Christine se pomalu mění na Chrise,
tohle je jeho transformační hymna.
Brilantní živý výkon, jako vždy.

Bobca:Coudas..Uííííí👌👏..
tam mělo být Umíííí..kde se mi ztratilo M ? 🤭
Bobca:Coudas..Uííííí👌👏..
tam mělo být Umíííí..kde se mi ztratilo M ? 🤭
lesnizinka:Lipo…taky jsem holky koukala. Jen to jaksi nemůžu vidět, Aničky je mi tak líto, že to prostě nedávám😢
Raduš,pamatuješ?jak ten Lipo na tom fesťáku zpíval myslím s Barbarou..a jak ty holky za něho vběhly a tančily? a nebylo to domluvené..a všechny zpívaly ty jeho texty..🤗Před pódiem..ruky hore🤭
A nesmíš nad každým tak brečet..😟Chápu,je to zlé,ale ona to bere úžasně..zpívá dál…
a to bylo před 4 !! lety..
Dřív na raka umírali víceméně staří lidi. Teď dopr…mladé holky, není možné to nějak ovlivnit, je to blbé👎Užívá si to…co taky má dělat? Ortel má napsaný, zbývá jí pár…spíš měsíců, než let. Nedokážu na to nemyslet, když ji vidím😢
Včera jsem si v autě zpívala s Bobčou “Já odcházím”, jen anglicky. Nahrála jsem, ale youtube zablokoval pro autorská práva takže bohužel. Tak předposlední - něco od nás ponaszymu, Blaf a Koszarziska (vesnice v Beskydech)
A poslední, nejoblíbenější a také nejvíce žádaná při mém hraní (ještě pak chtívali zahrát Nad horů svítá, třeva i třikrát dokola) od Vlasty Redla. Foto mi manžel říkal, co to prej je, že chlastám… jo… ale minerálku. A protože jsme měli na návštěvě Francouze, a dva mluvili německy, tři anglicky, tak jsem neustále opakovala “Wo ist mein krrrriminal wasser?” A pan Francouz mne takto zvěčnil a připsal i to Kriminal wasser 🙂 Zároveň mě celý večer učil, že nerozumím francouzsky “Ž no komprrra pa l franse”. Tak můj poslední příspěvek.
Nad Horů aj Husličky mám ráda👍 A vidím, že tam ještě máš i vlasy😜
Tak konečně jsem Vaší písničku pustila i moje mu a chválil převelice, že se dá i zaposlouchat👍🤠.
lesnizinka:Nad Horů aj Husličky mám ráda👍 A vidím, že tam ještě máš i vlasy😜
No joooo to bylo před 23 lety…
Daja:Tak konečně jsem Vaší písničku pustila i moje mu a chválil převelice, že se dá i zaposlouchat👍🤠.
Ooo tak to moc děkuji. Škoda, že Váš muž není nějaký významný producent… 🤭😉
Pošťuchování s vojáčkem mi připomnělo písničku Dire Straits, která je lepší spíše obsahově, ale tak samozřejmě kytarová sóla jsou nezpochybnitelná a atmosféra na koncertě musí být zajímavá, tak určitě je to hezjé i hudebně.
https://m.youtube.com/watch?v=Dqok5m4lqeE&pp=ygUQYnJvdGhlcnMgaW4gYXJtcw%3D%3D
Nejvíce se mi líbí Telegraph Road, pan Křesťan to zpívá česky poměrně věrohodně, tak dám pro neangličtináře, hudebně jsou skvělé i od těch i od těch.
https://m.youtube.com/watch?v=tl12UyHkhMY&pp=ygUfdGVsZWdyYWZuw60gY2VzdGEgZHJ1aMOhIHRyw6F2YQ%3D%3D
Jak jsi napsala Dire Straits…napadlo mě Bratr v armádě..a "richtik"..Mám pocit,že známe spoustu stejných kapel..posloucháme hodně stejné věci…a ten Křesťan to má taky dobré..V orinále to znám,od Křesťana to slyším poprvé…
Pak je ještě “telefonní blues”..ale nevzpomenu si teď od koho..taky hodně známé..Hledala jsem,ale je tam pod tím názven cosi jiného…
Telegraph road je akorát strašně dlouhá 🙂 Přes 15 minut. Bratra v armádě si pak zkusím najít a poslechnout. Přesnější preklad (tedy podle mě) je bratři ve zbrani, ale to je jedno 🤫 No me stejnej zaklad - country, neni co se divit Bobčo 😁
Christine se pomalu mění na Chrise,
tohle je jeho transformační hymna.
Brilantní živý výkon, jako vždy.
Coudas:Telegraph road je akorát strašně dlouhá 🙂 Přes 15 minut. Bratra v armádě si pak zkusím najít a poslechnout. Přesnější preklad (tedy podle mě) je bratři ve zbrani, ale to je jedno 🤫 No me stejnej zaklad - country, neni co se divit Bobčo 😁
Coudas…to je to,cos dávala..jen já to znám jako Bratr v armádě…Ty to máš jako bratři ve zbrani…
To telefonní co píšeš není to co si myslím..hledala jsem to..To co já znám je pomalejší blues-nebo spíš foxtrot..Možná se to jmenuje jinak,ale refrén je “telefoné bluus”
Bobca:Coudas…to je to,cos dávala..jen já to znám jako Bratr v armádě…Ty to máš jako bratři ve zbrani…
To telefonní co píšeš není to co si myslím..hledala jsem to..To co já znám je pomalejší blues-nebo spíš foxtrot..Možná se to jmenuje jinak,ale refrén je “telefoné bluus”
Já myslela, že to má taky český překlad. Ale nenaslo mi to nic. Telefoní blues mi nic neříká… 🤔
Mě to našlo jen tohle
assil:Mě to našlo jen tohle
To bude vědět Bobča 🙂
jo,ale to právě není to ono..Volala jsem mojemu kytaristovi..no nebere mi to,ale musím to zjistit !!šrotuje mi ta melodie..
našla jsem ještě dvě, asi žádané téma 😀