.. Váš příspěvek o hybridach nemá chybu🤣🤣🤣..ne,že bych proti nim něco měla, ty moje jsou o trošku víc inteligentní, na hrady se naučily i do kukaní..jinak to sedí 😂..ty tříleté mám poprvé,z pěti letos zbyly dvě..neumím si představit,že bych s nimi jezdila po “onemocnění ” na veterinu a žádala MVDr o jejich léčbu 😂..výsledek je jasný.….není nad čistokrevné slepičky..mají vyrovnanou povahu, jsou krásné a chytré 👍…mám ochočenou malou slepičku milflerky…tak malá slepička a tak chytrá…chodíme spolu na žížaly..jmenuje se Libuna..když přijdu,běží ke mně a jdeme obracet(já) kameny do zahrady..stojí a čeká..zvednu kamen, skočí tam a už je tahá..ty žížaly…potom běží k dalšímu kamenů😀🤦..a tak to jde dál, až jí řeknu , už stačí 😂…nechápavě kouká, tak jí vezmu do ruky a jdeme za ostatními…se slepicemi je sranda😂😂
taky sasexky a je jich spousta. Z plemen si vybere opravdu každý. Já bych bral i holandský zakrslý slepice, jsou rozkošný a klidný a naprosto boží 😍 Měl jsem je před stavbou voliéry, pak přišla kuna😟