Odpověď na příspěvek uživatele Xerxova z 04.08.2026, 08:40:01
Xerxová to je práce chlapa ne moje, on to má tak nějak zhúry dáno, oni se na sebe podívají a ví. A větě “ že v tom hafíka nenecháme, on není zlej jen trochu rozcapenej” neumím odolat.Možná už jsem někdy psala , on zachraňuje a já vydělávám na veterináře a masenko. 🙈 prostě taková normální rodinka
Táta byl/je hustý 👍Welshteriéra povahově neznám, ale jagoš je fakt magor (všichni jsou magor 🙂).
Všichni ne, jagoš, který Vás miluje by za Vás život dal. Je to ten nejtvrdší a nejodhodlanější malý pes, co jsem kdy poznala. Ale vzhledem k tomu, že chci mít smečku různorodou a doma hodně zvířat, tak už si ho nepořídíme. Je to prostě pan pes.
Odpověď na příspěvek uživatele Dublinbarzoj z 04.08.2026, 08:10:29
Teda…. kloubouk dolů před vámi všemi. Jste skvělí. 👏
Já bych si teda dřív takového psa nevzala, byt, dítě, práce a pesa na pohodu. Dítě rostlo, pesy odcházely a přicházely. Dnes bych mohla, ale na takového psa už nemám energii. Sice bych to mohla pojmout jako výzvu, ale jsem na sídlišti plném psů a něco si dokazovat už nepotřebuji, chci se venčit na pohodu, nebýt ve střehu a mít ten “sniffari” špacír (naučila jsem se díky Zrzavci nové slovo)
Dám to sem, protože - je dobré, aby byla vidět práce útulku, kde pro psy dělají víc, než musí - a že dělají vím sama dobře, moje kamarádka má odtamtud pesana . Třeba to někoho inspiruje k tomu, že na útulek i přispěje, protože to je místo, kde vím, že jsem svoje peníze nepromarnila. A pak je taky dobrý vidět, že ne každý pes je ztracen. A pak - moc jsem nepochopila, reakce těch, kteří kritizují Andrejovo zajištění, ale je fakt, že každej je chytrej jak zábradlí a kdyby měl takové stvoření doma, by koukal.
Čtyřnohý „nejlepší přítel člověka“ u bezpečnostního sboru odmalička vyrůstá doma u policisty, kterého dostal na starosti, a během toho si budují osobní i pracovní vztah.
chudák štěně, do novýho přijde a ešče aby se o pánika staral 😀 😀 😀
Odpověď na příspěvek uživatele Irma19 z 19.08.2026, 20:23:33
Chceme se pokusit zavést to, že když si někdo vezme psa z útulku, bude osvobozený od poplatku po celou dobu života pejska,“ nastínila Podivinská s tím, že v útulku stojí péče o psa více peněz, než o kolik by město přišlo odpuštěním poplatku.
To je dobré, to by se mohlo zavést plošně, já jsem pro 🙂
Bohužel jsme loni řešili v rodině dvě tyto smutné události v krátké době a jelikož nejsem nejmladší, tak se mně moje sestra jen tak mezi řádky zeptala, jak bych si představovala mé poslední rozloučení a já bez zaváhání odpověděla: zkrmte mě, tak prý jsem debil.