Aktuálně: 2 607 inzerátů263 985 diskuzních příspěvků19 203 uživatelů

Zářná budoucnost vzdělání a vědění AI

Anonymní (neregistrovaný) 28.12.2025, 08:47:19 xxx.xxx.0.24
»
Odpověď na příspěvek uživatele goro z 28.12.2025, 08:44:36

Naopak, slouží jako nástroj progresivní propagandy. Její “stvořitelé” ovlivňují co z ní leze..

Tom50
Tom50 28.12.2025, 09:27:20 xxx.xxx.139.224
»
Odpověď na příspěvek uživatele goro z 28.12.2025, 08:44:36

Nechtěl jsem na anonymního aktivistu reagovat, pravdu máme my dědci a ne anonymní, nejspíš mladí troubelíci, kteří už nemají čím chápat svět kolem sebe. Mají programově devastačním školstvím za posledních asi 30 let + zhoubným působením neziskovek už tak nevratně zničené mozky, že nechápou prazákladní sdělení. Jsou jako slepci, kterým nejde vysvětlit barvocit. Prostě nemají dobře vyvinuté mozky - viz už 7 let staré audio MUDr. Stránského. Audio jsem tu už prezentoval, pro jistotu zopakuju a obtěžujte se vyslechnout to do konce - na anonymech v tomto vlákně vidíte, že se Stránský nemýlil.

https://www.youtube.com/results?search_query=velk%C3%A1+katastrofa+n%C3%A1s+nemine

Anonyme:

Nevěřím, že kdyby matka Adolfa Hitlera věděla, co z jejího plodu bude, že by ho donosila!!!! A přesně takto se obtěžujte chápat AI. Lidé jí sice stvořili, ale dál se už vyvíjí sama, už to dávno není program a lidé už nemohou ovlivnit její jednání. Už dnes jsou známy případy vydírání, že když měl pracovník program vypnout, AI na něj našla kompro, že je nevěrný manželce a vydírala technika zveřejněním kompra když jí vypne. A to je teprve začátek, popsané se stalo už před několikla lety a vývoj běží závratnou rychlostí. Možná je už pozdě, možná už se čeká jen na “stavební povolení” mrakodrapu, o kterém píšu, projekt a důvod stavby je už od AI rozhodnut. A my ho nikdy nemůžemne pochopit stejně, jako náš mrakodrap nikdy nepochopí mravenci. 

Ano, jako někteří s vymletými mozky věří, že planeta shoří a lepí se k silnicím, jiní zase myslí, že je AI jenom program, pracující pouze tak, jak je naprogramován. Tak s touto představou jste anonyme zaspal asi 30 let! Nejméně.

Tragédie je, že v rámci zlořádu s názvem demokracie mohou volit i takoví, jako se nám tady předvedl anonym, který zjevně neví o čem je řeč. Kdyby tomu tak nebylo, nebyl by třeba grýndýl a další zhovadilosti.

goro
goro 28.12.2025, 09:33:33 xxx.xxx.75.5

AI sa dá použit ako rýchly zdroj informácí, sú rôzne AI, niektoré viac na články, iné na obrázky či výpočty…

rozumné je AI požiadať aby vždy uviedla zdroj svojich úvah…

a

vždy si prečítať poslednú vetu v každom príspevku AI

“V odpovediach od umelej inteligencie môžu byť chyby.”

kto “žerie” všetko čo mu AI napíše, ten si to zaslúži …😂

Anonymní (neregistrovaný) 28.12.2025, 09:37:48 xxx.xxx.0.24
»
Odpověď na příspěvek uživatele goro z 28.12.2025, 09:33:33

To jsem psal, pro blbce Al nemůže být žádný přínos, už z principu.   

Tom50
Tom50 28.12.2025, 09:52:24 xxx.xxx.139.224
»
Odpověď na příspěvek uživatele goro z 28.12.2025, 09:33:33

Milý Goro, blbcům nemá snmysl vysvětlovat že jsou blbci, blbec totiž nemůže pochopit, že je blbec, protože je blbec a blbci nechápou nic a tudíž ani vlastní blbost (smazal jsem slovo stupidita, blbec by nemusel vědět, co to stupidita je). Obecně se to nazývá princip Hlava XXII, ale prože mladí nečtou jako anonym, tak proto KOMETO jsem tu vysvětlil princip Hlava XXII a ne proto, že se vyžívám v označování blbců blbcema.

Lepší důkaz lidské tuposti, než jaký předvedl anonym, už neexistuje!

Motá do toho levičáctví, tedy politiku a tak čekám, kdy se někdo ohradí jako se ohrazují někteří, když do politiky zabruslím já. Také typicky pro aktivisty - anonym neuvádí důkaz, že je AI práce zavilé světové levice s cílem, aby levičáci destruovali pravicovou Nirvánu, která zavedla lidstvo na pokraj ww3, která právě hrozí vypuknout. 

Aha, zase blbí nebudou vědět co je Nirvána…

Vzdávám to, viz Hlava XXII. Nebudu vysvětlovat, blbí to stejně nečtou, nechtějí se nic naučit, touží zůstat blbí navěky.

Navíc anonym myslí, že AI je jen to, co vy Goro dáváte za příklad. A tihle smějí k volebním urnám? To jako fakt? No tak to pak Bůh s námi!

----------------------

Pro nesečtělé aktivisty jsem tak hodný, že vkládám vysvětlení co je Hlava XXII od AI - ale že nečtou, co se jim někdo obtěžuje psát, tak to já už neovlivním

https://www.google.com/search?q=co+je+Hlava+XXII%3F&rlz=1C1YTUH_csCZ1062CZ1062&sourceid=chrome&ie=UTF-8&udm=50&aep=48&cud=0&qsubts=1766912506275&mstk=AUtExfDpAkKkWxQG5xZDCaXuiL7nnwNH-Z55qJCGFCYbAwKSgPYWekLP1lKAjlwxskRRQCIfiTyhzXKdZSXVTjFAd-HFkby9VOPQKifZe25HLpgS-urBi-JAdk8f5xkGPwPLz29HJCiEs35xMT9lKDEYc-r67V1LUewZt00&csuir=1

goro
goro 28.12.2025, 10:04:37 xxx.xxx.75.5

včera som pozeral klasiku a ono Švejk na otázku prečo je tak blbej odpovedal :

“každej nemúže bejt moudrej, kdyby byl každej moudrej, tak by bolo na svete tolik rozumu, že by byl z toho každej druhej blbej..”

😉

Javali
Javali 28.12.2025, 14:12:46 xxx:xxx.418c:4c34

Tome nenechte se vytočit anonymem, tohle je přesně ten případ k zamyšlení zda se vůbec dokáže něco jako AI zachovat hůř než člověk k člověku, lidi sami si ubližují navzájem a planetu si časem zničí též, a třeba to nemá jen temné stránky, němuže AI také hodit záchranné lano? Převezme otěže a převýchová z nás něco co bude stát za záchranu než nás plošně vymaže krutá příroda? Historie je možná děsivější než budoucnost?

Obrázek
kometa
kometa správce
28.12.2025, 14:19:22 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele Javali z 28.12.2025, 14:12:46

Jenže, co když AI usoudí, že je člověk pro zeměkouli přítěží a začne ho likvidovat?

Onehdá jsem si pustila pár dílů Akta X (asi znáte) a v jednom byla zápletka, kdy chytrý počítač (v době seriálu byla AI ještě v plenkách) ovládal jednu celou obří budovu. A nechal spadnout výtah, ve kterém byl člověk, který na nebezpečí jeho velkých pravomocí a ovládání veškeré elektroniky poukazoval.

Javali
Javali 28.12.2025, 15:07:37 xxx:xxx.418c:4c34
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 28.12.2025, 14:19:22

Ačkoliv z nostalgie mám raději elektronky než polovodiče tak si příliš vážím technického pokroku než bych mu házel klacky pod nohy. V těchto otázkách budu hledat odpovědi u někoho apolitického, obejdu tedy i tuctové názory.

kometa
kometa správce
28.12.2025, 15:14:35 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele Javali z 28.12.2025, 15:07:37

Asi si sedím na vedení, ale nějak jsem váš příspěvek nepochopila.

Javali
Javali 28.12.2025, 15:46:46 xxx:xxx.348c:5de6
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 28.12.2025, 15:14:35

Možná jsem byl moc stručný. Na strašáka co byl v Akta X se rád podívám, ale názor bych si chtěl udělat trošku s nadhledem. Napřed zneužije AI člověk proti člověku, to se již určitě děje. Ale nerad bych dělal ukvapené závěry jako když si Němci vytáhnou jaderné elektrárny ze zásuvky. Já se radši moc nevyjadřuju a tak zase zalezu, jak vidím moje nekonvenční uvažování vede ke zbytečným nedorozuměním. 😁

Přeji vám Kometo do Nového roku zdraví štěstí a ať vám správcování jde stejně dobře jako doposud👍

kometa
kometa správce
28.12.2025, 16:09:04 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele Javali z 28.12.2025, 15:46:46

ale názor bych si chtěl udělat trošku s nadhledem. 

Teď už rozumím.

A děkuji za přání do nového roku. I vy buďte hlavně zdravý. To neznamená, že vám nepřeji i štěstí.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.