»
Odpověď na příspěvek uživatele
kometa z 29.11.2025, 10:46:18
Nebyl jsem vyzván nikdy nikým, naopak mě před týdnem ujistil majitel, že mě z CHZ vyhnat nechce ani on ani nikdo jiný. To zaprvé.
Rozhodně lžete, že bych se kdy mírnil po nějakém cenzorském výpadu od vaší osoby, jiné “adminy” tady na CHZ neznám. Naopak, na mě právě jakékoli omezování a nátlak působí opačně! Omezit bych se dal, ale jen od někoho, koho bych si uměl vážit a jehož autoritu bych uznával. Ani jedno ani druhé vy cenzorko ani z velké dálky nesplňujete.
Že někteří odešli? No ano, aktivisté a méně ostré tužky odešly. Stačí se podívat co se tu a jak řešilo před mým příchodem a také jak to tu žilo než jsem se o CHZ dozvěděl a byl vyzván sem vstoupit. Je už prý obnovená Ifauna a já tam už, po zkušenostech s VF a tady CHZ nechci. Mě nezajímají nezávazné plky o počasí a “jedna pani povídala”. Mě zajímá jen objektivní praxe. Jasně jsem se ptal, zda tu jde o pokec vo ho.ně a nebo o odborné věci. To první mě nezajímá.
A to i v odborné stránce věci, jasně doložím, že obsah amitrazu v medu nebyl naměřen ani ve výši normy 0,2mg/kg, dokázal, že i 100 mg/kg je vědou považováno za stopové a dokonce se robot domnívá, že kdo se ptá na takovou zhovadiolost musí být duševně nemocný, stejně mi na to Goro napíše že LŽU - slovenské slovo klamstvo znamená lež, že se v medu rezidua amitrazu našla. Češi na tak pošetilé hledání říkají, že je to hledání jehly v kupce sena.
A nakonec okřikuje GW mě, no, to je bomba!
Takže opakuji. Kdo se bojí méně než dvou jednotek z DESETI MILIONŮ jednotek, je debil!
Teď už tomu budete všichni rozumět? I cenzorka, která cenzuruje, ví, že jsem zmetek, ale je jasnovidec, protože co píšu nečte a včelařině nerozumí. Ale madam cenzor ví jistě, že jsem já šmejd. Jen žasnu, proč má majitel cenzorem osobu, která věci nerozumí a dookonce ani nečtě vše, co se tu píše. Já spíš žasnu, proč vůbec zřídil majitel cenzora.
------------------------------
Mohu se mýlit. Ale i tady na CHZ jde o obchod, sledovanost, množství návštěv a z toho plynoucí inzerci a reklamu. Zatímco třeba u králíků jsou celé týdny, kdy tam nikdo nepáchne, tady to žije denně. Před mým příchodem tu chcípnul pes jako jinde.
A zatímco u králíků se řeší nesmysly, otázky dětí na mazlíčky, tady na CHZ včelařství jsem se já s Gorem a několika dalšími postarol o odbornou úroveň, která jinde nemá obdoby. A ano, odpadnou ti, kteří se v odbornosti ztrácí, nerozumí co se píše a tak mlčí a ani nejdou někam, kde nechápou o co tam běží. Patrně ale někteří chtějí jen nezávazné kecy o ničem. Jde jen o to, kterých je víc a jsem připravený přesně splnit přání majitele a pokud mu tu vadím, odejdu. Ale ani moje trpělivost není bezbřehá a cenzory jsem nikdy nesnesl. Nezlomili mě komunisti, nezlomí mě liberálové už vůbec. Na komunistech jsem byl existenčně závislý a hubu jsem nedržel, teď jsem nezávislý a já CHZ nepotřebuju. A jestli mě odtud něco vyžene, bude to právě nenávistný tlak Komety.