Dopřejte svým slepicím tu nejlepší zábavu a výživu! 🥚 Už vás nebaví nudné krmení? Lojový válec pro nosnice je víc než jen krmivo – je to interaktivní hračka a zdroj zábavy, který vaše slepice budou milovat! Vyrobený z prvotřídních surovin, poskytuje nejen spoustu zábavy při zobání, ale také dodává esenciální živiny pro vitalitu a silnou snášku.
Odpověď na příspěvek uživatele kž z 18.06.2025, 13:32:24
Já jsem ráda, že holky můžou běhat a shánět jídlo a tím se udržovat v kondici, odmítám lidi, co mi nabízejí na krmení pečivo a zbytky z kuchyně, a budu jim věšet pod nos lojovou kouli, to určitě.
Zrzavci, to je krása, no vy jste jiná dělnice, než já, to se musí uznat, máte to krásné. Já se ještě nebyla za těch 10 dní podívat na hnoji, kolik toho slimáci sežrali…
Děkuji za pochvaly převelice. Taky jsem si s tím dala práci - jak s výrobou záhonů a věže, tak s “odchovem” rostlinek. Jsem fakt hrozně zvědavá, jak vyjde můj pokus s bramborovou věží. Už to nakvítá, tak minimálně to bude zdobný, to jo. A asi to taky vyrobí nějakou pěknou hlínu z toho co tam je, podle toho co vykládali. No a když bude nějakej výnos budu hrdobec a příští rok to pojedu ve velkým. Supr je, že to takhle šetří místo.
Tak ja by som sem mohla dat fotku teraz uz metrovej diery, ktora ostala z mojej nadejnej urody. Sliepky ju miluju, je tam chladok z hora i zdola a intenzivne tam pracuju a nieco tam zobu, kompost velmi dobre vyzera, tak aspon, ze nieco.
Nuz, aspon mam vajcia od spokojnych sliepok, aj to je uroda 🙃
Tak jsme se s chlapem vydali odvážně prozkoumat hnojiště, na kterém jsme měli zasazené sazenice tykví a podobných plodin. Třepe se tam jediný zbytek ačokči, vše ostatní sklizeno 😀 Podle stopiček v hnojišti, přestože za oplocením, tam chodí srnka. Zbytek asi dokonali slimejši. Tak se zdá, že účinnější bude oplotit jednotlivé rostlinky, než hnojiště. Srnka si pletivo nadzvedne a prostě podleze. Sfiňa. Inu, udírna už je ve výstavbě.
Odpověď na příspěvek uživatele JardaPecival z 28.06.2025, 10:12:29
😂 Jehehééé! Pomoc
No ale! Vy se divíte? Dybyste byl Vy vobklíčenej tyrasnosaurusama, jako to nebohé stvoření 🤣, béte mít uši taky taklenc, jako vona/von má a ten plot přeskočíte líp neš Šemik s Horymírem 😀 😀
Ještě měl ségru, když byly kuřata ve skleníku dokázala hodiny sedět u nich a přes sklo na ně "číhat".. Před 14 dny ji přejelo auto.. Hodná, ale na silnici byla fakt na přejetí, vůbec neměla pud sebezáchovy..