty lítaly od té huby na všechny strany, ohodilo to Muldera od hlavy k patě… 🤣 tfůůůj

takže Yodislav se ti snad nelíbí ??!! 🤣

Sarah01
Sarah01 14.07.2026, 09:45:27 xxx.xxx.11.197
Buggyra:

No fousatý tlamky nemám ráda z praktických důvodů - prostě se na tom drží slinty a materiál a “pracuje” to tam… blééé. Taky nemám ráda fousatý chlapy 😂 A taky visící pysky bych asi měla problém, taková ta scéna z Beethovena, když se oklepal a slinty lítaly od té huby na všechny strany, ohodilo to Muldera od hlavy k patě… 🤣 tfůůůj

To si zvyknete. 😄 Já před psama nesnášela, když se někde válel jen vlas, hlavně v umývadle, to se mně navalovalo. Dnes ty chlupy už nějak neřeším, ani slinty už ne, utřu a jdu dál. 😀

Fiona.Praha
Fiona.Praha 14.07.2026, 09:54:37 xxx:xxx.a6e:f1b4
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 14.07.2026, 08:57:49

Ty provazy slin 🤮 a je jedno, jestli je to hlaďák nebo nějaký medvídek. S vousatými chlapy to mám podobně. Sexy strniště nevadí, ale moderní plnovous mne odpuzuje na dálku.

Ale rozježené psy mám ráda, je jedno jestli je to hrubosrstý nebo kudrnatý pes, ale hlaďáka bych nechtěla. Sice se hlaďák nemusí upravovat, jak říká naše vet “je to bezúdržbový pes, vezmete ho vlhkým hadrem a může na výstavu” 🙂 Ale hlaďák líná, každý a pořád. Už jsem uvažovala i o naháčovi nebo americkém bezsrstém, ale ti pro mne nejsou ideál krásy.  

Buggyra
Buggyra 14.07.2026, 10:44:32 xxx.xxx.198.226

Línání mi nevadí vůbec, po bytě mi pobíhají chomáče chlupů z Kocoura jak na divokém západě ty keříky a vůbec mě to nevzrušuje 😀 Chlupy v jídle, chlupy v oblečení, chlupy v posteli, v nose, v řiti… zvládám 😄

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.