Napíšu to znovu - ta je naprosto úžasná!!!
A ještě s Panem Mopsem ❤️
efe: Posíláme pár tanních úsměvů 😃
Ťuťátko…jak se nám to směje..😍
efe: Posíláme pár tanních úsměvů 😃
To je modelka! Moc dobře ví, kde je “kamera” a jak se nastavit. A ta fotka s panem Bečkou - neuvěřitelné, jak si rychle sedli.
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 24.02.2024, 10:55:38
..pan Mops trochu roztál a i ten čumáček jako by se mu trochu protáhnul😀..jsou oba neodolatelní….
Hlásím pokroky - dnes zůstala sama doma pět hodin, dala jsem jí tam čmuchací kobereček s poschovávanýma granulkama a březovou větev na okus. Přijela jsem domů a tam naprosto vzorný pes, nic neokousala, nezničila, nerozbordelila, ani loužičku neudělala. Ona je prostě fakt božanka ❤️
efe, tomu se říká “zprdeleklika” 😀
(doufám, že jsem to akorát nezakřikla)
Odpověď na příspěvek uživatele hmn z 26.02.2024, 13:09:50
Taky si to (opatrně) řikám!
paráda - jste holky šikovný obě dvě. Těch pět hodin byl rozumný kompromis. Je fajn, že to klaplo
efe: Hlásím pokroky - dnes zůstala sama doma pět hodin, dala jsem jí tam čmuchací kobereček s poschovávanýma granulkama a březovou větev na okus. Přijela jsem domů a tam naprosto vzorný pes, nic neokousala, nezničila, nerozbordelila, ani loužičku neudělala. Ona je prostě fakt božanka ❤️
Efe, je to supr, ovšem mezitím nemusel být celou dobu klid, máte důkaz místo slibů? 🙆♀️…kdybych neměla doma zapnutou aplikaci, tak si myslím, že je bělouš vzorňák…odcházíme a on leží v pelíšku, přicházíme a buď ještě chrupe nebo zrovna z pelíšku leze…mezitím hlavně tak 10 minut po odchodu pobíhání, zrychlené dýchání, kňourání a v nejhorším případě chvíle vytí…
TAKY POTŘEBUJEME TAKY TAKOVÉHO PANA BEČKU, aby to měl bělouš komu říct nebo se mohl přitulit….má kočky rád. Dneska se chtěl rozdělit s číčou o granule, ale neměl mě u toho kdo vyfotit, jak čičině nabízím a 20 cm vedle bělouš s hlavou na stranu říkal, klidně si dej, my máme doma dost…dnešní nedokonalé foto, jak číča u vlaku, ze kterého jsme vystoupili, vyhlíží pánečky, jako pes Hačiko…
U nás na nádraží jich máme 9. Vyhlíží autobus s cetujícími a sbíhají se k čekárně ze všech stran.
orionka-2: U nás na nádraží jich máme 9. Vyhlíží autobus s cetujícími a sbíhají se k čekárně ze všech stran.
No to je moc pěkný číslo a musí to být krásný pohled 😃
Vahine: No to je moc pěkný číslo a musí to být krásný pohled 😃
Teď už je ráno světlo, já vám je vyfotím. Vypadají pěkně, krmí je osazenstvo nádraží a cestující je přikrmují. A všechny se postupně přitoulaly.
Odpověď na příspěvek uživatele orionka-2 z 26.02.2024, 19:26:38
Moc se těším, jestli to vyjde ☺
Arosek:
Tak už je doma, držím palce, ať je zdravotně v pořádku.
Odpověď na příspěvek uživatele Arosek z 27.02.2024, 11:09:22
Jeee, kdopak to je toto??
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 27.02.2024, 11:26:03
Jj, dojela jsem vcera v deset vecer. Trochu narocna cesta, ale on je v pohode 🙂