Aktuálně: 2 365 inzerátů268 775 diskuzních příspěvků19 309 uživatelů

Dezinformace - některé vědecké studie

Grey Wolf (neregistrovaný) 29.11.2025, 09:57:52 xxx.xxx.150.108
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 29.11.2025, 09:51:59

Aha, děkuju, takže ,,protože Tom,, tak je to úplně normální, ok? Nooo, takže to si asi k tomu psychiatrovi zajdeme kromě pana Toma všichni 🙂, třeba mi konečně dr. zakáže jezdit a budu chodit pěšky, vlastně nebudu muset vůbec nikam a budu sedět doma.

Na druhou stranu myslím a věřím, že absolutně NIKDO nepopírá Tomovy včelařské znalosti a zkušenosti a jeho dlouholetou praxi a jeho přínos pro tohle fórum, ale čeho už bývá moc, toho bývá příliš.

Hezký den a víkend i Vám

GW

kometa
kometa správce
29.11.2025, 10:46:18 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele Grey Wolf z 29.11.2025, 09:57:52

Ne, není to normální. 

Však já jeho znalosti a zkušenosti  taky nepopírám. Mám jenom výhrady k jeho chování, shazování ostatních a politických vsuvek. Kvůli němu už několik lidí přestalo přispívat.

Byl opakovaně admini požádán, aby své výpady mírnil. Pokaždé to zabralo jenom na chvíli.

Co jiného s tím chcete dělat?

Tom50
Tom50 29.11.2025, 12:07:26 xxx.xxx.139.235
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 29.11.2025, 10:46:18

Nebyl jsem vyzván nikdy nikým, naopak mě před týdnem ujistil majitel, že mě z CHZ vyhnat nechce ani on ani nikdo jiný. To zaprvé.

Rozhodně lžete, že bych se kdy mírnil po nějakém cenzorském výpadu od vaší osoby, jiné “adminy” tady na CHZ neznám. Naopak, na mě právě jakékoli omezování a nátlak působí opačně! Omezit bych se dal, ale jen od někoho, koho bych si uměl vážit a jehož autoritu bych uznával. Ani jedno ani druhé vy cenzorko ani z velké dálky nesplňujete.

Že někteří odešli? No ano, aktivisté a méně ostré tužky odešly. Stačí se podívat co se tu a jak řešilo před mým příchodem a také jak to tu žilo než jsem se o CHZ dozvěděl a byl vyzván sem vstoupit. Je už prý obnovená Ifauna a já tam už, po zkušenostech s VF a tady CHZ nechci. Mě nezajímají nezávazné plky o počasí a “jedna pani povídala”. Mě zajímá jen objektivní praxe. Jasně jsem se ptal, zda tu jde o pokec vo ho.ně a nebo o odborné věci. To první mě nezajímá.

A to i v odborné stránce věci, jasně doložím, že obsah amitrazu v medu nebyl naměřen ani  ve výši normy 0,2mg/kg, dokázal, že i 100 mg/kg je vědou považováno za stopové a dokonce se robot domnívá, že kdo se ptá na takovou zhovadiolost musí být duševně nemocný, stejně mi na to Goro napíše že LŽU - slovenské slovo klamstvo znamená lež, že se v medu rezidua amitrazu našla. Češi na tak pošetilé hledání říkají, že je to hledání jehly v kupce sena. 

A nakonec okřikuje GW mě, no, to je bomba!

Takže opakuji. Kdo se bojí méně než dvou jednotek z DESETI MILIONŮ jednotek, je debil!

Teď už tomu budete všichni rozumět? I cenzorka, která cenzuruje, ví, že jsem zmetek, ale je jasnovidec, protože co píšu nečte a včelařině nerozumí. Ale madam cenzor ví jistě, že jsem já šmejd. Jen žasnu, proč má majitel cenzorem osobu, která věci nerozumí a dookonce ani nečtě vše, co se tu píše. Já spíš žasnu, proč vůbec zřídil majitel cenzora. 

------------------------------

Mohu se mýlit. Ale i tady na CHZ jde o obchod, sledovanost, množství návštěv a z toho plynoucí inzerci a reklamu. Zatímco třeba u králíků jsou celé týdny, kdy tam nikdo nepáchne, tady to žije denně. Před mým příchodem tu chcípnul pes jako jinde.

A zatímco u králíků se řeší nesmysly, otázky dětí na mazlíčky, tady na CHZ včelařství jsem se já s Gorem a několika dalšími postarol o odbornou úroveň, která jinde nemá obdoby. A ano, odpadnou ti, kteří se v odbornosti ztrácí, nerozumí co se píše a tak mlčí a ani nejdou někam, kde nechápou o co tam běží. Patrně ale někteří chtějí jen nezávazné kecy o ničem. Jde jen o to, kterých je víc a jsem připravený přesně splnit přání majitele a pokud mu tu vadím, odejdu. Ale ani moje trpělivost není bezbřehá a cenzory jsem nikdy nesnesl. Nezlomili mě komunisti, nezlomí mě liberálové už vůbec. Na komunistech jsem byl existenčně závislý a hubu jsem nedržel, teď jsem nezávislý a já CHZ nepotřebuju. A jestli mě odtud něco vyžene, bude to právě nenávistný tlak Komety.

kometa
kometa správce
29.11.2025, 13:05:18 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele Tom50 z 29.11.2025, 12:07:26

Nebyl jsem vyzván nikdy nikým

Mám jiné informace.

že bych se kdy mírnil po nějakém cenzorském výpadu od vaší osoby,

Však taky nemám na mysli svou osobu.

No ano, aktivisté a méně ostré tužky odešly.

Ne, nebyli to aktivisté ani méně ostré tužky. Zase urážíte.

A jestli mě odtud něco vyžene,

Ale nevyžene. Já už vůbec ne.

Grey Wolf (neregistrovaný) 29.11.2025, 15:35:13 xxx.xxx.150.108
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 29.11.2025, 10:46:18

Nic. Co by s tím kdo dělal? Vidíte to sama, na Tomových reakcích. To je marný, jen mne strašně mrzí, že sem chodí asi hodně lidí, ale málo z nich na něco reaguje. Proč? Z nedostatku zájmu nebo případné fundovanosti to asi nebude, ale komu se chce nechat veřejně ,,pranýřovat,, pro svůj, na rozdíl od Tomova, naprosto ,,zcestný,, názor či zkušenosti s odlišným způsobem včelaření.

Já nikoho neokřikuju, opět mi pan Tom, stejně tak, jako mnoha jiným tady, vkládá do úst něco, co jsem neřekl, jen už je to fakt někdy přes čáru, člověk si chce přečíst něco zajímavého a do toho musí trpně procházet nadávky, urážky, tuny ,,jájínkovství,, o Tomově naprosté dokonalosti a zesměšňování lidí, kteří napříč včelařským oborem opravdu něco dokázali, ale to zase pan Tom není ochoten přijmout. Takže? Zbývá jediné-před otevřením CHZ si dát panáka a začíst se do toho, co koho zajímá. Tom neTom.

GW

kometa
kometa správce
29.11.2025, 16:43:21 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele Grey Wolf z 29.11.2025, 15:35:13

Zbývá jediné-před otevřením CHZ si dát panáka

Taky řešení. 😉

Tom50
Tom50 29.11.2025, 20:32:36 xxx.xxx.139.235
»
Odpověď na příspěvek uživatele Grey Wolf z 29.11.2025, 15:35:13

Když je to tak strašné, ušetřím vás mých znalostí. Od nynějška se ptejte GW, Gora - liberálního aktivisty (a přece se točí) a nebo nezralého velezkušeného Maliny se 6 včelstvy a 6 lety včelaření, kdy med není pro něj prioritou. Ono to u něj bude spíš jako s liškou a hrozny, nedosáhla na ně a tak řekla, že je vlastně ani nechtěla. 

No a nejvíc vám poradí Kometa, ta se tu dělá soudcem a mravokárcem. Také ví všechno nejlíp, mě se už na nic neptejte.

Třeba je to dobře. Kdysi nacisti nechtěli židovskou fyziku. Nevadila jim fyzika, vadily jim osoby které to uměly. Tak židi utekli do USA a bombu získaly USA. Asi to bylo dobře. Ale ti židovští fyzikové to nedělali zadarmo, že ne. Taky včelařina a nesmírně účinná zbraň je velký rozdíl.

Chtěli byste moje vědomosti ale beze mě? (to jsem už zažil s Dymákem a MV) Jenže to nejde. Můj způsob vzešel pouze z toho, jaký jsem, že jsem tvrdý antikomunista, ještě tvrdší antiliberál a nekompromisní ateista. Díky těmto vlastnostem mi bylo umožněno nazřít věci jinak, než to umí drtivá většina vás ostatních. A když už na něco někdo přišel, rozhodně to nedal plebejcům zadarmo, ale snažil se na tom napakovat. A nebo si dělat reklamu jako nahatý hochštapler. A ani jeho nápady nsjeu všechny k ničemu, jen to umí líp prodat. A pravda, jsem stejný jako vy, mě prostě vadí nahé včelaření = jeho osoba a dělání vědy z ze zastaralých nesymyslů. Proto jsem nezbohat, nechtěl jsem prodat dávno chcíplé omezování matek jako výkřik moderny.

OK, co jsem věděl jsem vám zadarmo dal a tohle je vděk ubožáků, kteří sami dokázali ve srovnání se mnou ho.no. Petr ač o hodně mladší, věděl jak to dopadne a nezačal sem chodit. Ví, jací malí lidé ve skutečnosti jsou a že házet perly někomu, kdo je nepozná od bláta, je ztráta času. Ale ani Petra by nenapadlo, že bude vadit osoba házeče perel. Tom4 skončil v létě a mě právě došel elán na boj s větrnými mlýny lidské tuposti. Navíc se zdá, že třeba perly nejsou pravé a že nejlepší budou ty NN Amerika, Langstroth. Neboť s USA a s liberalizmem na věčné časy a nikdy jinak, hurá!

Grey Wolf (neregistrovaný) 29.11.2025, 20:58:17 xxx.xxx.150.108
»
Odpověď na příspěvek uživatele Tom50 z 29.11.2025, 20:32:36

Tome, Vy jste vážně někdy jako malé dítě, když mu někdo sebere jeho oblíbenou hračku, malé umíněné, co nechce jinou. Teď se podobným říká Autista, je to moderní a zní to vědecky, mnohdy jde vážně o nemoc, jindy by stačilo pár na prdel (Kometa promine)

Vy tady lidi kritizujete, že si vybírají z Vašich mnohdy naprosto skvělých textů jen to, co se jim hodí, nechápou souvislosti atd atd, ale co děláte Vy, četl jste mé příspěvky k Vám pozorně a celé a nebo jste jako ta paní tady, že to nečte celé a nebo vůbec? Zahlídnete pět slov a pálíte zpět od boku jako cowboy? 

Takovej chytrej chlap a chová se fakt jak malý dítě, teda jen někdy, samozřejmě, máte i úžasné chvíle 🙂.

Místo toho, aby jste řekl ,,Tvl to jsem přehnal, (jednou jste to tady tuším někde napsal a vím, že Vás to mrzí do dneška, komu to bylo) ale sorry, tak to otočíte na házení perel sviním. To není fér, já Vám sám napsal, že jsem si Vaše některé příspěvky okopíroval a vytiskl, abych se k nim mohl vrátit a nehledat je tady v tom moři písmen, jsou tady lidi, ač nepíšící, co k Vám vzhlížejí a Vy mne zařadíte mezi ten nevděčný plebs. Kurva, to chce fakt žaludek, to Vám řeknu. Pokud mne paní Kometa smaže, tak doufám, že až po tom, co si to stihnete přečíst celý.

A k tomu ta samá písnička o tom, jak rozdáváte ty perly zadarmo a ostatní se pakují na informacích, co pouští do světa. Závidíte těm, co se prezentují, že z toho něco mají? Tak zvedněte prdel a jděte si stoupnout s Blaníkem před lidi, domluvte se s Milanem Šimonovským (já mu to klidně navrhnu) ať Vás s Vaší metodou zařadí mezi přednášející a budete slavit nejen úspěch, ale budete i náležitě oceněn! Nebo se toho bojíte? Čeho? Nebo nebojíte? Tak jakou písničku budou hrát teď? ☹️

Tak dobrou noc. Jdu dělat něco smysluplnějšího, alespoň podle mého názoru.

GW

kometa
kometa správce
30.11.2025, 16:37:49 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele Grey Wolf z 29.11.2025, 20:58:17

Pokud mne paní Kometa smaže,

Nesmaže.

Víte, já většinu příspěvků opravdu čtu. Ale na některé grafomanské výlevy nemám kapacitu.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.