Tak a jsem zvědavá, jak to bude dál
Zrzavci:Tak a jsem zvědavá, jak to bude dál
Taky jsem to zrovna četla. Určitě se odvolá. A probíhá taky soud s tím vrahem koček z obory Březka.
Kočky jsem netýral, střílel jsem jen některé, bránil se bývalý správce obory u soudu - Novinky
Já to nebudu otvírat, nebudu, nebudu, stekla bych se ešče dvěstěkrát, než už jsem. Moc bych si přála, aby soudy začaly být v tomhle ohledu víc vnímavý. Pudeš sedět, o chlebu a vodě a budeš u toho makat ty šmejde, aby sis odpracoval, když už nemůžeš odčinit.
Viz Sarah. Odvolá se. A nechápu zákaz chovu na 10 let. Ten by měl být doživotní. I když…, víme,, jak to bohužel chodí. Přepíše se na příbuzného a pojede se dál. Dokud lidi budou kupovat…
Ale ona nemá CHS, takže nic přepisovat nemusí. Celkem je mi jedno, jestli půjde do lochu nebo bude mít podmínku. V lochu ji budeme všichni živit. Zákaz chovu by musel někdo kontrolovat, včetně příbuzných a kamarádů, o tom dost pochybuji. A proto bych jí dala finanční trest na úhradu léčby a krmení těch chudáků psů, klidně na ni poslala exekutora a zabavila peněžní prostředky, majetek, včetně nemovitosti, jestli nějakou má. To by ji zabolelo.