Varaxi - ukázala bych jí záznam na kameře a chtěla úhradu za tu folii, protože to vona dáma neví, ale to je celkem drahá záležitost. A má-li skutečně fungovat, musí být neporušená.
Z 30 let nezaměstnané bláznivé báby asi úhradu za škody nedostanete, ale záznam bych jí ukázala ( ideálně nějaký chlap, hodně nasraný chlap, co dokáže udržet nervy na uzdě) s tím, že jestli se ještě jen podiva směrem vy, vaše rodina, vaše auta, vaše zahrady… tak záznam predate policii a jste ochotni po ní škodu vymáhat i soudně.
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 25.03.2026, 19:03:20
Jsem svině. Ukázala jsem to video jejímu manželovi. Ať si to pořeší ti dva mezi sebou.
V Penny mají kinder vajíčka s dinosaury a zvíře je miluje. Rozbaluje vajíčka, čokoládu mi cpe do pusy a jásá nad těmi příšerkami. Nevím proč, ale začalo říkat ptakoještěrům ptakosaj. 😀
Vůbec se mi nechce v tomto psím počasí na zahradu. Nedej bože něco na té zahradě dělat. Uvažuju, že začnu zítra, a to si říkám už skoro týden. Mít skleník, tak něco páchám tam.
Ale zítra už vážně začnu. Aspoň slepicím pohrabu a srovnám výběh.
Přiměla jsem se zasázet do foliovníku saláty tří druhů, nakoupili jsme na blešáku. A letos novinka, zkouším květáky 🙂 Foliovník při posledním slušném větérku neodletěl, tak už mu docela věřím 🙂
Taky jsem rozstrkala do pár trojcípých květináčů begonie, petunie a macešky, tak snad to do závodů pěkně pokvete a bude to pěkné na pohled. Ještě mi zbývají, trojcípých květináčů mám šest, takže ještě založím čtyři truhlíky s těmi zbylými květinami. A pak nějak budu muset ještě dosadit další truhlíky a kyblíky, trochu spoléhám na květinářství, že mě zase zasponzorují 🙂
Musím ještě k salátům rozsypat modré krystalky pro slimáky, letos je nakrmím hojně, jak je to v tom foliovníku, nemusím se bát, že mi to déšť rozmočí. Foliovník stojí na hnojišti, takže ani zalévat zatím nemusím.
Odpověď na příspěvek uživatele Varaxi z 29.03.2026, 16:09:06
Hustý! Dobře jste udělala, zajímalo by mě, jakej to mělo doma průběh 😀 A svině nejste, ona kradla, ona vešla bez dovolení, bez zeptání na cizí pozemek a přivlastnila si něco, co není její. to je prostě KRÁDEŽ a ještě při tom poničila drahou věc.
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 30.03.2026, 07:42:21
Buggyra - souhlasím, včera do asi dvou hodin bylo velmi nevlídno. A proto jsme opékali buřty 😀 . Pak už jsem to vzala razantně, popadla jsem takový to udělátko na grilovní ryb, nacpala zbytek buřtů do toho a nahrubo to opekla v tom, neb nemám trpělivost v tom počasí opíkat buřtíčka za buřtíčkem. Dopíknutí už musel pak každý sám.
Jé, to je dobrej nápad, s tím chňapákem na ryby! To musím zavést! Já opékám zásadně vídeňské párky, buřty nejím, ještě tak nějaký lepší točeňák, nesmí v tom být křupka prostě. A ty párky do rybího chňapáku jsou echt vychytávka 🙂
Já jsem včera přišla na lifehack! Pořád mě obtěžovalo, že to nášlapné krmítko občas zůstává otevřené, protože když je bahýnko, tak ho dámy zašlápnou do toho bahýnka, to vcucne nášlapník, a zůstane to vyklopené, aby si i myši mohly dát. Taky to občas zůstávalo otevřené i když tam už bylo méně zrní, tak to nebylo tolik zatížené nebo jak bych to řekla (vnitřní zátěž by na to neměla mít vliv). Včera zase našla otevřené zaňahňané v bahýnku a nakrklo mě to, tak jsem se jala vymýšlet, jak bych ten padací poklop zatížila, aby se to spolehlivě vracelo… přivázala jsem na to kámen, ale ten se různě kroutil a padal, a v jedné poloze dokonce úplně zamezil zavření… a tak… tak jsem kolem toho kroužila a říkala si, že by se hodila nějaká pružinka, která by to vracela… nenašla jsem. Tak jsem si řekla, že dočasně dám nějaký gumicuk nebo gumičku do vlasů nebo něco… štrachala jsem, nevyštrachala, musela bych si sundat z vlasů, což odmítám… tak už jsem byla taková otrávená, no ale poslední gumičky ve stáji jsou gumičky na zaplétání hřívy u koní. Jsou to kroužky průměr asi 1 cm, jen useknuté z bužírkové hadičky. Vzala jsem a jala jsem se hledat, kam bych navlékla. A voilá (violá):