Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 24.07.2026, 13:39:38
Já to nebudu otvírat, nebudu, nebudu, stekla bych se ešče dvěstěkrát, než už jsem. Moc bych si přála, aby soudy začaly být v tomhle ohledu víc vnímavý. Pudeš sedět, o chlebu a vodě a budeš u toho makat ty šmejde, aby sis odpracoval, když už nemůžeš odčinit.
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 24.07.2026, 13:33:17
Tak a jsem zvědavá, jak to bude dál
Viz Sarah. Odvolá se. A nechápu zákaz chovu na 10 let. Ten by měl být doživotní. I když…, víme,, jak to bohužel chodí. Přepíše se na příbuzného a pojede se dál. Dokud lidi budou kupovat…
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 24.07.2026, 14:22:14
Ale ona nemá CHS, takže nic přepisovat nemusí. Celkem je mi jedno, jestli půjde do lochu nebo bude mít podmínku. V lochu ji budeme všichni živit. Zákaz chovu by musel někdo kontrolovat, včetně příbuzných a kamarádů, o tom dost pochybuji. A proto bych jí dala finanční trest na úhradu léčby a krmení těch chudáků psů, klidně na ni poslala exekutora a zabavila peněžní prostředky, majetek, včetně nemovitosti, jestli nějakou má. To by ji zabolelo.
Odpověď na příspěvek uživatele Fiona.Praha z 24.07.2026, 14:54:19
Ale ona nemá CHS, takže nic přepisovat nemusí.
Já vycházela z toho, že třeba u ovcí nebo koní to tak bylo. Co jsem zaznamenala. Že někdo dostal zákaz chovu a pak měl stejně zvířata pod hlavičkou nějakého příbuzného.
Tak já do toho nakoukla. Teď se bude odvolávat….na pranýř s ní. Fandím tomuto středověkému trestu. O chlebě a vodě. Klidně ji tam můžou vozit z té basy.
Ale ona nemá CHS, takže nic přepisovat nemusí. Celkem je mi jedno, jestli půjde do lochu nebo bude mít podmínku. V lochu ji budeme všichni živit. Zákaz chovu by musel někdo kontrolovat, včetně příbuzných a kamarádů, o tom dost pochybuji. A proto bych jí dala finanční trest na úhradu léčby a krmení těch chudáků psů, klidně na ni poslala exekutora a zabavila peněžní prostředky, majetek, včetně nemovitosti, jestli nějakou má. To by ji zabolelo.
Ne, nemá, ale tvrdila, že vždy prodávala čistokrevná zvířata. Dokud se budou práskat vořeši, jak se každýmu zachce, tak to budou ti rádobychovatelé drze používat u soudu.
Dokud se budou práskat vořeši, jak se každýmu zachce, tak to budou ti rádobychovatelé drze používat u soudu.
To jsem nepochopila ☹️
Budou tvrdit, že prodávají čistokrevná zvířata, i když to není pravda. Bez PP prostě nemáte tu čistokrevnost jak dokázat. Můžete prodávat jen zvířata podobná určitému plemeni.
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 24.07.2026, 18:27:48
Tak to snad zatím tvrdí všichni ne? Téměř všechna štěňata jsou v inzerátech čistokrevná bez PP po rodičích s PP. Bohužel si může prodávat kdo chce, co chce a nazvat to jak chce. Název plemene nemá bohužel ochrannou známku.
Málokdo přizná křížence, přitom pro mne je sympatičtější přiznaný kříženec (člověk má představu, co by mu mohlo ze štěněte vyrůst) než “plemeno” bez PP.
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 20.07.2026, 09:54:27
..není, píší že pes diváků nasává atmosféru…jinak to je můj milovaný CACIT v Dobříši a Keliš tam jezdí nasávat atmosféru také, diky tomu se naučil nereagovat na střelbu …