Aktuálně: 2 268 inzerátů288 887 diskuzních příspěvků20 809 uživatelů

Psi v médiích

šavlozubka
šavlozubka 14.07.2026, 19:04:13 xxx.xxx.167.224
»
Odpověď na příspěvek uživatele Daja z 14.07.2026, 18:17:25

Ano uniformy jsou velmi estetické. 

Lupus4
Lupus4 16.07.2026, 16:42:12 xxx:xxx.9c3f:5c1c
Buggyra:

Tak u nás v partě nosím knírek leda já 😀 Chlapům to taky nevoní, no ale co mám dělat, mám na to věk a hormony, tak budu mít knírek, ať se pánové třeba zvencnou. Já v něm aspoň nebudu mít zbytky jídla, mechu nebo pilin jak někdo…

🙂

Obrázek
Sardullah
Sardullah 17.07.2026, 17:05:39 xxx.xxx.221.235
»
Odpověď na příspěvek uživatele bambule z 17.07.2026, 16:17:02

Psí zápasy jsou strašnej hnus. Nejhorší je, že dle mého je tohle odhalení jen nějaká špička ledovce, že se to prostě děje.

Otázka je, co s těmi psy. Myslím, že takovej pes nemůže fungovat jako rodinnej pes v nějakým běžným režimu v civilizaci. Na takový psy, to podle mě chce opravdu zkušenosti a kolik takových lidí, co by to zvládli se najde?  Pro zařízení, kam se psy umístí, to musí být taky hodně náročný.

Orionka (neregistrovaný) 17.07.2026, 17:09:50 xxx:xxx.a945:b8a6
Sardullah:

Psí zápasy jsou strašnej hnus. Nejhorší je, že dle mého je tohle odhalení jen nějaká špička ledovce, že se to prostě děje.

Otázka je, co s těmi psy. Myslím, že takovej pes nemůže fungovat jako rodinnej pes v nějakým běžným režimu v civilizaci. Na takový psy, to podle mě chce opravdu zkušenosti a kolik takových lidí, co by to zvládli se najde?  Pro zařízení, kam se psy umístí, to musí být taky hodně náročný.

Pes není tygr, aby žil v kleci ( tedy ani že tygr by neměl). Pro takového psa je humánní injekce lepší, než doživotní  vězení.

Sardullah
Sardullah 17.07.2026, 17:25:28 xxx.xxx.221.235
»
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 17.07.2026, 17:09:50

Jo, to si taky myslím, že lepší je ty chudáky psy uspat.

Mě na tom vždycky nejvíc štve ( použila bych ostřejší výraz, ale nechci být tady sprostá), že ve své podstatě to nejvíc odnesou ta zvířata, i když jsou v tom nevinně. A jsem zvědavá, jak teda potrestaj ty lidi. Jestli to maj na Slovensku jako u nás, tak vysmátě odejdou max s podmínkou a můžou jet nanovo.

bambule
bambule 17.07.2026, 19:13:48 xxx.xxx.148.198
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 17.07.2026, 17:05:39

Upřímně nedělám si iluze, že je to ojedinělý případ. Tohle se děje i u nás. Bohužel. Kdysi jsem viděla na Animal planet dokument o zabavení takových psů. Feny co jim rodily štěňata nabídli k adopci, zbytek psů byl humánně uspán. Jednalo se tehdy myslím o skoro třicet zvířat. Nikdo nic nezpochybňoval, nesnažil se zachraňovat ani převychovat. Prostě nejsou způsobilí pro život mezi jinými zvířaty a hotovo. U nás by se vyrojila hromada “zachránců” co by křičela po tom, aby se ty zvířata převychovala. Jako by to šlo……

Sardullah
Sardullah 17.07.2026, 22:16:51 xxx.xxx.221.235
»
Odpověď na příspěvek uživatele bambule z 17.07.2026, 19:13:48

Jenže, kdo by ty psy převychoval…jakože ti pseudozachrànci?  Ai ti převychovaní by si museli vzít zkušení lidi a kdo by si vzal takového psa? Možná by měli štěstí nižší jednotky. Jinak by hnili někde doživotně v kotcích… to není záchrana, to je doživotní vězení.

Trickyvoo
Trickyvoo 17.07.2026, 23:05:18 xxx.xxx.2.167

To mi vždycky připomene film Amores perros. Jak týpek měl psa na psí zápasy a pak měl týpek autonehodou a pes se zaběhl a vzal si ho nějaký skoro bezdomovec domů, zachraňoval psy a už jich třeba deset měl. V jeho nepřítomnosti mu ten zachráněný pes zmasakroval tu jeho smečku. Bylo to strašný a dost jsem u toho brečela…

Ten který ví (neregistrovaný) 18.07.2026, 14:05:11 xxx:xxx.dd88:a22
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 21.04.2026, 17:28:04

pro vsechny informace o fence na titulnim obrazku videa. z peti stenatek tri umreli! chovatelka moc dobre vedela o rakovinotvornym nadoru co ma a za pomoci prasku na podporu brezosti ji stejne nakryla! v osmi letech! p Klicmanova není člověk!!!

Fenka na titulnim obrazku je ted u člověka pro kteryho neni kusem hadru ale novym clenem rodiny a oba ted ceka boj o co nejdelsi spolecne straveny cas… 

a my se jen tak nedáme!!!!!!

Obrázek
Sarah01
Sarah01 18.07.2026, 15:36:04 xxx.xxx.162.253
Ten který ví:

pro vsechny informace o fence na titulnim obrazku videa. z peti stenatek tri umreli! chovatelka moc dobre vedela o rakovinotvornym nadoru co ma a za pomoci prasku na podporu brezosti ji stejne nakryla! v osmi letech! p Klicmanova není člověk!!!

Fenka na titulnim obrazku je ted u člověka pro kteryho neni kusem hadru ale novym clenem rodiny a oba ted ceka boj o co nejdelsi spolecne straveny cas… 

a my se jen tak nedáme!!!!!!

Obrázek

Děkuju za info.

A co ostatní, odebrali všechny? Nevíte něco bližšího, kde jsou a tak?

impact
impact 19.07.2026, 15:59:29 xxx:xxx.fe71:941e
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 17.07.2026, 17:05:39

Zklamou Vás.. Pokud jsou od normálního chovatele (pomineme-li nenormálnost zápasů jako takových), tak jsou to úplně normální psi, často pod dozorem a s náhubky schopní fungovat i po boku jiného psa (minimálně spolu jít třeba normálně na procházku). 

Sarah01
Sarah01 19.07.2026, 16:23:41 xxx.xxx.162.253
impact:

Nevíte o tom někdo něco víc? Myslím poslední odstavec….

Obrázek

Myslíte Odrováky? Jo, o tom vím, že majitelka ty částky zpochybňuje a neplatí to, pořád se všechno platí z darů. Víc bude vědět Arosek, si myslím. Jako je to hnus, soud pořád v nedohlednu, jsme fakt banánová republika v tomto.

impact
impact 19.07.2026, 16:42:04 xxx:xxx.fe71:941e
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 19.07.2026, 16:23:41

No dobře, ale těm zařízením by to snad měl platit ten, kdo u nich ty psy umístil.

Sarah01
Sarah01 19.07.2026, 17:41:49 xxx.xxx.162.253
impact:

No dobře, ale těm zařízením by to snad měl platit ten, kdo u nich ty psy umístil.

Jo, obec, něco asi platí nebo platili. 

Kopíruju ze stránky KCHLS retriveři, p. s. na FB, to je všechno, co vím:

🆘 Dary pro psy z Odrovic ≠ sleva pro stát a pachatele z Odrovic 

Milí členové a dárci, musíme vás informovat o něčem, co považujeme za velmi nebezpečný precedent. Ministerstvo zemědělství prostřednictvím své právničky a města Pohořelice požaduje po útulcích, aby z faktur za péči o psy z Odrovic odečítaly hodnotu darů, které dostaly od Vás prostřednictvím našeho transparentního účtu. Konkrétně: Útulek Bulhary má snížit fakturované náklady o 29 567,52 Kč – to je hodnota veterinárního krmiva, které jsme mu darovali z transparentního účtu KCHLS retrieveři, p.s. z vašich příspěvků. 👉 Přitom toto krmivo není v nákladech, které útulek městu účtuje – platili jsme ho my jako spolek, z vašich darů. Jinými slovy: stát a obec se snaží, aby vaše dary snížily částku, kterou mají sami zaplatit za odebrané psy – a přeneseně to může znamenat, že se sníží i částka, která bude v budoucnu případně požadována po osobách odpovědných za týrání psů v Odrovicích. A to je přesně to, co důrazně odmítáme! Vy jste svými penězi nehradili povinnost státu, ani nesnižovali náklady pachatelů odrovické kauzy, ale chtěli jste pomoci týraným psům a útulkům nad rámec toho, co stát dělá. Co děláme my • písemně jsme se obrátili na město Pohořelice i Ministerstvo zemědělství, • požadujeme jasné právní vysvětlení tohoto postupu, • jsme v kontaktu s útulky a chystáme další právní kroky, pokud bude krácení nároků kvůli darům pokračovat. • Vydali tiskové prohlášení pro média, neboť podobný postup považujeme za nebezpečný precedent do budoucna a další kauzy týrání.

Transparentní účet sbírky je stále veřejný: 🔎 https://ib.fio.cz/ib/transparent?a=2903275047... ;;

Co můžete udělat vy (pokud chcete pomoci) • 👉 Sdílejte tento příspěvek, ať se o tom ví, pokud nesouhlasíte s tím, aby dary občanů snižovaly povinnosti státu a osob odpovědných za týrání psů v Odrovicích. Naší tiskovou zprávu zveřejněnou na webu KCHLS a zaslanou do médií přikládáme. Děkujeme každému z vás. Děkujeme za Vaší snahu aby psi z Odrovic měli šanci na slušný život. Uděláme maximum proto, aby se z vaší pomoci nestala jen účetní položka, která má ušetřit státní rozpočet.

Za KCHLS retrieveři, p.s. Milan Sláma, místopředseda a koordinátor pomoci psům z Odrovic

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.