»
Odpověď na příspěvek uživatele
goro z 05.12.2025, 19:10:10
Proč se vztekáte? Nevybíravě jste mě usadil, že text na nějakém portálu je od vašeho kámoše. Byl nepřesný, ba zavádějící. Najednou opět citujete český text a opět s chybami, když styl vět je podobný, co jako? Jsem zločinec, když se neobtěžujete uvádět autory citací? Myslím navíc, že to nařizují zákony EU, že bez souhlasu autora se bez uvedení jeho jména nic citovat nesmí. Ale tuhle buzeraci neuznávám a uvádím to jen na dokreslení zákonů, často idiotských. Ovšem dokud platí, měli bychom je dodržovat, nebo se mýlím?
Proč jste v ustavičné opozici proti mě, a byl jste už na VF, odkud jsem hlavně kvůli vám prchnul, co vás k tomu vede? Tady moc mě banovat a buzerovat nemáte, tak aspoň pořád oponujete? Všiml jste si, že nejsem zavilý nenávistník a že vaše provinění vůči mě na VF, kde jste byl stejně zavilý správce - poturčenec horší Turka, ani majitel Mirovský neměl vůči mě tak sveřepé výhrady, tak se ptám proboha PROČ? Ješitnost, mindrák “mladšího bratra”, kterým trpí vůči Čechům někteří Slováci, nebo proč? Já nemůžu za to, že si nevzpomenu na JEDINÉHO malíře Slováka, AI našla do roku 1918 čtyři, ani hudebního skladatele, spisovatele, pamatuju s velkou úctou jméno Štefánik, Kollár, Štůr a jméno Josef Šafařík úplně slovensky nezní, že ne a Hurbana nějak neumím honem někam zařadit. Slovensky ani nezní jméno Valenta a ani Josef Pejša, že ne. Všech vynálezců do roku 1918 je pět. Prostě to tak je, že Češi vysoce vyčnívají, já si to nevymýšlím přece!
Pořád kritizuju tak zvané vědce a Titěra se dělá vědcem, pracuje ve vědecké instituci. Divíte se mojí nedůvěře k Dolu, českým vědcům a potažmo jakýmkoli vědcům? I vy jste mimoděk potvrdil, že se v nedůvěře k vědcům a studiím většinou nemýlím.
Peroutková? Nemá něco společného, není rodina s bývalým tajemníkem Svazu? Pak by se dala vysvětlit “nepozornost” páně Titěry, nebo se pletu? Ano můžu se mýlit, ale prostě já se s Dr. Peroutkou kamarádit nebudu, známe se, já ho respktuji, ale nic víc. A to ani kdyby to byla jen shoda jmen, moje odtažitost nepramení z nějaké bagatelní jediné epizodky, o které jsem neměl navíc ani tušení - o existenci nějaké Peroutkové, tudíž ani vysokoškolské práci. Moc náhod, co myslíte?
Češi říkají, když se nechtějí hádat a měřit brabčíka: “sklidni hormon”😉😀. Prostě vys.rte se na tu blbou válečnou sekeru a hoďte jí do hnoje (nebo jí zakopej). Co jsme si, to jsme si, nemusíme se milovat, ani objímat, ale bavme se spolu a řešme hlavně včely a to, co s nimi souvisí a i politiku, když třeba liberální aktivizmus zatemňuje některé mozky. Jsme oba staří, za chvíli natáhneme brka, jsme trapní. Já už donekonečna zapomínat a odpouštět nevydržím. Jak jsem smírný, liberál v tom nevidí vstřícnou slušnou dobrotu, ale SLABOST. Máte to pane Goro zapotřebí? Tak nebuďte liberální progresivec a máte pokoj ne?
Jsme tahouni tohoto fora a máme co dát mladším kolegům, nehašteřme se pořád, lidi z toho můžou mít tak akorát oprávněný výtlem.😀😜